مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

e-arab

New member
سلام به همگی- روز بخیر
اینجا کیا آزمون 8مرحله ایی خ ل ی ل ی ثبت نام کردن؟
میشه بگید با چه قیمتی و در چه شهری ثبت نام کردید؟
تهران به من میگه 280 بچه ها اصفهان 140 ثبت نام کردن!!!!!!!!!!!!
(اگه پیغام خصوصی بدید ممنون میشم آخه اینجا فقط برای گزارش دادنه دیگه)
خودم پیگیری کردم گفتن هر قیمتی که تو سایت زده شده صحیحه
شما هم حواستون باشه

Maryam.A

Well-known member
به به خسته نباشید من الان از آزمایشگاه اومدم

خسته ام اما میترکونیم در حد خودما
همگی موفق باشید
:a2d3:

baharnarenj16

New member
سلام منم بااخره بعد از یه هفته گشت و گذارو مسافرت و مهمونی دادن اومدم ...نمیتونم 12 به بعد بیام سایت چون تا اون موقع خوابم .:wacsmiley:...تو این چند روز هم بالاخره فصل اسکلت سلولی رو تموم کردم ژنتیک هم فصل ایمونوژنتیکو شروع کردم بیو و زبان هم که هیییییییچ تازه فرداشبم مهمون داررررررم امشبم مهمونی ام.:...من کارم از همتون سخت تره چون شوهرداری و خونه داری و مهمون داری وقت نمیزارررره واسم:riz303::p7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (181

baharnarenj16

New member
در جواب اون عزیزی که پرسیده بود چرا مشاوره ژنتیکو منع کرد بخاط اینکه واسه علوم ازمایشگاهی که فقط 2واحد ژنتیک پاس کرده بیسش واسه ژنتیک ضعیفه خیلی سخته قبول شدنش و همون بیوشیمی بهتره

Dr.passtor

New member
دوستان بیوشیمی کدومو بخونم ؟؟؟بیوشیمی دکتر رضا محمدی یا بیوشیمی دکتر احسانی یا بیوشیمی دکترجعفر نژاد ؟؟ دارم دیونه میشما ...یکی جواب بده
دوست عزیز.بیوشیمی احسانی رو همه صلاح میدونن. ضروریات بیوشیمی هم خوب جواب میده. اماچون فرمودین بیشیمی تون ضعیفه بنابراین کتاب بیوشیمی پزشکی تالیف اعضای هیءت علمی دانشگاه علمپزشکی تهران پیشنهاد میکنم. چون سلی و روانه. استادم معرفی کرد. واس ارشدم کافیه. موفق باشین.

faeghe.hosseyni

New member
دیوونگی نداره رفیق!!! دکتر احسانی و دکتر جعفرنژاد زبان تدریس شون با هم دیگه میخونه، هر دوشون مثل هم تدریس میکنن..من گفتار هر دو رو شنیدم.
ولی رضا محمدی رو نمیشناسم حقیقتش!! اگه منظورت کتاب لنینجر هست که ایشون ترجمه کرده به نظرم نخونی بهتره، لنینجر خیلی زیاده برای رشته ما....ولی اگه کتاب مجزا چاپ کردن که دیگه شرمنده... من ازش بی خبرم.
ولی بین دکتر احسانی و دکتر جعفر نژاد هر کدومو دوس داری انتخاب کن..جفتشون با زبان ساده و بسیااااار عالی بیوشیمی رو برای آدمی مثل من ( که ترم 2 بیو رو افتادم!!!) تدریس میکنن. کتاب دکتر احسانی هم کامله.
درسته ترم 2 بیوشیمی افتادم ( نخندین خوب!! :dadad4:) به جاش امسال 67% زدم
:thumbsupsmileyanim::4d564ad6:

دوستان بیوشیمی کدومو بخونم ؟؟؟بیوشیمی دکتر رضا محمدی یا بیوشیمی دکتر احسانی یا بیوشیمی دکترجعفر نژاد ؟؟ دارم دیونه میشما ...یکی جواب بده

Maryam.A

Well-known member
با عرض شرمندگی درس نخوندم
بدلیل همونایی که یهو میان خونه آدم
انگار خیلی دلشون تنگ شده برا شام از ساعت 5 میان:13:

parvaneh.g

New member
از آخر سلولی مولکولی رو شروع کردم :4d564ad6: روش های مطالعه سلول رو خوندم یه نگاهیم به تستاش انداختم.ژنتیک 25% از ناهنجاری های کروموزوم رو خوندم.همینا دیگه الانم زبان می خونم.

parvaneh.g

New member
یعنی چی؟پس کوشین؟من درس 3 504 رو هم خوندم.قرار بود امشب همه گزارش بدن!!!!:New (6):

melodi6908

New member
گزارش: بیوشیمی 20 صفحه
زبان 2 درس 504
ژنتیک یه کوچولو (5 صفحه)
حالا دارم مرور میکنم زبان :smilies-azardl (181

parvaneh.g

New member
آآآآآآآآآآآآفرین بچه ها خیلی خوبه.هر چه قدرم کم ولی خوندیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا