مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alireza16

New member
سلام:متیلاسیون هیستون سبب اتصال هیستون به دی ان ای شده وبنابراین مانع فرایندهایی مثل رونویسی و... میشه..
متیلاسیون دی ان ای برای مقاصد مختلف انجام میشه:1-سیستم ترمیمی از روی متیلاسیون می فهمه کدوم یک از دو نسخه ی حاصل از همانندسازی قدیمی تره .در واقع نسخه ای که قدیمیه(الگو) همیشه متیله است و بنابراین نباید ویرایش بشه:پس سیستم ترمیمی نسخه ی درست رو تشخیص میده و ویرایش رو روی نسخه ی غیر متیله انجام میده.2-متیلاسیون یا عدم متیلاسیون به منزله ی مجوزی است برای تعیین زمان دقیق همانندسازیه

مرسی عالی بود:a2d3:

حسان

Well-known member
ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن:riz304:
درسته dna پلیمراز گاما خواصیت ترمیم داره و در همانندساژی ژنوم میتوکندری استفاده می شه اما چیزی که منو گیج می کنه اینه که چیجوری هر جهشی که در طی تکامل در داخل ژنوم میتوکندری اتفاق می افتد ثبت می شه و ژنوم میتو کندری برای مطالعات فیلوژنی استفاده می شه؟:smiliess (12):

با سلام
مبحث ژنتیک میتوکندریایی از بحث های تقریبا پر نکته است....
و اما در پاسخ سوال شما باید بگم ک چند ویژگی ژنوم میتوکنریایی باعث میشه ک از ژنوم ان برای فیلوژنی استفاده بشه:
مهمترین نکته اسیب پذیری این ژنومه ک حدود ده بار بیشتر از ژنوم هسته ای است.و دلیل اونم نداشتن هیستون ... عدم وجود سیستم ها و سازوکارای ترمیم dna ... فراوانی رادیکال های آزاد اکسیژن.... عدم نوترکیبی در ژنوم

با توجه به این نکات تغییرات تدریجی تکامل زیستی ژنوم میتوکندری نیز بالاتر از ژنوم هسته ای است.. تکامل زیستی بالا، موجب ایجاد واریته های متفاوت بسیار در بین افراد و جمعیت ها میشه. واین باعث میشه از این ژنوم در فیلو ژنی استفاده بشه..

برای مطالعه بیشتر به فصل 8 هزاره سوم مراجعه کن.

آخرین ویرایش:

behnaz.h

New member
سلام بچه ها توفصل 5 امری نقشه ژنتیکی صفحات 118-119-120 که اشکال کروموزوم هست رو باید یاد بگیریم؟

SNA

New member
سلام عزیزم:امسال ژنتیک انسانی(وزارت بهداشت)80 تا برمیداره:شهرهای تهران-اصفهان-تبریز-شیراز-گلستان-بابل-یزد-بندرعباس-مشهد-شهرکرد-زنجان امسال تو این رشته پذیرش دارن
وزارت علوم در مجموع روزانه و شبانه وبین الملل 240 تایی برمیداره در رشته ی ژنتیک

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
سلام بچه ها توفصل 5 امری نقشه ژنتیکی صفحات 118-119-120 که اشکال کروموزوم هست رو باید یاد بگیریم؟

بهناز جان.. شما بقیه جداول کامل یاد بگیر اگه وقت اضافه اوردی اینا رو هم یه نیگاه بنداز گرچه تا حالا من ازشون سوالی ندیدم.

nourmah

New member
سلام عزیزم:امسال ژنتیک انسانی(وزارت بهداشت)80 تا برمیداره:شهرهای تهران-اصفهان-تبریز-شیراز-گلستان-بابلسر-یزد-بندرعباس-مشهد-زنجان امسال تو این رشته پذیرش دارن
وزارت علوم در مجموع روزانه و شبانه وبین الملل 240 تایی برمیداره در رشته ی ژنتیک

aval tashakor mikonam az etelaati ke dadi:riz304:
dovom,chon ye kam roye uni khodemun hasasam,migam
babolsar arshade gen nadare,babol dare ke toye daftarche minevisan moshtarek ba tehran,ama dooooroooq migan,kelas ha va tamami kar bache ha dar babol anjam mishe
:smiliess (1):

SNA

New member
aval tashakor mikonam az etelaati ke dadi:riz304:
dovom,chon ye kam roye uni khodemun hasasam,migam
babolsar arshade gen nadare,babol dare ke toye daftarche minevisan moshtarek ba tehran,ama dooooroooq migan,kelas ha va tamami kar bache ha dar babol anjam mishe
:smiliess (1):
خیلی ممنون بابت دقت و توجهت.درسته <ویرایشش کردم:من نمی دونستم بابل و بابلسر دو جای مختلفن:smiliess (12)::a2d3:

nourmah

New member
chashm maryam bano
alan gozaresh midam
fasle 6 emeri tamam shod
fasle haste zist ham tamam shod
alan daram charkhe mikhunam
darse22 az 504
bio ro ham mikham felan bezaram kenar ta mehr

behnaz.h

New member
منم دارم ژنتیک امری و زبان میخونم اما انقدر کم که روم نمیشه بیام گزارش بدم انشالله اگه خدا بخواد تا آخر تابستون امری رو میخونم البته خیلی عمیق نمیخونم چون واقعا سنگینه روزنامه وار میخونم انقدر ترجمه ش بد هست که باید 10 بار بخونی تازه معنی جملاتشو بدونی

gene...92

New member
منم دارم ژنتیک امری و زبان میخونم اما انقدر کم که روم نمیشه بیام گزارش بدم انشالله اگه خدا بخواد تا آخر تابستون امری رو میخونم البته خیلی عمیق نمیخونم چون واقعا سنگینه روزنامه وار میخونم انقدر ترجمه ش بد هست که باید 10 بار بخونی تازه معنی جملاتشو بدونی

بهناز جان،،،،هر ترجمه أي خوب نيست،،،من ترجمه دكتر ليلا يوسفيان رو خوندم،،،واقعا عالي بود

Maryam.A

Well-known member
سلام سلام
من فعلأ زبانمو خوندم
چون ظهر خوابیدم بعد شام بیو میخونم

behnaz.h

New member
بهناز جان،،،،هر ترجمه أي خوب نيست،،،من ترجمه دكتر ليلا يوسفيان رو خوندم،،،واقعا عالي بود

ترجمه دکتر نصیری هم خیلی روونه

جدی بچه ها؟ یعنی از کتاب دیگه هم میشه نتیجه گرفت؟ پس چرا همه انقدر به امری تاکید دارن؟! این امری اصلا تو سرمن نمیره خیلی بد ترجمه شده اگه واقعا مطمئنین که کتابهایی که گفتین همین نتیجه رو داره بهم بگین اونارو بخونم کافیه؟ کتاب هزاره چی اونو نخونم؟

Leyli002

New member
سلام دوستان.مبحث تنظیم بیان ژن اکرمی برام خیلی مشکله.چه پیشنهادی میکنین؟اصلا حوصله ندارم بخونمش:smiliess (12):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا