مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

_30min_

New member
سلام سرین جان
اخر یکی اینجا به مااهمیت داد
عزیزم میشه همین جا فعالیت کنی چون بچه ها بیشتر میان اینجا سرمیزنن
من فکر کنم خلاصه لودیش بهتر باشه
راستش خودم هنوز توانتخاب رفرنس سلولی تردید دارم به خاطر همین گفتم یه تایپیک راه بندازیم در این مورد
لودیش بخون خودتو از دست این همه حرف و حدیث راحت کن
من که دلو زدم به دریا و زدم تو کار همین لودیش(البته فقط بخش سلولیش)الان هم یه چند برگیش رو خوندم خبری توش نیست زبونشم روونه روونه

omid9030

New member
سلام عزیزم شما لودیش3جلدی میخونین؟
ترجمه کی؟
هرسه جلدش رو باید بخونیم ؟خبر داری؟

omid9030

New member
بچه ها حسابی ازتون دل خور شدم
همکاری نکردین
خدا کنه به همین راحتی قبول بشین
من رفتم تا 2 ماه دیگه
اگه حرفی داشتین با مهنام درمیون بذارید
یا علی

Maryam.A

Well-known member
مریم جان خدا بد نده گلم
چرا؟ یعنی دقیقا چه جوری میشه ؟
مسلما هیچکی بهتز از دکتر نمی تونه بهت کمک کنه اما مراقب باش قرصایی که می خوری خواب آور نباشن که اونوقت... :wacsmiley:

بد نبینی عزیزم نمی دونم غذا نمی خورم ضعف دارم میخورم سریع معده ام سنگین میشه
به اصطلاح حالت رو دل دارم
دوستان گفتن کلیدینیوم سی بخورم ایشالا درست شه سرحال شم
مرسی که جوابمو دادی مهنام جون

Maryam.A

Well-known member
بچه ها حسابی ازتون دل خور شدم
همکاری نکردین
خدا کنه به همین راحتی قبول بشین
من رفتم تا 2 ماه دیگه
اگه حرفی داشتین با مهنام درمیون بذارید
یا علی

ای بابا آقا امید چی شده مگه
بیاید مشکل و حل کنیم

pejman00

New member
سلام مریم جان اگه رفتی مشاوره یا از کسی باتجروبه سوال کن برام درباره بیوشیمی چی بخونیم بهتره ؟ درباره امری و تامپسونم ببین کدومو بخونیم من یه مدتی هس که تامپسون میخونم ولی همه میگن امری بخون !!...ممنون

Mrs.Pink

New member
بچه ها من از فردا میخونم
اما نمی دونم چرا اصلأ تو فاز خوندن نیستم
خدا کمک کنه....:14:

وااااای مریم جون منم دقییییقا همین شکلم!!!ولی باااااااید تلاش خودمونو بکنیم... چه میشه کرد...
شروعش حس میکنم سخته
این که از کجا شرو کرد و چگونه؟!

serin

New member
katyninaجان من برا بهداشت ازمون های دکتر شرکت کردم.سوالاتش خوب بود اما به دلایلی نتونستم باهاش پیش برم و فقط سوالاشونو میگرفتم
برنامه سنا رو دیدم به نظرم بهتر بود اما از سوالاش خبری ندارم

serin

New member
ظاهرا با لون دکتر مشکل داره چون اصلا اسمش save نمیشه.همون دکتری که برا اوناست

serin

New member
ای بابا کتابشم قبول نمکنه.اصلاkatynina جان بی خیال اون شو.برو سنا شرکت کن.فک کنم نباید دیگه رو تبلیغ کنیم

serin

New member
سلام سرین جان
اخر یکی اینجا به مااهمیت داد
عزیزم میشه همین جا فعالیت کنی چون بچه ها بیشتر میان اینجا سرمیزنن
من فکر کنم خلاصه لودیش بهتر باشه
راستش خودم هنوز توانتخاب رفرنس سلولی تردید دارم به خاطر همین گفتم یه تایپیک راه بندازیم در این مورد

اقا امید لازم نیست تاپیک دیگه راه بندازیم
لودیشو همه تایید میکنن.منبع اصلیمون هم که است
امری هم سخته اما مجبور شدیم بخونیم.خوب اینو هم میخونیم دیگه:tonguesmiley:

شقایق71

New member
بچه ها لودیش همون 3جلدیه رو باید بخونیم؟کتاب دکتر مجد رو چی؟امروزیکی از دوستان باتجربه توصیه میکرد بین لودیش و احمد مجد یکی رو انتخاب کنم.و ترجیحا با لودیش موافق بود.اما خب مگه از مجد هم سوال نمیاد؟یعنی نمیشه هر 2تاشو خوند؟؟؟خلاصه لودیش هم هست؟چند جلد؟خلاصش کافیه یا 3جلدو باید بخونم؟(اما از کتاب رسول صالحی زیاد تعریف نشنیدم)(کتاب دکتر عبادی هم هنوز نیافتم)با این حساب منابع زیادی زیاد شدن.لطفا راهنمایی کنید.:1dco2x0p1lilzhfpg1tمریم جون اگه بشه درباره این منابع سلولی مولکولی هم بپرس.:rose:

شقایق71

New member
بچه ها میشه نام کاربری را تغییر داد؟؟هرچی گشتم تو تنظیمات پیدا نکردم:smiliess (11):

serin

New member
بچه ها لودیش همون 3جلدیه رو باید بخونیم؟کتاب دکتر مجد رو چی؟امروزیکی از دوستان باتجربه توصیه میکرد بین لودیش و احمد مجد یکی رو انتخاب کنم.و ترجیحا با لودیش موافق بود.اما خب مگه از مجد هم سوال نمیاد؟یعنی نمیشه هر 2تاشو خوند؟؟؟خلاصه لودیش هم هست؟چند جلد؟خلاصش کافیه یا 3جلدو باید بخونم؟(اما از کتاب رسول صالحی زیاد تعریف نشنیدم)(کتاب دکتر عبادی هم هنوز نیافتم)با این حساب منابع زیادی زیاد شدن.لطفا راهنمایی کنید.:1dco2x0p1lilzhfpg1tمریم جون اگه بشه درباره این منابع سلولی مولکولی هم بپرس.:rose:

M/Dجان http://olumpezeshki.ir/forum/thread3798-11.html صفحات اولش (1-10) نجما منابع رو معرفی کرده حتی مهنام لینک کتابای تست رو هم گذاشته
برو یه سری بزن .خوبه به دردت میخوره

mandy

New member
چقدر خوبه که همش دلتو میزنی به دریا عجب دلیییی:thumbsupsmileyanim:
لودیش بخون خودتو از دست این همه حرف و حدیث راحت کن
من که دلو زدم به دریا و زدم تو کار همین لودیش(البته فقط بخش سلولیش)الان هم یه چند برگیش رو خوندم خبری توش نیست زبونشم روونه روونه

baran1001

New member
سلام دوستان منم هستم...:ad54ad:

از امروز شروع کردم. دارم ژنتیک امری رو میخونم.
:smilies-azardl (181

سعی میکنم هر روز گزارش کار بدم البته اگه پیوسته بخونم...
:smilies:

parvaneh.g

New member
دوسته خوبم لودیش بخون.همه می گن لودیش.کتاب دکتر عبادی عالیه ولی همش مولکولیه.مجد خیلی وقته ویرایش جدید نشده یه جورایی up date نیست.مریم خالصی نکته وار گفته بیشتر به درد مرور و وزارت علوم می خوره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا