مطالعه گروهی ارشد 93 رشته پرستاری...!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nakhl

New member
سلام عزیزان
با توجه به این مطلب که ویدا جون راهنماییم کرد متوجه شدم نمیتونم شرکت کنم
آرزوی موفقیت شما عزیزان:smiliess (10):
من 30بهمن91 درسم تموم شد...
:
تذکر: در صورتیکه داوطلب در زمان برگزاري آزمون (خرداد ماه 93 ) و قبل از آن فارغ التحصیل شده باشد ، علی رغم
تکمیل این فرم، به عنوان فارغالتحصیل محسوب خواهد شد

فرم مخصوص داوطلبان دانشجوي ترم آخر
دانشگاه هاي علوم پزشکی)متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال

ناراحت شدم الی جون..........من فک میکردم تیرماه فارغ التحصیل شدی و به عنوان ترم اخری شرکت کردی..........امسال واقعا معلوم نیست چی به چیه.............ایشالله سال بعد با خیال راحت شرکت میکنی:smiliess (3):

vida68

New member
چه کنیم با انتخاب رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vida68

New member
ویدا تو چه میکنی؟؟؟ از امسال دیگه ارشدا بالینی میشن فقط؟؟؟ آموزش نداریم دیگه؟

سلام عزیزم. من که درگیر شیفتامم!!!!!!! گه گداری یه کتابو برگ میزنم!!!!!!!! فک نکنم منظورشون بالینی کردن ارشد باشه خواستند دردسر بعد از قبولی ایجاد نشه ولی زدند خرابترش کردند! الان افتادیم تو دردسر!!!

21Tir

New member
سلام عزیزم. من که درگیر شیفتامم!!!!!!! گه گداری یه کتابو برگ میزنم!!!!!!!! فک نکنم منظورشون بالینی کردن ارشد باشه خواستند دردسر بعد از قبولی ایجاد نشه ولی زدند خرابترش کردند! الان افتادیم تو دردسر!!!

عجبا...احتمالا برای هر گرایش ضریب درسا فرق میکنه... منم شیفتام زیادن....:14:

BARANE BAHARI

New member
من تازه میخوام شروع کنم یعنی خیلی دیره؟تو رو خدا خواهش میکنم کمک کنید از تجربیاتتون بگید .کتاب بخونم یا خلاصه یا تست؟

21Tir

New member
من تازه میخوام شروع کنم یعنی خیلی دیره؟تو رو خدا خواهش میکنم کمک کنید از تجربیاتتون بگید .کتاب بخونم یا خلاصه یا تست؟

نه بابا دیر نیست.. کتاب جامع تره... مهمارو بخون... مفهومی بخون... تا هر جا تونستی بخون... اما همون اندازه رو که میخوای بخونی مفهومی بخون...

maryam.69

New member
دوستان گلم سلام (امیدوارم من را هم به عنوان دوست خودتان بپذیرید)
من ورودی 68 هستم زمانیکه وارد دانشگاه شدم چند خانم با سن بالاتر همکلاس گروه ما بودند همیشه من و دوستانم فکر میکردیم چه حوصله ای دارند اما جالب بود که جزءشاگرد اول ها بودند و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی هم وارد ارشد شدند.
حالا با گذشت سال ها من هم تازه حس و حال انها را درک میکنم سنین جوانی و سرخوشی و شیطنت مثل باد گذشت و افسوس میخورم چرا زودتر اقدام نکردم.
غرض از گرفتن وقت شما فقط به این خاطر بود که بگم از جوانی استفاده کنید و نهایت تلاش را برای رسیدن به درجات بالا بکنید هر چند که خداراشکر جوانهای الان خیلی اگاه تر از زمان من هستند (که این مایه افتخاره)ولی هیچوقت دیر نیست .
البته من چند سال پیش هم برای ارشد اقدام کردم اما راهم را اشتباه رفتم و رشته روانشناسی شرکت کردم و خدا میداند چقدر برای خواندن دروس(نظریه ها -ازمونها-...)پدرم درامد و اخر هم موفق نشدم اما به این نتیجه رسیدم که بهتر است هر کس در همان رشته خودش شرکت کند تا شانس قبولی بالاتر برود هر چند میدانم که دوستانی هم هستند که وقتی اراده کنند در هر رشته ای موفق میشوند.
بهر حال امسال من هم همراه شما هستم امیدوارم این همراهی را بپذیرید و مرا هم کمک کنید چرا که با تغیئراتی که در این سالها پیش امده من کاملا نااشنا هستم.حالا اگر من را هم در جمع خودتان راه دادید ممکن است راهنماییم کنید:
به نظر شما جزوات کدام اموزشگاه کاملتر است ؟چرا که وقت کم است و فرصت خواندن همه منابع را ندارم وترجیح میدهم از استفاده کنم .
ثبت نام چه زمانی است ؟و ایا دانشگاه سراسری و ازاد هم ازمون دارد یا فقط وزارت بهداشت؟
برای همه شما ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم سال دیگر این موقع همگی سر ارشد گرایش دلخواه خودتان باشید

mw.ashel

New member
fd6f31d6209a13561.jpg

nazgol

New member
سلام به ناناز عزیز و بقیه دوستان
تا الان اینطور بوده که قبولیای ارشد پرستاری یا وارد رشته آموزش میشدن با گرایشای مختلف مثلا آموزش داخلی-جراحی ؛آموزش بهداشت جامعه، آموزش اطفال،آموزش روان . و یا وارد رشته مدیریت پرستاری با همین گرایشا. البته بسته با دانشگاه هم داره مثلا بعضیاشون فقط آموزش دارن و مدیریت ندارن. بعضیا فقط مدیریت دارن یا بعضیا هم شنیدم رشته مدیریت بتنهایی بدون گرایشهای وابسته اش تدریس میشه. بهرحال از امسال دیگه چیزی به اسم آموزش یا مدیریت نخواهیم داشت همه دو واحد آموزش و دو واحد مدیریت توی واحداشون پاس میکنن اما توی رشته هاشون از جمله داخلی جراحی، روان، بهداشت، کودکان با تمرکز بیشتری نسبت به ارشدای دوره های گذشته کار میشه.دیگه اینا گرایش نیستن رشته اصلی میشن. این حرف به استناد یکی از اساتید دانشگاه ش.بهشتیه.
انشاله همگی موفق باشید

maryam.69

New member
دوستان گلم سلام
بالاخره من هم جزوات را تهیه کردم و استارت زدم اما خداوکیلی ماشین بدجوری یخ زده و به این راحتی ها گرم نمیشه ولی اشکال نداره من روم بیشتره

تقریبا تمام اصطلاحات را فراموش کردم میتونید راهی به من نشان بدهید تا معانی اصطلاحات را راحت تر پیدا کنم چون با این وضع خیلی سرعتم کمه

21Tir

New member
دوستان گلم سلام (امیدوارم من را هم به عنوان دوست خودتان بپذیرید)
من ورودی 68 هستم زمانیکه وارد دانشگاه شدم چند خانم با سن بالاتر همکلاس گروه ما بودند همیشه من و دوستانم فکر میکردیم چه حوصله ای دارند اما جالب بود که جزءشاگرد اول ها بودند و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی هم وارد ارشد شدند.
حالا با گذشت سال ها من هم تازه حس و حال انها را درک میکنم سنین جوانی و سرخوشی و شیطنت مثل باد گذشت و افسوس میخورم چرا زودتر اقدام نکردم.
غرض از گرفتن وقت شما فقط به این خاطر بود که بگم از جوانی استفاده کنید و نهایت تلاش را برای رسیدن به درجات بالا بکنید هر چند که خداراشکر جوانهای الان خیلی اگاه تر از زمان من هستند (که این مایه افتخاره)ولی هیچوقت دیر نیست .
البته من چند سال پیش هم برای ارشد اقدام کردم اما راهم را اشتباه رفتم و رشته روانشناسی شرکت کردم و خدا میداند چقدر برای خواندن دروس(نظریه ها -ازمونها-...)پدرم درامد و اخر هم موفق نشدم اما به این نتیجه رسیدم که بهتر است هر کس در همان رشته خودش شرکت کند تا شانس قبولی بالاتر برود هر چند میدانم که دوستانی هم هستند که وقتی اراده کنند در هر رشته ای موفق میشوند.
بهر حال امسال من هم همراه شما هستم امیدوارم این همراهی را بپذیرید و مرا هم کمک کنید چرا که با تغیئراتی که در این سالها پیش امده من کاملا نااشنا هستم.حالا اگر من را هم در جمع خودتان راه دادید ممکن است راهنماییم کنید:
به نظر شما جزوات کدام اموزشگاه کاملتر است ؟چرا که وقت کم است و فرصت خواندن همه منابع را ندارم وترجیح میدهم از استفاده کنم .
ثبت نام چه زمانی است ؟و ایا دانشگاه سراسری و ازاد هم ازمون دارد یا فقط وزارت بهداشت؟
برای همه شما ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم سال دیگر این موقع همگی سر ارشد گرایش دلخواه خودتان باشید

لام آموزشگاه نمیدونم.... ثبت نام هم از 12 بهمن تا 3 اسفنده برا وزارت بهداشت... سراسری هم نداره... دانشگاه آزادم پرستاری داره فقط برا خوراسگانو تهران(نمیدونم امسال شهرهای دیگه بیارن یا نه)واینکه ثبتنام دانشگاه آزادم احتمالا بهمن ماهه...

BARANE BAHARI

New member
سلام به همه.21 تیر جان ممنون. من روزی یک ساعت میتونم بخونم یعنی ارزش داره که بخونم برای قبولی؟بچه ها اینجا خیلی خلوته جای دیگه ای هم میشناسین که بچه ها با هم باشن؟

21Tir

New member
سلام به همه.21 تیر جان ممنون. من روزی یک ساعت میتونم بخونم یعنی ارزش داره که بخونم برای قبولی؟بچه ها اینجا خیلی خلوته جای دیگه ای هم میشناسین که بچه ها با هم باشن؟

خواهش فوکولم... پست اولو بخون... پرستار امیدوار... راهنمایی و مشاوره میخوای خشنگ جواب میده... اینجا بچه ها عادت دارن بعد کنکور بیان تا نتایج... بقیه هم یا سر کارن یا درس میخونن وقت ندارن بیان اینجا...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا