مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

behnaz.h

New member
بهناز عزیز دقیقا منم مثل توام.هر جا می رم میگن یا باید علوم ازمایشگاهی باشی.حتی اگه لیسانس شیمی هم داشتم میشد یه کاری کرد(در حالی که اونا اصلا از لحاظ زیستی هیچ بیسی ندارن.عجب شانسی دارن)
البته اگه شهرهای بزرگی زندگی می کنین می تونین دوره های مربوطه رو بگذرونین.
مرکز اشتغال جهاد دانشگاهی بری کمکت می کنن یا سایت ویراویژن(گوگل سرچ کن)

ممنون از راهنماییت بله چشم. واقعا خیلی تاسف باره بلاخره شاید الان به کار نیاز نداریم اما آدم از فرداش خبر نداره شاید یه روزی بشه که آدم محتاج هزار تومن بشه آیا نباید اونموقع این مدرک به درد ما بخوره؟ یعنی فقط مدرک گرفتیم که بزاریم پای کوزه آبشو بخوریم؟ برای کاردانی علوم آزمایشگاه و اتاق عمل و بیهوشی کار پیدا میشه اما ما تا میگیم کار میخوایم میگن برو منشی دکتر شو اونوقته که تمام زحمتات شب بیداریات و درس خوندنات جلو چشمت رژه میره و از خودت زده میشی.......

shida

New member
واقعا نمیشه این درد رو به کی بگی .با هزاران آرزو بیای یه دانشگاه دولتی رشته زیست رو عاشقانه بخونی ولی در آخر ببینی هیچ . هر آگهی استخدامی میبینی اسم همه رشته ایی توش پیدا میشه به غیر از زیست . من نمیدونم چه ارزشی واسه رشتمون قائل هستن ، نمیدونم اگه تو رشتمون در یه زمینه تخصصی ،استخدامی پیدا نمیشه پس چرا تو دانشگاه دولتی این رشته رو گذاشتن که یه جوان با علاقه بره بخونه ولی در آخر دست از پا دراز تر . به نظر زیست عمومی مثل پزشک عمومی میمونه که تو یه زمینه ای تخصص نداره و باید این رشته رو تا دکترا ادامه بده تا یه تخصصی تو یه رشته بدست بیاره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

BBT

New member
واقعا نمیشه این درد رو به کی بگی .با هزاران آرزو بیای یه دانشگاه دولتی رشته زیست رو عاشقانه بخونی ولی در آخر ببینی هیچ . هر آگهی استخدامی میبینی اسم همه رشته ایی توش پیدا میشه به غیر از زیست . من نمیدونم چه ارزشی واسه رشتمون قائل هستن ، نمیدونم اگه تو رشتمون در یه زمینه تخصصی ،استخدامی پیدا نمیشه پس چرا تو دانشگاه دولتی این رشته رو گذاشتن که یه جوان با علاقه بره بخونه ولی در آخر دست از پا دراز تر . به نظر زیست عمومی مثل پزشک عمومی میمونه که تو یه زمینه ای تخصص نداره و باید این رشته رو تا دکترا ادامه بده تا یه تخصصی تو یه رشته بدست بیاره.

دقیقا همینطوره دریغ یه ذره تعهد که اینا در قبال دانشجوی زیست شناسی داشته باشن برای کارشون
خدا نعلتشون کنه به خاطر این کاری که در حق بچه های زیست شناسی و در کل علوم پایه میکنن

behnaz.h

New member
اگه قرارباشه آدم دکتری داشته باشه چه فرقی میکنه رشته ش چی باشه چون 99% رشته ها با دکتری میتونن برن کار خوب پیدا کنن خجالتش اینجاست که تا دکتری باید دستمون تو جیب بابا جونمون باشه واین خیلی عذاب آوره مخصوصا طفلک پسرها... زیست عمومی با بقیه گرایشهاش فرق نداره هر جا بری میگن زیست خوندی اسم گرایش رو نمیگن که!

Maryam.A

Well-known member
فلافلم بدی قبوله ما خاطرتو می خواییییم فقط قبول شو

شما بگو "تو فقط درس بخون قبول نشدیم نشدی والا"
من درس خوندنم نمیاد چون اصلأ کتاب ندارم
ک ل ا س کنکورم که از مهر شروع میشه

behnaz.h

New member
شما بگو "تو فقط درس بخون قبول نشدیم نشدی والا"
من درس خوندنم نمیاد چون اصلأ کتاب ندارم
ک ل ا س کنکورم که از مهر شروع میشه

مهرماه دیره واسه شروع باور کن جدی میگم اگه میخوای کنکور شرکت کنی الان کتابای ژنتیک رو بخون تا آخر تابستون تا دستت بیاد که هدفت چیه بعد شروع کن بقیه درسارو بخون وروزی 5صفحه هم ژنتیک بصورت عمیق بخون زبان و ژنتیک تو برنامه هرروزت باید باشن انشالله قبول میشی

Maryam.A

Well-known member
مهرماه دیره واسه شروع باور کن جدی میگم اگه میخوای کنکور شرکت کنی الان کتابای ژنتیک رو بخون تا آخر تابستون تا دستت بیاد که هدفت چیه بعد شروع کن بقیه درسارو بخون وروزی 5صفحه هم ژنتیک بصورت عمیق بخون زبان و ژنتیک تو برنامه هرروزت باید باشن انشالله قبول میشی

مرسی زبان که هر روز می خونم
اما اما ژنتیک کتاب ندارم
شاید امروز تهیه کنم
کم کم تا مهر یه کارایی بکنم

DNA.2013

New member
بچه ها حرف از کار شد داغ دلم تازه شد :دی
دیروز بانک خون کار داشتم دیدم یه جا نوشته "مشاوره ژنتیک" ، منم که تا حالا دنبال کار نرفته بودم گفتم بپرسم شرایط کار چیه..گفتن برو بهزیستی سوال کن
رفتم بهزیستی گفتن جاهای دولتی هر سه سال یه بار یه ازمون برگزار میشه و 5،4 نفر میگیرن پس بیخیال جاهای دولتی شو !
واسه کلینیکهای خصوصی گفتم چطور؟
گفتن فقط با مدرک ارشد ژنتیک انسانی (نه مولکولی!) یا پرستاری یا مامایی میتونید کار کنید البته دو سال هم باید سابقه کار داشته باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم پرستاری مامایی هم میتونن مشاوره ژنتیک کنن؟؟گفت بله فقط یه دوره میرن و کار میکنن!!
اینقد خودتو بکش ارشد ژن قبول شو اخرش با پرستاری مامایی در یه سطحی...:13:
تازه گفتن توی کلینیک خصوصی خیلی کم میتونی کار پیدا کنی و اگه پارتی داشته باشی + ارشد ژن +سابقه کار ممکنه کار پیدا کنی!!!!!!
من توی شهر بزرگ زندگی میکنم و وضعیت اینه وای به حال شهرای کوچیک !!!

بعد حالا ما دختریم و کار هم نداشته باشیم طوری نیس طفلک پسرا !!!!!!!!!!!!:sadsmiley:

من نمیدونم تا کی قراره جهان سومی باشیم و علوم پایه اینقدر توی کشور بی اهمیت باشه!!!!:13:

من خیلییییییییی ناراحتم..................................

آخرین ویرایش:

Asena90

New member
مرسی زبان که هر روز می خونم
اما اما ژنتیک کتاب ندارم
شاید امروز تهیه کنم
کم کم تا مهر یه کارایی بکنم

مهر خيلي ديره مريم جان بايد حداقل تابستون ژنتيك امري رو خوب بخوني اينقد مبحثاش زياده كه وقت كم مياري

alireza16

New member
بچه ها حرف از کار شد داغ دلم تازه شد :دی
دیروز بانک خون کار داشتم دیدم یه جا نوشته "مشاوره ژنتیک" ، منم که تا حالا دنبال کار نرفته بودم گفتم بپرسم شرایط کار چیه..گفتن برو بهزیستی سوال کن
رفتم بهزیستی گفتن جاهای دولتی هر سه سال یه بار یه ازمون برگزار میشه و 5،4 نفر میگیرن پس بیخیال جاهای دولتی شو !
واسه کلینیکهای خصوصی گفتم چطور؟
گفتن فقط با مدرک ارشد ژنتیک انسانی (نه مولکولی!) یا پرستاری یا مامایی میتونید کار کنید البته دو سال هم باید سابقه کار داشته باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم پرستاری مامایی هم میتونن مشاوره ژنتیک کنن؟؟گفت بله فقط یه دوره میرن و کار میکنن!!
اینقد خودتو بکش ارشد ژن قبول شو اخرش با پرستاری مامایی در یه سطحی...:13:
تازه گفتن توی کلینیک خصوصی خیلی کم میتونی کار پیدا کنی و اگه پارتی داشته باشی + ارشد ژن +سابقه کار ممکنه کار پیدا کنی!!!!!!
من توی شهر بزرگ زندگی میکنم و وضعیت اینه وای به حال شهرای کوچیک !!!

بعد حالا ما دختریم و کار هم نداشته باشیم طوری نیس طفلک پسرا !!!!!!!!!!!!:sadsmiley:

من نمیدونم تا کی قراره جهان سومی باشیم و علوم پایه اینقدر توی کشور بی اهمیت باشه!!!!:13:

من خیلییییییییی ناراحتم..................................
مگه درسو برا کار می خونی؟
من که حال می کنم درس خونم
اصلا تفریحم درس خوندن و تحقیق و مباحثه علمیه
تازه چرا فقط تا ارشد؟!!!!!!!!!!!!!
زگهواره تا گر دانش بجو
چرا یه محقق خوب نشی؟چرا یه هیئت علمی نشی؟
مگه رئیس شرکت کیا ژن کی بود؟مثل منو تو بود اما از فکرش استفاده کرد

Maryam.A

Well-known member
مگه درسو برا کار می خونی؟
من که حال می کنم درس خونم
اصلا تفریحم درس خوندن و تحقیق و مباحثه علمیه
تازه چرا فقط تا ارشد؟!!!!!!!!!!!!!
زگهواره تا گر دانش بجو
چرا یه محقق خوب نشی؟چرا یه هیئت علمی نشی؟
مگه رئیس شرکت کیا ژن کی بود؟مثل منو تو بود اما از فکرش استفاده کرد

همه شرایط زندگی یکسانی ندارن
دختر و پسرم نداره بعضیا نیاز مالی دارن
در ضمن از پارازیت بودن متنفرم
من اگه بعد ارشد کار پیدا نکنم اینو جدی می گم
به منشی گری هم رو میارم
تا کی از بابامون پول توجیبی بگیریم
خیلی حس بدیه

Maryam.A

Well-known member
مهر خيلي ديره مريم جان بايد حداقل تابستون ژنتيك امري رو خوب بخوني اينقد مبحثاش زياده كه وقت كم مياري

asena90 از راهنماییت ممنون
ولی مشاور بهم گفته بچه ها تو زبان و بیو ضعف دارن
اونارو قراره تو تابستون بخونم
ولی خودم نم نم کتاب می گیرم ژن می خونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا