مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maryam.A

Well-known member
آره درسته من توی یکی از بیمارستانای بزرگ تهرانم
سطحش خیلی پایینه

parvaneh.g

New member
امروز رفتم آزمایشگاه پردیس که تخصصی ترین آزمایشگاه ژنتیک مشهده.فرم استخدام شو پر کردم.فک می کنید حقوق چند؟؟؟؟اداره کار!!!یعنی 400.کلی هم ازت کار می کشن تازه.بشینم درس بخونم فک کنم بهتره :p7977cujr38iyymsu8: حیف تایمم که برم سره کار اونم با این وضع

parvaneh.g

New member
به خدا می ترسم انقدم که می خونیم با ارشد هم کار پیدا نشه.بالاخره باید دستمون تو جیب خودمون بره یا نه؟!!!

Maryam.A

Well-known member
امروز رفتم آزمایشگاه پردیس که تخصصی ترین آزمایشگاه ژنتیک مشهده.فرم استخدام شو پر کردم.فک می کنید حقوق چند؟؟؟؟اداره کار!!!یعنی 400.کلی هم ازت کار می کشن تازه.بشینم درس بخونم فک کنم بهتره :p7977cujr38iyymsu8: حیف تایمم که برم سره کار اونم با این وضع

ولی پروانه تو تهران حقوقشون 700 تومنه
تازه کاراها!!!!

Maryam.A

Well-known member
حتما با اضافه کاریش بیشتر می شه.بابا تهران حقوق خوب می دن

اینکه کارت مربوط به رشته خودت باشه از حقوقش خیلی مهم تره
آزمایشگاه پنتیک تو تهران عمرأ منو استخدام کنه
شاید بعد فوق اونم شاید

gen1387

New member
:(40)::rose:دوستان اکتیو توی درس انقدر به فک کار نباشید مخصوصا خانمها.
سه چیز توی زندگی آدم ها(شاید من) هست که من ایمان قلبی بهش دارم . اون اینه که درس .ازدواج .کار هر سه قسمته الهیه و هر چه قدر که ناراحتی هم بکشین همونی قسمتتون خواهد شد که قسمته. پس هیچ موقع دیگه فک کار رو اینجور بند و بساطا رو نکنین . فقط درس و لا غیر . و اینو آویزه گوشتون بکنین که خداوند گر ز حکمتت بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری .پس نتیجه تخلاقی می گیریم که انقدر فروم رو پر از امواج و افکار کنفی نکنید.:painting:

alireza16

New member
من خیلی به رشتم علاقه دارم و با علاقه هم درس میخونم ولی یه حدیثی از پیامبر هس که یه بچه ها تو همین سایت نوشته بود مضمونش این بود:"علمی که به کار نیاید بیهوده است"
من همیشه دوست داشتم استقلال مالی داشته باشم.همیشه از دیدن اینکه مادرم استقلال مالی داشت لذت میبردم و دوست دارم منم مثل ایشون باشم :thumbsupsmileyanim:
اگه تو یه آزمایشگاه با حقوق مثلا 700 کار پیدا نکنی یعنی علمت بیهوده بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این علمی که ما می خونیم از دکترا به بعد کارایی پیدا می کنه خوب معلومه که با لیسانس و فوق کاراییش کمه اما بیهوده نیست
کاراییو به تکنیسین تو آزمایشگاه شدن تعریف می کنی؟!!
به قوله دکتر .... کسیکه برگه cbc رو از بیمار میگیره ولی تفسیرشو بلد نیست با کارگر چه فرقی میکنه
ولی در مورده استقلاله مالی حرفاتو قبول دارم

آخرین ویرایش:

(ROYA)

New member
بچه ها سلام من خعلی وقته این سایت رو میشناسم ولی تازه عضو شدم :4d564ad6:چون برای کنکور میخوام آماده بشم وپایه ام هم اصلا خوب نیست با پستهایی که تا الان خوندم یک کم ناامید شدم چون که الان احساس میکنم بقیه بچه ها از من جلوترن (نیست حسودم:a2d3:برای همون)من خرداد ماه توی آزمون کارشناسی ارشد شرکت کردم و احساس میکردم زبان خعلی باید مهم باشه چون یک کم برام سخت بود که الان میبینم درست احساس کردم

بچه میشه ازتون خواهش کنم به من کمک کنین ؟تا الان چیارو خوندین؟ منم باهاتون همراه میشم:smilies-azardl (113

farzanee20

New member
نه عزیزم درس خوندن سخته اما سخترین کار نیست
سخترین کار اینه که به خاطر سیر کردن شکم بچه هات
و کفاف ندادن حقوق شوهرت راه پله های خونه6 طبقه رو تمیز کنی
سختی یعنی بری پرستار پیرمردا و پیرزنایی بشی که باید زیرشون لگن بذاری
سختی یعنی با دستگاهایی کار کنی که اگه دستت لاش بمونه شاید تا آخر امر دیگه نتونی چیزی تودستت بگیری
سختی یعنی تو سرما وسایل فروششو از رو شالش تو دستش گرفته چون دستاش از سرما بی جون شده
و...
واقعأ درس خوندن سخترین کاره؟؟؟؟؟

عجب!!!!!!!!!!!!واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم!!!!!!!!!!!:sad::5:

farzanee20

New member
ولی بچه ها یکی از استادامون میگفتش که از ژنتیک خیلی بیشتر از چیزی که فک میکنین میشه پول در اورد!!!!!!!!!

farzanee20

New member
به هرحال به نظرمن ژنتیک جالب تر از اونی هست که فقط به خاطر پول بریم دنبالش!!!!!!!!!

farzanee20

New member
رویا جان میشه در مورد بیوفیزیک یه خورده توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینکه در مورد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟کلا سخته یا اسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

z.bio

New member
سلام بچه ها خسته نباشین. مریم جون یه سوالی ازتون داشتم. شما تو رشته تون چند واحد ژنتیک و واحد مربوط به ژنتیک پاس میکنید؟

(ROYA)

New member
رویا جان میشه در مورد بیوفیزیک یه خورده توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینکه در مورد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟کلا سخته یا اسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله میشه ولی بهتره ارتباطش به ژنتیک رو بگم نه؟!!!:21:
درسهای زیست سلولی وملکولی و بیوشیمی رو مثه بچه های ژنتیک کار میکنن حتی ژنتیک 1 و 2 ولی بیوفیزیک زیاد داره بیوفیزیک و زیست پرتوی فک کنم پاس کرده باشین؟! هموناست!!!!:tonguesmiley:(آسونه زیاد سخت نیست البته به نظر من) ژنتیکم هم از دبیرستان علاقه ی شدیدی بهش داشتم و دارم نمرات این درسم هم خعلی خوبه خودم هم همون دوران تحصیلم کتب رفرنس ژنتیک رو میخوندم البته نه امری و رفرنسهای ارشد:sad:

Maryam.A

Well-known member
سلام بچه ها خسته نباشین. مریم جون یه سوالی ازتون داشتم. شما تو رشته تون چند واحد ژنتیک و واحد مربوط به ژنتیک پاس میکنید؟

ژنتیک1 3واحد
ژنتیک2 3واحد

اختیاریا:
ژنتیک انسانی 2واحد
ژنتیک تکمیلی 2واحد
ژنتیک جمعیت 2واحد
سیتوژنتیک 2واحد

avva70

New member
بچه ها به نظرتون آزمون های آزمایشی دکتر بهتره یا آزمون های سنا؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا