دوستان گلم سلام (امیدوارم من را هم به عنوان دوست خودتان بپذیرید)
من ورودی 68 هستم زمانیکه وارد دانشگاه شدم چند خانم با سن بالاتر همکلاس گروه ما بودند همیشه من و دوستانم فکر میکردیم چه حوصله ای دارند اما جالب بود که جزءشاگرد اول ها بودند و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی هم وارد ارشد شدند.
حالا با گذشت سال ها من هم تازه حس و حال انها را درک میکنم سنین جوانی و سرخوشی و شیطنت مثل باد گذشت و افسوس میخورم چرا زودتر اقدام نکردم.
غرض از گرفتن وقت شما فقط به این خاطر بود که بگم از جوانی استفاده کنید و نهایت تلاش را برای رسیدن به درجات بالا بکنید هر چند که خداراشکر جوانهای الان خیلی اگاه تر از زمان من هستند (که این مایه افتخاره)ولی هیچوقت دیر نیست .
البته من چند سال پیش هم برای ارشد اقدام کردم اما راهم را اشتباه رفتم و رشته روانشناسی شرکت کردم و خدا میداند چقدر برای خواندن دروس(نظریه ها -ازمونها-...)پدرم درامد و اخر هم موفق نشدم اما به این نتیجه رسیدم که بهتر است هر کس در همان رشته خودش شرکت کند تا شانس قبولی بالاتر برود هر چند میدانم که دوستانی هم هستند که وقتی اراده کنند در هر رشته ای موفق میشوند.
بهر حال امسال من هم همراه شما هستم امیدوارم این همراهی را بپذیرید و مرا هم کمک کنید چرا که با تغیئراتی که در این سالها پیش امده من کاملا نااشنا هستم.حالا اگر من را هم در جمع خودتان راه دادید ممکن است راهنماییم کنید:
به نظر شما جزوات کدام اموزشگاه کاملتر است ؟چرا که وقت کم است و فرصت خواندن همه منابع را ندارم وترجیح میدهم از استفاده کنم .
ثبت نام چه زمانی است ؟و ایا دانشگاه سراسری و ازاد هم ازمون دارد یا فقط وزارت بهداشت؟
برای همه شما ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم سال دیگر این موقع همگی سر ارشد گرایش دلخواه خودتان باشید