مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 95

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirjavan1372

New member
بچه ها شماها تا کجا رسوندید خودتونو؟
من برای سلولی شروع کردم بخوندن فعلا از کتاب لودیش شروع کردم آپپتوز با سلول بنیادی رو دارم میخونم

Elh@m

New member
سلام دوستان.امیدوارم ک حالتون خوب باشه
دوستانی ک امسال کنکور دادین الان باز دوباره شروع کردین میخونین آخه هنوز چیزی مشخص نیس که!

PariSima

New member
بچه ها شماها تا کجا رسوندید خودتونو؟
من برای سلولی شروع کردم بخوندن فعلا از کتاب لودیش شروع کردم آپپتوز با سلول بنیادی رو دارم میخونم

بسیار هم عالی
من به شخصه هنوز شروع نکردم ،فقط زبان میخونم

PariSima

New member
سلام دوستان.امیدوارم ک حالتون خوب باشه
دوستانی ک امسال کنکور دادین الان باز دوباره شروع کردین میخونین آخه هنوز چیزی مشخص نیس که!

سلام ، مرسی گلم
خب ایرادش چیه? نهایتش اینه که وقتی نتایج اومد دست از خوندن میکشیم اگه ایشالا قبول شدیم
اگرم نشدیم که خوشحال میشیم که زمانو از دست ندادیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 226

Elh@m

New member
سلام ، مرسی گلم
خب ایرادش چیه? نهایتش اینه که وقتی نتایج اومد دست از خوندن میکشیم اگه ایشالا قبول شدیم
اگرم نشدیم که خوشحال میشیم که زمانو از دست ندادیم

درسته پریسیما جون ولی یکم خسته کننده میشه

mello

New member
سلام بچه ها...خيلي خوشحالم ازينكه اينجا ميتونم چندين دوست و همراه پيدا كنم...من سال گذشته ميخواستم بيوتك شركت كنم اما اواخر راه يهو تصميمم عوض شد و كنكور ژنتيك ثبت نام كردم(البته منظورم اينه كه واس ژنتيك خوندم)...تازه از بعد عيد درس خوندن اساسي رو شرو كردم...درصدامم اينا بوده:ژنتيك68
بيوشيمي61
سلولي53
زبان63
نميدونم چي ميشه و خدا چي ميخواد اگه امسال قبول شم كه چه بهتر اگه نشم اينجا با شما همراه خواهم بود تا قبولي سال آينده
توروخدا دعام كنيد...

mello

New member
الانم تا زمان اعلام نتايج اوليه فقط ميخوام زبان بخونم...504واژه و 1100واژه
هرروز يك هفته از 1100واژه رو ميخونم
اي كاش بقيه دوستا هم باهام همراه شن تا يه برنامه كلي بريزيم و كلي انگيزه و روحيه بديم به هم

shabnam_m

New member
سلام بچه ها...خيلي خوشحالم ازينكه اينجا ميتونم چندين دوست و همراه پيدا كنم...من سال گذشته ميخواستم بيوتك شركت كنم اما اواخر راه يهو تصميمم عوض شد و كنكور ژنتيك ثبت نام كردم(البته منظورم اينه كه واس ژنتيك خوندم)...تازه از بعد عيد درس خوندن اساسي رو شرو كردم...درصدامم اينا بوده:ژنتيك68
بيوشيمي61
سلولي53
زبان63
نميدونم چي ميشه و خدا چي ميخواد اگه امسال قبول شم كه چه بهتر اگه نشم اينجا با شما همراه خواهم بود تا قبولي سال آينده
توروخدا دعام كنيد...

درصدات واسه 2-3 ماه خوندن خیلی عالیه!

- - - Updated - - -

بيوشيمي61
سلولي53
زبان63
توروخدا دعام كنيد...

راستی چرا تصمیمت عوض شده بود و بیوتکو رها کردی؟

• Like

mello

New member
درصدات واسه 2-3 ماه خوندن خیلی عالیه!

- - - Updated - - -

راستی چرا تصمیمت عوض شده بود و بیوتکو رها کردی؟

چونكه كار ژنتيك بهتره...بعدشم بيوتك تو ايران اول راهه و هنوز جايگاه واقعي خودشو پيدا نكرده ولي ژنتيك نسبتا جاافتاده تر هست و اينجور مسائل
يني تقريبا همه كساني كه باهاشون مشورت كردم با قطعيت گفتن برو ژنتيك

• Like

mello

New member
سلام بچه ها...خسته نباشين
من امروز هفته 25 از 1100واژه رو ميخونم

226

New member
بيوشيمي61
سلولي53
زبان63
توروخدا دعام كنيد...

شما بعد عید اساسی خوندید درصداتون این شد ؟!! جالبه . آفرین !! رشته لیسانستون هم ژنتیک بود ؟

226

New member
چونكه كار ژنتيك بهتره...بعدشم بيوتك تو ايران اول راهه و هنوز جايگاه واقعي خودشو پيدا نكرده ولي ژنتيك نسبتا جاافتاده تر هست و اينجور مسائل
يني تقريبا همه كساني كه باهاشون مشورت كردم با قطعيت گفتن برو ژنتيك

به قول دکترر خلیللللی
خدا
ژن
انسان
این اهمیت دانش ژنتیک رو میرسونه .

گلابتون

New member
سلام بچه ها منم به زودي بهتون اضافه مي شم البته بعد از ماه رمضون.توي اين يه ماهم اگه تونستم زبان مي خونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا