مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

_30min_

New member
امروز کم خوندم صب پاشدم دیدم همسترام گم شدن :sadsmiley: کل خونرو گشتمو بهم ریختم از آخر زیر تخت شلوغ داداشم پیداشون کردم.به خدا انقد گریه کردم!!!!!زبان و ژنتیک خوندم

خوش به حالت من یه لاک پشت دارم که تو آبه هو مامانم روزی صد بار میگه بنداز بیرون این جک و جونورا رو دورم جمع نکن...

Leyli002

New member
دیروز.10ص بیو+فیش نویسی شون+20تالغت زبان+مرورفیش های زبان وبیو وژن

آخرین ویرایش:

_30min_

New member
امروز جهش رو تموم کردم وقت دارم ترمیم رو هم بخونم اما حوصله ندارم=====>میرم بیرون میگردم
راستی من به احتمال زیاد 12مرحله ایی آزمون Dr رو شرکت کنم چون تو 8مرحله ایی تا خرداد ما هنوز داریم مطالب جدید رو میخونیم ام در 12 مرحله ایی در خرداد مرور دوم رو انجام میدیم

Zendegi

New member
سلام بچه ها،واقعا خوب هست ازمون د ک ت ر خ لیلی رو برم؟واقعا مفید هست؟:smiliess (11):

mandy

New member
سلام در مورد آزمون دادن 8 مرحله ای شرکت کردم و اینو به بقیه بجه ها می گم که هیچ تضمینی نیست که این آزمونا چه خ ل ی لی چه جاهای دیگه استاندارد باشه که نیست!! من واسه این آزمون میدم که مطالبیرو که می خونم بفهمم که آیا سر سری خوندم یا تو ذهنم تثبیت شده و مدیریت زمان پیدا کنم هم اینکه استرس میگیرم تا بیشتر درس بخونم همیییننننننننننننننننننننننننننننن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mandy

New member
امروز سیتوژنتیک 4 ساعت + مولکولی یک جلسه + زبان 6 درس 504 + چند ص از فصل 20 هزاره

Maryam.A

Well-known member
بچه ها من ساعتی نمیخونم
من تعداد صفحات ج ز و مو تقسیم به روز هفته می کنم
فقط برام تموم کردن برنامم مهمه
من اصلأ نمیدونم چند ساعت می خونم

parvaneh.g

New member
من با ساعت راحت ترم مریم جون چون برام کیفیتش مهم تره نه تعداد صفحات.حتی شده تو 1 ساعت فقط یه ستون از امری خونده بشه!!!جدی می گم.اگه با خودم بگم امروز مثلا از ص 20 تا 40 فقط به فکره تموم کردنشم نه فهمیدنش.البته هر کی به سبکه خودش می خونه

serin

New member
دیروز 20 ص هزاره.
ببخشید همین بود.چون این 20ص خستم کرد.بعدشم رفتم بیرون

Maryam.A

Well-known member
آره سرین جون از روج ز و ه می خونم توش پر نکته اس
خوندنش خیلی طول می کشه
تازه من یاداشت برداری باید بکنم
12 صفحه خوندن فکر کنم 5-6ساعتی طول بکشه
کیو میخونی؟

آخرین ویرایش:

Zendegi

New member
بچه ها 1سوال دیگه،واقعا ازمون 8مرحله ای خوبه یا اون یکیش؟فک کنم 12 مرحله ای بود.

Zendegi

New member
راستی بچه ها چرا رفرنس رو نمی خونید تا استرس کمتری داشته باشید و همین طور تایم.:shocked:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا