سلام به دوستان عزیزی که با انرژی شروع کردن به خوندن . اینطور که من نوشته های شمارو خوندم خیلی با انگیزه هستین . امیدوارم امسال به خواستتون برسین و توی یه دانشگاه خوب! قبول بشین . قبلأ خیلی به این انجمن سر می زدم . این روزا دیرتر میام و خوشحالم با بچه ها در ارتباطم من آخرین فرد قبولی کنکور امسال هستم ( ژنتیک انسانی بندر عباس ) . نمرم 256 شد و درصدام : ژنتیک 58.6 ، سلولی مولکولی 57.8 ، بیوشیمی 63.8 ، زبان 46.7 زدم . البته ال اولم بود و شاغل هم هستم . امیدوارم این درصدا بتونه راهنماییتون کنه و بتونین باکسب درصدها و نمره های بالاتر دانشگاه مورد علاقتون قبول بشین
با آرزوی پیروزی
من زبان خوندم خدابخواد این هفته تافل تمومه ! البته هی باید مرور کنم
فصل 10 امری هم تموم شد.
بیوشیمی مرور
لودیش فصل 10 تمام
منم این هفته رو تصمیم دارم بیشتر بخونم:smilies-azardl (181
من که دارم میخونم "یعنی نمیخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley:بچه ها کسی میدونه که قسمتای مولکولی بیوشیمی مث همانندسازیو اینا رو باید بخونیم یا نه؟
بیا حالا که میخونیمم "میگن نمیخوادنمیدونم والا دوستای من که قبول شدن میگن نمیخواد!:New (6):
بچه ها کسی میدونه که قسمتای مولکولی بیوشیمی مث همانندسازیو اینا رو باید بخونیم یا نه؟
می دونی که از ژنتیک مولکولی هم تویه سوالای بیوشیمی هست (هم علوم هم بهداشت شاید بین 3 تا 6 سوال) . اما اگر برای سلولی مولکولی و ژنتیک می خونی مطالب یکی هستن . الان سوالای بیوشیمیه سال پیش رو دیدم از مولکولی 4 تا سوال اومده بود که 3 تاش ساده بوده و یکیش سخت که من دوتاش رو درست زدم !