مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farzanee20

New member
مریم جان یه سوال اونم اینکه شما رشته ژنتیک هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟کاراموزیتون چه جوریاس میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟

Maryam.A

Well-known member
مریم جان یه سوال اونم اینکه شما رشته ژنتیک هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟کاراموزیتون چه جوریاس میشه یکم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟

کار آموزی نداره
من با پارتی رفتم
کلیم ازت کار می کشن
یه مدتی تو تشخیص طبی بودم
بعدش رفتم پاتولوژی
کسل کنندس

melodi6908

New member
سلام به همه .میشه لطفا اگه کتابی رو جای لودیش واسه سلولی مولکولی میشناسید بهم بگید؟
همین طور واسه ژنتیک کتاب چکیده هست؟
لطفا لطفا لطفا جواب بدیدبرای دوستم میخوام
مرسی:rose:
برای سلولی میتونید کتاب 2e رو جایگزین کنین که خلاصه لودیشه
برای ژنتیک هم کتاب خلاصه ژنتیک نجات مهدیه رو بگیرین

reza iravani

New member
یادداشت کن: بیشتر مردم از آن رو فرصت را از دست می دهند که آن را کاری سخت می پندارند!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahnam

reza iravani

New member
راده ات را قوی كن. خود را وارد به انجام كارهایی كن كه برایت مشكل اند. سپس آنها را با جدیت انجام بده. بعد از مدتی خواهی دید كه اراده ات همانند گرزی فولادی سخت و درخشان شده است.

reza iravani

New member
هر بامداد آهویی از خواب بر میخیزد و میداند که از تند ترین شیرباید تندتر بدود ، وگرنه کشته خواهد شدهر بامداد شیری از خواب بر میخیزد و میداند ار تند ترین آهوباید تند تر بدود ، وگرنه از گرسنگی خواهد مردفرقی ندارد آهو باشی یا شیر ، آفتاب که برمیآید آماده دویدن باش

reza iravani

New member
منتظر نباشید که شانس درخانه شما را بزند، اگرمایل هستید که به خانه شانس بروید و فرصت را بیابید به سراغ خانه اش بروید و درش را بکوبید.

DNA.2013

New member
مگه درسو برا کار می خونی؟
من که حال می کنم درس خونم
اصلا تفریحم درس خوندن و تحقیق و مباحثه علمیه
تازه چرا فقط تا ارشد؟!!!!!!!!!!!!!
زگهواره تا گر دانش بجو
چرا یه محقق خوب نشی؟چرا یه هیئت علمی نشی؟
مگه رئیس شرکت کیا ژن کی بود؟مثل منو تو بود اما از فکرش استفاده کرد

من خیلی به رشتم علاقه دارم و با علاقه هم درس میخونم ولی یه حدیثی از پیامبر هس که یه بچه ها تو همین سایت نوشته بود مضمونش این بود:"علمی که به کار نیاید بیهوده است"
من همیشه دوست داشتم استقلال مالی داشته باشم.همیشه از دیدن اینکه مادرم استقلال مالی داشت لذت میبردم و دوست دارم منم مثل ایشون باشم :thumbsupsmileyanim:

Leyli002

New member
بچه ها شک نکنید که این رشته یکی ازبهترین رشته هاست مخصوصا اکه بتونید واسه phdپذیرش بگیرید.تازه شم طی تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که پزشکای عمومیم به جای تخصص میان امتحانphd ژن میدن.تورزومه ی بعضی ازهیات علمی های دانشگاه تهرانم خوندم که اول پزشکی خوندن بعد واسه msterوphdبورس گرفتن رفتن اونور...

Maryam.A

Well-known member
بچه ها کی قبول داره سخت ترین کار دنیا درس خوندنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم درس خوندن سخته اما سخترین کار نیست
سخترین کار اینه که به خاطر سیر کردن شکم بچه هات
و کفاف ندادن حقوق شوهرت راه پله های خونه6 طبقه رو تمیز کنی
سختی یعنی بری پرستار پیرمردا و پیرزنایی بشی که باید زیرشون لگن بذاری
سختی یعنی با دستگاهایی کار کنی که اگه دستت لاش بمونه شاید تا آخر امر دیگه نتونی چیزی تودستت بگیری
سختی یعنی تو سرما وسایل فروششو از رو شالش تو دستش گرفته چون دستاش از سرما بی جون شده
و...
واقعأ درس خوندن سخترین کاره؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

gen1387

New member
:33::motat: سطح آزمایشگاهی که شما کار می کنین حتماً پایینه.وگرنه آزمایشگاه فقط سطح پایین داره دیگه از بالا سطح نداره تا هر جا بالا بری هست و باز احساس می کنه که سطحت پایینه:sarma:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا