مطالعه گروهی برای ارشد مامایی 93

به نظر شما سخت ترین دروس آزمون ارشد مامایی کدامند؟؟(میت

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamaie

New member
سلام دوستان... همه موفق شدین برنامه ی این هفته رو کامل انجام بدین.... من منتظر جریمه ام:21:

mid.rm

New member
اره بچه ها بر اساس منبع مورد نظر اون درس به سوال جواب بدین.خیلی کار سختی نیست وقتی زیاد تمرین و تکرار کنید کم کم ملکه ذهنتون میشه...
موفق باشید

عزیز دلم ممنون:thanks::thanks::thanks:

mamaie

New member
ولی من خودم چند بار دیدم برای چنین سوالاتی هم تو کلید ارشد 2 جواب درست میدن
اره بچه ها بر اساس منبع مورد نظر اون درس به سوال جواب بدین.خیلی کار سختی نیست وقتی زیاد تمرین و تکرار کنید کم کم ملکه ذهنتون میشه...
موفق باشید

sam mama

New member
اقا سوالا ک حفظ شدنیه با مهمان ناخوانده چ کنیم ؟؟؟:21::smiliess (2):

پرگل

New member
[مرسی
دوستان که جواب دادید.میشه منابع رو بهم بگید خصوصا بهداشت چون بعضی جاها بهداشت مادر و کودک سوسن پارسای توی لیست نبود.گیج شدم نمیدونم هست یا نه؟:33:لازمه ازمون یا شرکت کنم؟

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
٥ ساعت بارداذي
دو ساعت زنان
يك ساعت جنين
دو ساعت بهداشت
يك و نيم ساعت زبان

liona

New member
بچه ها کجایییییییین؟؟؟؟؟ اوضاع خوب پیش رفت؟؟؟؟؟من زبان کم خوندم...کلا خوب بود:thumbsupsmileyanim:

liona

New member
دوستای گلم من دنبال درصد و رتبه بچه هایی ام که پارسال مشاوره مامایی پذیرفته شدن کسی نمونه ایی از کارنامه هاشون داره...؟؟؟
کسی رو میشناسین که مشاوره قبول شده باشه؟؟؟؟
موفق باشید عزیزانم:heart::heart:

mamaie

New member
سلام بر همگی... شب یلدا مبارک... دوستان به هر حال من نتونستم کامل برنامه رو انجام بدم ولی در کل بد نبود... اما خب نظر من اینه که کمیت مهم نیست بلکه کیفیت مهمه ... شاید یه نفر روزی 8 ساعت درس بخونه ولی به اندازه ی 2 ساعت شخص دیگه کیفیت نداشته باشه... فعلا وقت هست نباید کبفیت فدای کمیت بشه... من خودم خیلی زود خسته میشم و بعد از تقریبا هر 1 ساعت درس باید 1 ربع استراحت کنم... هر چی هم درسی که میخونم سخت تر باشه واسم زودتر خسته میشم... نباید آنچنان بخونیم که واسه بعد عید کم بیاریم اون زمان طلایی ترین زمانه...حالا اگه کسی راهنمایی دیگه ای داره خوشحال میشم من رو هم در جریان بذاره:smiliess (3):

sam mama

New member
سلام دختراا این ده روزااخخخر اذز چی شد؟ من 70ساعت شدش....ب نظرتون چطوره؟اگه با کیفیت بوده باشه:21:
من این هفته هم طبق برنامه اشل عزیز خوندم اما چن روز کار پیش اومد دیگه کامل نشد:riz513:
از خودم 50-50 راضی ام اما قول میدم این هفته و کلا این ماه جبران کنم ....:a2d3:

royaaaaa

New member
سلام بر همگی... شب یلدا مبارک... دوستان به هر حال من نتونستم کامل برنامه رو انجام بدم ولی در کل بد نبود... اما خب نظر من اینه که کمیت مهم نیست بلکه کیفیت مهمه ... شاید یه نفر روزی 8 ساعت درس بخونه ولی به اندازه ی 2 ساعت شخص دیگه کیفیت نداشته باشه... فعلا وقت هست نباید کبفیت فدای کمیت بشه... من خودم خیلی زود خسته میشم و بعد از تقریبا هر 1 ساعت درس باید 1 ربع استراحت کنم... هر چی هم درسی که میخونم سخت تر باشه واسم زودتر خسته میشم... نباید آنچنان بخونیم که واسه بعد عید کم بیاریم اون زمان طلایی ترین زمانه...حالا اگه کسی راهنمایی دیگه ای داره خوشحال میشم من رو هم در جریان بذاره:smiliess (3):

سلام عزیزم...منم عین تو برنامم پیش رفت....این هفته که گذشت بد نبودم....زبانم کم بود...ولی قبلا یه کتاب میخوندم نوشته بود یاشب قبل یا صبح زود که پامیشین یه لیست از کارایی که امروز میخواین انجام بدین بنویسین جلوی هرکدوم یه دایره بعد شروع کنین به انجامشون هرکدومو که انجام دادین تیک بزنین ...کارای ضروری رو اول بعد به ترتیب ضرورت بقیه روبنویسین ..این جوری هم کارای ضروری انجام میشه هم غیرضروریا.....هم شوق ادم زیادمیشه هم اینکه خودشو مجبور میکنه بهش عمل کنه و پیشرفت کنه

obstetrician88

New member
دوستان گرامی با سلام و تبریک پیشاپیش شب یلدا به همه شما عزیزان

تقدیم به همه شما
با آرزوی سربلندی برای همه شما
http://olumpezeshki.ir/thread2023.html#post394272

یلدا
یادمان باشد زندگی آنقدر کوتاه است که قدر لحظاتی بیشتر به هم اندیشیدن را باید جشن گرفت
یلدا بر شما و خانواده محترم مبارک

پاییزی را دوست دارم که بارانش فقط برای شستن غم هایت باشد!پاییز رو به اتمام است...از ته دل سپیدی و زیبایی و آرامش برف زمستان را برایت آرزو دارم تا با گرمای قلب پاکت برایت دلنشین باشد....عمرت بلند و یلدایی...قلبت آفتابی..دلت دریایی...روزگارت بهاری............یلدای سرشار از شادی برایتان آرزومندم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا