مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DNA.2013

New member
منم فصل 1 و 2 از کلاسیک تا ژنومیک خوندم با یه کم اسکلت سلولی .خیلی سخته اسکلت سلولی

shahrzad67

New member
سلااااااااام
آره مریم جون خیلییییی سخته :sadsmiley:
منم بیوشیمی "همانند سازی خوندم
یه کم سلولی از سیگنال ها
یکمم زبان
ولی از فردا بیشتر میخونم:a2d3:

DNA.2013

New member
سلام شهرزاد جون ،اره فردا خیلی بخونیم .سیگنال از کجا میخونی؟

shahrzad67

New member
از جزوه ی سلولی یه فصل تقریبا کوجولو ولی خیلی باحاله
آره مریم میترکونیم فردا
:a2d3:

hadi330

New member
ژنتیک مرور سیتوژنتیک
سلولی ژنوم مهدوی تموم شد فردا پردازش
بیوشیمی فسفریلاسیون اکسیداتیو فردا هم مرور متابولیسم کربوهیدرات و لیپید

miladp1372

New member
مهنام جان مرسی از راهنماییت این موضوع یه خورده منو حساس کرده بود راستش الان خیالم راحت شد منطورم این بود که زده زیست شناسی (کلیه گرایش ها) منطور زیست شناسی سلولی مولکولی با گرایش هاش هم بوده است یا خیر که دیدم بوده ممنون از کمکتون

*فرناز*

New member
سلام به دوستان عزیزی که با انرژی شروع کردن به خوندن . اینطور که من نوشته های شمارو خوندم خیلی با انگیزه هستین . امیدوارم امسال به خواستتون برسین و توی یه دانشگاه خوب! قبول بشین . قبلأ خیلی به این انجمن سر می زدم . این روزا دیرتر میام و خوشحالم با بچه ها در ارتباطم من آخرین فرد قبولی کنکور امسال هستم ( ژنتیک انسانی بندر عباس ) . نمرم 256 شد و درصدام : ژنتیک 58.6 ، سلولی مولکولی 57.8 ، بیوشیمی 63.8 ، زبان 46.7 زدم . البته ال اولم بود و شاغل هم هستم . امیدوارم این درصدا بتونه راهنماییتون کنه و بتونین باکسب درصدها و نمره های بالاتر دانشگاه مورد علاقتون قبول بشین
با آرزوی پیروزی

چقدر خوبه درصدات ! رقابت واقعا بالاس
به نظرم تو آزمون ارشد نفر اول و آخر به یه اندازه خوشحال میشن!فکر کن با یه سوال یه سال از ارشد عقب میفته آدم!

*فرناز*

New member
من زبان خوندم خدابخواد این هفته تافل تمومه ! البته هی باید مرور کنم
فصل 10 امری هم تموم شد.
بیوشیمی مرور
لودیش فصل 10 تمام
منم این هفته رو تصمیم دارم بیشتر بخونم:smilies-azardl (181

negar62

New member
ممنونم مریم جون . رتبم 100 شد . دو نفر تکمیل ظرفیت هم داشتیم که رتبه های 101 و 102 هستن

shahrzad67

New member
من زبان خوندم خدابخواد این هفته تافل تمومه ! البته هی باید مرور کنم
فصل 10 امری هم تموم شد.
بیوشیمی مرور
لودیش فصل 10 تمام
منم این هفته رو تصمیم دارم بیشتر بخونم:smilies-azardl (181

خوب خوندیا فرناز جون:applause:

DNA.2013

New member
بچه ها کسی میدونه که قسمتای مولکولی بیوشیمی مث همانندسازیو اینا رو باید بخونیم یا نه؟

shahrzad67

New member
بیو:رونویسی
ژنتیک "فصل 20و یه کوچولو از 7
سلولی "مهندسی ژنتیک 7صفحه

hadi330

New member
امروز کم خوندم :(
ژنتیک چند صفحه پیرایش از واتسون
بیوشیمی هم یه کم مرور . بیوشیمی من رو میترسونه !
زبان هم مرور 3 درس 504

از فردا هم باید روزی 150 تا تست مرور کنم چون سال پیش زدم .

hadi330

New member
بچه ها کسی میدونه که قسمتای مولکولی بیوشیمی مث همانندسازیو اینا رو باید بخونیم یا نه؟

می دونی که از ژنتیک مولکولی هم تویه سوالای بیوشیمی هست (هم علوم هم بهداشت شاید بین 3 تا 6 سوال) . اما اگر برای سلولی مولکولی و ژنتیک می خونی مطالب یکی هستن . الان سوالای بیوشیمیه سال پیش رو دیدم از مولکولی 4 تا سوال اومده بود که 3 تاش ساده بوده و یکیش سخت که من دوتاش رو درست زدم !

DNA.2013

New member
می دونی که از ژنتیک مولکولی هم تویه سوالای بیوشیمی هست (هم علوم هم بهداشت شاید بین 3 تا 6 سوال) . اما اگر برای سلولی مولکولی و ژنتیک می خونی مطالب یکی هستن . الان سوالای بیوشیمیه سال پیش رو دیدم از مولکولی 4 تا سوال اومده بود که 3 تاش ساده بوده و یکیش سخت که من دوتاش رو درست زدم !

ینی از یه جا مولکولی رو بخونیم واسه بیو و ژنتیک کفایت میکنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا