leilasvr90
New member
ماشاالله 67 درصد زدینمن پارسال محمدنژاد خوندم چون وقتم کم بود و67زدم.
ولی امسال و به خاطر وقت بیشتر دارم لودیش میخونم..هنوزم تموم نشده
ماشاالله 67 درصد زدینمن پارسال محمدنژاد خوندم چون وقتم کم بود و67زدم.
ولی امسال و به خاطر وقت بیشتر دارم لودیش میخونم..هنوزم تموم نشده
سلام..
من از ابان به طورجدی شروع کردم ولی هم خیلی کندخوان هستم هم خوب چندین اتفاق افتاد که چندین هفته نتونستم بخونم
شما هم همینطور..سلام
خداقوت میگن به همتون ان شاا...خدا به زمانمون برکت بده تا بتونیم تو این مدت باقیمانده مطالعاتمون رو به جایی برسونیم
دوستان شما تاپیکی می شناسید که کنکور بیوشیمی سال قبل رو بررسی کرده باشن مخصوصا سوالای شیمی رو؟
تا اونجایی ک من میدونم بچهها میگن انتشارات رفیع
تا ااونایی ک من میدونم باید بالوا بزنیسلام دوستان خسته نباشید...
میخواستم بدونم کسی امار داره قبولی های 94 ژنتیک علوم بهشتی , تهران,مدرس چه درصدهایی زدن تو کنکور؟
دوست و اشناتون کسی سراغ دارین؟منظورم کنکور وزرات علومه و زنتیک این دانشگاهایی که گفتم
با تشکر
چی نوشتم تا اونجایی ک من میدونم باید بالا بزنیتا ااونایی ک من میدونم باید بالوا بزنی
خوب اینو که منم میدونم دنبال درصدم...و کارنامهچی نوشتم تا اونجایی ک من میدونم باید بالا بزنی
سلام بچه ها من دانشجو ارشد میکروب پزشکیم از من به شما نصیحت دنبال این رشته نیاین وقت خودتونو هدر ندین منم زمانی مثل شما با انگیزه برا کنکور میخوندم اما الان چون دربطن کار هستم این رشته رو اگه بازم دکتراشم بگیری ب هیییییچ دردی نمیخوری من وهم کلاسی هام هم دنبال انصرافیم کاشکی یکی بود اینارو تون موقع ب من میگفت تا چنین اشتباهی نکنم
سلام بچه ها من دانشجو ارشد میکروب پزشکیم از من به شما نصیحت دنبال این رشته نیاین وقت خودتونو هدر ندین منم زمانی مثل شما با انگیزه برا کنکور میخوندم اما الان چون دربطن کار هستم این رشته رو اگه بازم دکتراشم بگیری ب هیییییچ دردی نمیخوری من وهم کلاسی هام هم دنبال انصرافیم کاشکی یکی بود اینارو تون موقع ب من میگفت تا چنین اشتباهی نکنم