salam dostann.
omidvaram movafagh bashid..
man ke emsal tarham sherkat nemikonam..
vida joonam midonam ghabooli..
fadatoooon
سلام دوستان
خوبین؟
چه خبر؟ خوب میخونین؟
من بیاد شما هستما مرتب میام و انجمن رو چک میکنم نگین قبول شد بی وفا شد
lkسلام دوست گرامی...
ممنون من که خوبم ولی متاسفانه دوستان دیگه نمیاین حال و احوالی از خودشون بگن و برن... دلم برا بعضیاشون تنگ شده ولی متاسفانه حتی گوشیشون رو هم جواب نمیدن.
من نه خوب نمیخونم. خیلی پراکنده میخونم. البته شیفتام طوریه وقت ثابتی برای درس خوندن ندارم و همین ازارم میده. شما چطور میخوندین؟؟/ مثلا من عادت داشتم عصرو شب درس بخونم ولی الان بیشتر عصرو شب بیمارستانم صبحا هم که تا ازخواب پامیشم!!!! خیلی دیر میشه و نمیتونم بیشتر از 2-3 ساعت درس بخونم... زبان رو هم تو بخش با فلش کارت تو گوشیم میخونم میدونم کافی نیس و باید ریدینگ هم کار کنم... حالا یه مشاوره به من بدین که چیکار کنم تا ساعت مطالعه ام بالا بره و تمرکز بیشتری روی درسا داشته باشم؟؟؟ ممنون
salam dostann.
omidvaram movafagh bashid..
man ke emsal tarham sherkat nemikonam..
vida joonam midonam ghabooli..
fadat oooon
من از الان واسه ارشد بخونم میرسم ؟؟؟
lk
سلام ویداجان خوبی؟منم حال وروزم دست کمی از شما نداره خیلی افت کرده ام از درس خوندنم هم نپرسید که ضایع است ولی خداروشکرباز روحیه ات خوبه.
:smilies-azardl (113
من از الان واسه ارشد بخونم میرسم ؟؟؟
سراغی از ما نگیری نپرسی که چه حالیم
عیبی نداره میدونم لایق این جداییم
لج کردم با خودم اخه حست به من عالی نبود
احساس من فرق داشت با تو دوست داشتن عالی نبود
بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون
چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون
خاطرات گذشته منو میکشه اروم
چه حالی داریم امشب به یاد تو من و بارون............
من هنوزم عاشقتم
به دل میگم بسازبسوز...
سلام عزیز. منم روحیه ام خیلی خراب بود. اصلا تو محیط کار حواسم یه جا دیگه بود!!! به این فک میکردم که میتونستم با سه چهار تست بیشتز زدن سرکلاس ارشد بشینم بجای گذروندن طرح... ولی مشاورخوبی تو این مدت تو بیمارستان پیدا کردم که بهم ارامش دادوازطرفی به خودم گفتم تا کی میشه تو عزای قبول نشدنم بشینم... یکی دو هفته ای هست حال و روزم برگشته به سابق ولی با این حال ساعت مطالعه پارسال رو ندارم... کم کم فکر میکنم دیر شده و باید جدی شروع کنم...
عزیزم تو هم میتونی برگردی به سابق به روزهای خوب دانشجویی فک کن... یکم تفریح برو وحتما از یه نفر برای مشاوره استفاده کن... حتما ما امسال جزو قبولی ها هستیم... التماس دعا
ویدا!!!!!!!!!.7977cujr38iyymsu8:..
اینجوری درس میخونی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
:smiliess (7):
سلام ویدا جون خوش به حالت که طرحت زود شروع شد و الان داری میخونی . من بعد از چند ماه تو نوبت بودن اسمم در اومده و هفته ای 8 شیفت باید بدم و حتی وقت نمیکنم برای امتحان های درون بخشی بخونم چه برسه به ارشد. :sad:سلام خانومی. منم سه چهار روزی استرس داشتم که کار و روتین های بخش رو یاد نمیگیرم و حتی یک نفر بهم پیشنهاد کرد تک تک روتین ها رو بنویسم و حفظ کنم ولی من حتی اینکار رو هم نکردم.به خودم گفتم اخرش اینه که یاد نمیگیرم!!! و اصلا مهم نیس و خودمو زیاد خسته نکردم بعد سه چهار هفته از همه بهتر کار میکردم الان بعد گذشت نزدیک دوماه سرپرستار من رو مسئول شیفت میذاره و از کارم راضیه. متاسفانه به من هم اموزش لازم وکافی داده نشد در بدو ورود چون سرپرستارمون تا دوهفته نبود و من فقط تا دوهفته در شیفت صبح ثابت بودم. نگران درس نباش خود بیمارستان محلی برای یاد گرفتن درسهای تئوریه . منم الان زیاد نمیخونم روزی 3 ساعت بیشتر نمیشه!!! روزهایی که اف باشم تا 6 ساعت. ولی امید دارم ایندفعه دیگه قبول میشم... با توکل و امید به خدا...
ویدا!!!!!!!!!.7977cujr38iyymsu8:..
اینجوری درس میخونی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
:smiliess (7):
سلام ویدا جون خوش به حالت که طرحت زود شروع شد و الان داری میخونی . من بعد از چند ماه تو نوبت بودن اسمم در اومده و هفته ای 8 شیفت باید بدم و حتی وقت نمیکنم برای امتحان های درون بخشی بخونم چه برسه به ارشد. :sad:
بیمارستان شما هم برای طرحیا 8 شیفت میدن؟
عزیزم نمیدونم منظورت از 8 شیفت چیه؟؟ ولی اگه تو هفته اینقدر باشه دارید پادشاهی میکنید!!! من ماه آذز 12 شیفت شب دارم!!!! چند روز هم لانگ هستم!!!! خدا رو شکر جای ما طرحی و رسمی خیلی فرق نمیذارند
بچه ها
جدی شروع کنید دیر میشه ها !!!
:riz277:الان رقیباتون شدید در حال خوندنن...
شیفت دادن دلیلی برای نخوندن نمیشه ....اصلن قبول نیس ...:smiliess (7):
همه شرایط شمارو دارن حتی بدتر ....
موفقترین آدما تو سختی به اهدافشون رسیدن
پس دیگه تو تاپیک پرستارا نق زدن ممنوع ....
ازین به بعد خودم میام چکتون میکنم وای به حالتون اگه گزارش ندین .:sdasdasd:..
اگه پایه اید بسم ....
در ضمن هر راهنمایی خاستید با کمال میل در خدمتم ....