مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member

سلام به همه دوستان و همکاران خوبم.خسته نباشید.همگی خوبید؟؟؟؟؟؟

از اوضاع درسا چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر دیر به دیر به انجمن سر میزنم معذرت میخوام ولی به یادتون هستم و براتون دعا میکنم که موفق بشید.

مواظب خودتون باشید و خوب بخونید.
:riz304:

royaaaaa

New member
رویا جون طرحتون توی هر شهری که هست وقتی جاش معلوم شد میری سازمان نظام پزشکی درخواست شماره نظام و کارت نظام میکنی چون شما تازه طرح رو شروع کردید با اعتبار دو سال بهتون میدن.

ممنونم..ولی هنوز جواب طرحم نیومده وقتی بهم زنگ زدن گفتن فولان جا افتادی باید برگه تسویه حسابمو بردارم برم سازمان نظام پزشکی درخواست شماره بدم...همون جاهم میدن؟؟؟؟؟؟

liona

New member

اگر دیر به دیر به انجمن سر میزنم معذرت میخوام ولی به یادتون هستم و براتون دعا میکنم که موفق بشید.

ممنون
جاي خاليت كاملا حس ميشد... ممنون به خاطر مديريت خوبت عزيزم...
فعلا همه مشغولن به اميد روزي كه از هم خبرهاي خوبي بشنويييييييييم:riz304:
موفق باشي اشل عزيز:heart:

liona

New member
ممنونم..ولی هنوز جواب طرحم نیومده وقتی بهم زنگ زدن گفتن فولان جا افتادی باید برگه تسویه حسابمو بردارم برم سازمان نظام پزشکی درخواست شماره بدم...همون جاهم میدن؟؟؟؟؟؟

جاي طرحت كه معلوم شدبرگه شروع طرح ويا معرفي نامه طرحتو با ساير مداركت مورد نياز ميبري نظام پزشكي در خواست شماره نظام ميكني بعد چند وقت بهتون شماره نظام و كارت نظام ميدن بعدش مي توني واسه مهر هم اقدام كني...
عزيزم من چند سال پيش اين كارارو كردم خيلي جزئيات خاطرم نيست...كار خيلي سختي نيست نگران نباش

royaaaaa

New member
جاي طرحت كه معلوم شدبرگه شروع طرح ويا معرفي نامه طرحتو با ساير مداركت مورد نياز ميبري نظام پزشكي در خواست شماره نظام ميكني بعد چند وقت بهتون شماره نظام و كارت نظام ميدن بعدش مي توني واسه مهر هم اقدام كني...
عزيزم من چند سال پيش اين كارارو كردم خيلي جزئيات خاطرم نيست...كار خيلي سختي نيست نگران نباش
ممنونم لیوناجان....

obstetrician88

New member
منم فکر کنم تیر باشه
jتازه به نی نی دقت کردم چ نازهههههه خدا حفظش کنه:riz304::heart:

ولی یه چیزی به ذهنم رسیده که امسال جام جهانی 26 خرداد برگزار میشه........شاید همون خرداد باشه...
ولی همه بخونم توکل به خدا

sam mama

New member

سلام خدارو شکر مرسی ک ب یادمونی
درساا رو پیش میبریم شمام مراقب خوبیاتون باشین:rose::rose::rose::

گل بهار

New member
سلام العلیکم
بچه ها برای گرفتن شماره نظام پزشکی برای طرح باید برم سازمان نظام پزشکی اونجا بدن یا وقتی محل طرحم معلوم شد اونجا میدن؟؟؟؟اگه اطلاعات زیادی دارین لطفا در اختیارمون بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام گلم
منم تازه فارغ التحصیل شدم.بهم گفتم برم نظام پزشکی برگه تسویه حسابو نشون بدم بهشون. بعدش مهر برام صادر میشه. شنبه میرم انشاا... اگر اطلاعات گرفتم بهت حتما خبر میدم

ژیکال

New member
سلام به همکارای عزیزم,خوبین؟؟؟بچه ها من خیلی خیلی جا موندم از درس خوندن طرحم درمانگاهه و تا ساعت2سرکارم ,میخوام شروع کنم ب خوندن ,خیلی دوس دارم ارشد قبول بشم.............بنظرتون چیکااااااااااااااارکنم؟؟؟؟؟

liona

New member
سلام به همکارای عزیزم,خوبین؟؟؟بچه ها من خیلی خیلی جا موندم از درس خوندن طرحم درمانگاهه و تا ساعت2سرکارم ,میخوام شروع کنم ب خوندن ,خیلی دوس دارم ارشد قبول بشم.............بنظرتون چیکااااااااااااااارکنم؟؟؟؟؟

سلام عزیزم خوش اومدی
اولین کار این که از ریفرنس ها وکتابایی که می خوای بخونی یه برنامه درست و حسابی ترتیب بدی اینکه قراره کی دور اولو تموم کنی چند دور بخونی و... بعد تهیه یه برنامه کامل وزانه ،هفتگی و ماهانه اماده میکنی وبا اعتماد به نفس هرچه تمام تر بهش عمل میکنی، باور قوی یادت نره باید به خودت توی تمام مسیر انرژی مثبت بدی...
موفق باشی عزیزم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

liona

New member
بچه ها اوضاع خوبه؟؟؟؟؟
همه چی سرجاشه؟؟؟؟؟؟
خبری از دوستای گلم نیست!!!!!! کجایین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sam mama

New member
بچه ها اوضاع خوبه؟؟؟؟؟
همه چی سرجاشه؟؟؟؟؟؟

سلام لیونای عزیز
من ک اون ماه مریض بودم کلی از برنامم عقبم گفتم
یکم بهتر بخونم ب جبران اون ماه....همه چی هم ب لطف خدا سر جاشه:thanks:....توام خوب بخون دوست خوبم :rose:
ب امید موفقیت همه

royaaaaa

New member
بچه ها اوضاع خوبه؟؟؟؟؟
همه چی سرجاشه؟؟؟؟؟؟

سلام نسبتا خوبه اوضاع.....شرایطم درهم وبرهم شده.....برنامه میریزم یه کاری پیش میادکه به50%ش میتونم عمل کنم.:65d6a5d6s::65d6a5d6s:...ولی درکل خداروشکر بدنیس:smilies-azardl (181

royaaaaa

New member

سلوووووووووووووم دوست عزیزم............به قول لیوناجان اول بشین ببین چند صفه هس هر کتاب بعد به 3قسمت تقسیم کن هرکتابو 1/3همه شو بشین دی ماه بخون...واسه بهمن 1/3 دوم....واسه اسفند1/3 اخر...این نظر منه بازم بشین فکر کن.....البته منم لیناجان راهنماییم کرد ازش ممنونم:thanks::thanks::thanks:

royaaaaa

New member
سلام گلم
منم تازه فارغ التحصیل شدم.بهم گفتم برم نظام پزشکی برگه تسویه حسابو نشون بدم بهشون. بعدش مهر برام صادر میشه. شنبه میرم انشاا... اگر اطلاعات گرفتم بهت حتما خبر میدم

سلام خانوم گل بهار جون ببخشیدا ولی میشه از هر لحاظ همه چیزو بپرسی به ماهم بگی....ممنونم

mw.ashel

New member

selfconf_2-500x500-500x275.jpg

midwifery87

New member
سلام بچه ها چطورین؟؟؟؟
خوش به حالتون که برنامه هاتون خوب پیش میره:sad:
من که هر بار برنامه ریختم فقط تونستم 40% از برنامه رو اجرا کنم
هربار همین که گرم درس خوندن میشم یه چیزی یه کاری پیش میاد همه چی بهم میریزه
منم قاطی کردم و چند روزه میگم اصلا بی خیال
از اینکه برنامه هام خوب پیش نمیره اینجا هم نمیام
می بینم همه دارن خوب پیش میرن ولی من..........:smiliess (2):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا