مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farzanee20

New member
سلام یه سوال خوندن کتاب ژنتیک هزلره برا قبول شدن در رشته ژنتیک پزشکی حتما لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟یا امری کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shaqayeq

New member
سلام به همه .میشه لطفا اگه کتابی رو جای لودیش واسه سلولی مولکولی میشناسید بهم بگید؟
همین طور واسه ژنتیک کتاب چکیده هست؟
لطفا لطفا لطفا جواب بدیدبرای دوستم میخوام
مرسی:rose:

Maryam.A

Well-known member
سلام یه سوال خوندن کتاب ژنتیک هزلره برا قبول شدن در رشته ژنتیک پزشکی حتما لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟یا امری کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم
باتجربه ها میگن مطالب یکسان دارند اما مطالبی هم هست که فقط امری و مطالبی هم فقط هزاره داره

Maryam.A

Well-known member
سلام به همه .میشه لطفا اگه کتابی رو جای لودیش واسه سلولی مولکولی میشناسید بهم بگید؟
همین طور واسه ژنتیک کتاب چکیده هست؟
لطفا لطفا لطفا جواب بدیدبرای دوستم میخوام
مرسی:rose:

سلام برا ژن از ک ل ا سیک تا ژنومیک رو معرفی کردن
برا سلولی من اطلاعی ندارم

هما.نوري

New member
سلام بچه ها

داشتيد درباره كار حرف ميزديد نوشتيد كه شهر هاي كوچيك بازار كارش بدتره

من زاهدان زندگي ميكنم تو دانشگاها ارشد ژنتيك پزشكي نداريم تاره تو كل استانمون فقط 1 دكتر داريم كه دكترا ژنتيك پزشكي گرفته.از اونجاييكه دانشگاه پزشكي ارشد ژنتيك پزشكي رو نداره تعداد كسايي كه اين ارشدو دارن كم هست به نظر من اين رشته بازار كار خوبي داره تو استان ما.با دكتراي اين رشته راحت ميشه تو بيمارستان استخدام شد.ولي شهر هاي ديگه رو نميدونم

Maryam.A

Well-known member
سلام بچه ها

داشتيد درباره كار حرف ميزديد نوشتيد كه شهر هاي كوچيك بازار كارش بدتره

من زاهدان زندگي ميكنم تو دانشگاها ارشد ژنتيك پزشكي نداريم تاره تو كل استانمون فقط 1 دكتر داريم كه دكترا ژنتيك پزشكي گرفته.از اونجاييكه دانشگاه پزشكي ارشد ژنتيك پزشكي رو نداره تعداد كسايي كه اين ارشدو دارن كم هست به نظر من اين رشته بازار كار خوبي داره تو استان ما.با دكتراي اين رشته راحت ميشه تو بيمارستان استخدام شد.ولي شهر هاي ديگه رو نميدونم

تو بیمارستان استخدام شی به چه عنوانی؟

Maryam.A

Well-known member
تو قسمت آزمايشگاه استخدام ميشي.

یه کوچولو بی انصافی نیست
دکتر مملکت باشی بعد بری تو آزمایشگاه بیمارستان؟
بچه ها من تو بیمارستان کارورزی می رم
واقعأ کارش خیلی از سطح رشته ما پایین تره
حالا ما لیسانسیم دکترا ژنتیک باید کار تخصصی خودش
تو آزمایشگاه خودشو انجام بده

هما.نوري

New member
مريم جان باهات موافقم.ولي كارا ديگه هم هست ميتوني عضو هیئت علمي دانشگاه بشي حقوق خوبي هم ميده ميتوني آزمايشگاه بزني

farzanee20

New member
من که دوس دارم تو ازمایشگاههای تحقیقاتی کار کنم نه ازمایشگاه یه بیمارستان!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا