مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

avva70

New member
به نظرتون کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر رضا محمدی برای بیوشیمی چطوره کفایت می کنه؟

Zendegi

New member

به نظر من کمک خوبی هست.اگر مطالبی رو متوجه نشدی میتونی از کتاب کامل تری استفاده کنی.من این کتابو می خونم.

s.a2000

New member
بچه ها 2 تا سوال!
1. برای سلولی و مولکولی واقعا نیازه لودیش بخونیم؟؟؟ اخه خیلی زیاده...
2. کتاب ژنتیک امری ویرایش چندمش باید بخرم؟؟؟ فک کنم اخرین ویرایشی که داره 14. همین 14 بخرم یا صبر کنم 15 بیاد؟! اصلا 15 میاد؟!

s.a2000

New member
ببخشیدا من جواب میدم:riz304:
من اول لغات رو قشنگ حفظ میکنم هر 12 تا بعدش حتمن یه دور از درسش میخونم که ببینم لغتی هست که مشکل داشته باشم یا نه اگر هم باشه به اون 12 تا اضافه میکنم فعلن یه درس 504 رو امروز صبح خوندم تا شب بازم گزارش میدم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

مرسی رویا جون :rose:

melodi6908

New member
بچه ها 2 تا سوال!
1. برای سلولی و مولکولی واقعا نیازه لودیش بخونیم؟؟؟ اخه خیلی زیاده...
2. کتاب ژنتیک امری ویرایش چندمش باید بخرم؟؟؟ فک کنم اخرین ویرایشی که داره 14. همین 14 بخرم یا صبر کنم 15 بیاد؟! اصلا 15 میاد؟!

1. میتونی از لودیش 2e بخونی که خلاصه لودیشه
2. همین 14 رو باید بگیری . فکر نکنم 15 به این زودیا بیاد

melodi6908

New member
دوستان عزیز با کمال احترام اگه سعی کنید هر سوال یا بحثی رو تو تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید بهتر باشه
مثلا در رابطه با منابع توی تاپیک http://olumpezeshki.ir/forum/thread548.html مطرح کنید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن و همه چیز مرتب باشه
ممنون

melodi6908

New member
20 صفحه امری فقط
کمه
اما خب مهمان داشتم
بازم شکر که شروع کردم
همینم خوبه
مگه نه بچه ها؟ :21:

Dr.passtor

New member
سلام

من طبق فرمایش بچه های اینجا واسه ژنتیک پایه از کتاب حسن اکرمی شروع کردم اما واقعا اونم کتابیه که همه چیو ریز و طولانی توضیح داده و واقعا من یکی سختمه وو واقعا وقت گیر و طولانیه و بسیار خسته کننده
لازمه همه اونا رو بلد باشیم

یکی پیشنهاد بده
همون امری رو شروع کنم واسه حوندن؟
چیکار کنم؟
مهمنام جان کمککککککک

دوست خوب. به نظر من شما کتاب حسن اکرمی رو بعنوان مکمل استفاده کنین بهتره؟ چطور؟ اول مباحث وفصل های اونو با امری تطبیق بده. بعد یه بار سریع و روزنامه وار بخونش. بعد برو همون مبحثو از امری خوب خوب بخون. بعد دوباره برگرد اکرمی رو بخون. اون موقع خودت متوجه میشی کجاهاشو باید بخونی و کجاهاشو نباید بخونی. یا کجاهاشو باید خوب بخونی
. موفق باشین

Dr.passtor

New member

دوست خوب. جواب میده. سر خود نمیگم. یک از کسانی که هم ارشد و هم دکترارو خوب خوب گذرونده ایشون این کتاب صلاح میدونن. اگرم راضی نشدین به نظر من اونو بخونین بعد تست کار کنین هر کجارو بلد نشدین برین از لنینجر بخونین. موفق باشین.

هما.نوري

New member
بچه ها اگه ۸ترمه تموم کنم درسمو میتونم تو ازمون۹۴ شرکت کنم؟اخه من ترم ۲ مرخصی گرفتم:14: الانم میرم ترم۵

آخرین ویرایش:

faeghe.hosseyni

New member
خب خب خب.....امروز شنبه س15 تیرماه و من بالاخره بصورت جدی شروع میکنم به درس خوندن و گزارش دادن!
برید کناااااااارررر.......اومدم م م م م م م !!!
نه نه..نرید کنار ___ میرم تو دیوار:black_eyed: :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بریم که پا به پای هم امسال بترکونییم:28::smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

Maryam.A

Well-known member
خب خب خب.....امروز شنبه س15 تیرماه و من بالاخره بصورت جدی شروع میکنم به درس خوندن و گزارش دادن!
برید کناااااااارررر.......اومدم م م م م م م !!!
نه نه..نرید کنار ___ میرم تو دیوار:black_eyed: :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بریم که پا به پای هم امسال بترکونییم:28::smilies-azardl (113

اینجاإ که میگن شیرإإإإإإإإ

Fatima77

New member
سلام.کسی میدونه برا ژنتیک اصفهان باید تا چه رتبه ای داشته باشی؟:(50):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا