مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

*فرناز*

New member
بچه ها جون منم مثه همیشه امتحان زبان داشتم:p7977cujr38iyymsu8:

2روز دیگر هم این وضعیت ادامه خواهد داشت:tsimuzpzwoap1t9y3o7

خب سعی کن تافل و 504 رو هم کنار زبانت بخونی که هم واسه کلاسا سوادت بالا میره هم برا ارشد :riz277:

hirkania

New member
آره آخه احساس میکنم چیزه خاصی نمیخواد بگه .......
فصل ژنوم مهدوی هم خوندم.......
برا ژنتیک وزارت علوم موندم چی بخونم؟؟؟؟؟

hamed7

New member
فصل 8 امری تموم شد
بالاخره ه ه ه ه ه ه ه فصل 3 بیو هم تموم شد
دارم 3 لودیشم تموم میکنم
زبان مرور فعلا

amirreza

New member
منم امشب بیو مرور میکنم فصل کربوهیدرات و ژن فصل 4 فقط مرور خلاصه:smiliess (6):

*فرناز*

New member
سلامممممممممممم
فصل 9 امری تمام
شروع فصل 6و 11 لودیش
همچنان متابولیسم کربوهیدرات میخونم
:sad:

hirkania

New member
سلام فصل هموگلوبین و ناهنجاری هاش تموم شد آسون بود.......حال کردم باهاش فصل خوبی بود....

hadi330

New member
سلام
من دیروز و امروز
ژنتیک مرور همانندسازی و رونویسی . فردا سیتوژنتیک
سلولی چند صفحه ژنوم مهدوی که فردا تموم میشه
بیوشیمی متابولیسم لیپید و کربوهیدرات
زبان هم فقط مرور 2 درس 504

دوستان من همانند سازی از کلاسیک تا ژنومیک رو که خوندم برای مبدا همانند سازی در کلی باسیل (صفحه 235) برای منطقه 9 مری نوشتن 4 مرتبه تکرار . اما لنینجر ، ژنتیک مولکولی واتسون و ژنوم 3 براون ،تکرار این منطقه رو 5 مرتبه نوشتن . لودیش هم چیزی ننوشته !

آخرین ویرایش:

miladp1372

New member
سلام دوستان من راستش رفتم دفترچه انتخاب رشته ی وزارت بهداشت رو برای ارشد دیدم به یه موضوع عجیب خوردم توی جدول ((مدارک قابل پذیرش)) تو اغلب رشته ها زده کارشناسی زیست شناسی کلیه گرایش ها برای من سوال پیش اومده که منی که رشتم زیست شناسی سلولی مولکولی-بیوشیمی هستمبا کارشناسی زیست شناسی تو این مورد یکی حساب میشم آخه کلان سلولی مولکولی ها بعد از کلمه زیست شناسی عنوان میشه اما تو این جدول مدارک قابل پذیرش زده زیست شناسی خواستم این ابهام برام بر طرف شه شایدم زیادی من حساسیت به خرج دادم ((چون زیست شناسی زیست شناسی دیگه:5:)) رفقا شرمنده تایپکتون رو هم به هم زدن امید وارم همتون قبول شین شاید خودم هم به فکرم زد و ژنتیک انسانی که یه رشته واقعا بین الملل و روز دنیا هست رو خوندم

DNA.2013

New member
سلام دوستان عزیزم من از امروز میخونم دوباره.ی سری مشکل داشتم که حل شدن تقریبا.خیلی خوشحالم که این تاپیک هر روز فعاله ! امیدوارم تا تیر همین جور اکتیو باشیم هممون :thumbsupsmileyanim:

mahnam

New member
سلام دوستان من راستش رفتم دفترچه انتخاب رشته ی وزارت بهداشت رو برای ارشد دیدم به یه موضوع عجیب خوردم توی جدول ((مدارک قابل پذیرش)) تو اغلب رشته ها زده کارشناسی زیست شناسی کلیه گرایش ها برای من سوال پیش اومده که منی که رشتم زیست شناسی سلولی مولکولی-بیوشیمی هستمبا کارشناسی زیست شناسی تو این مورد یکی حساب میشم آخه کلان سلولی مولکولی ها بعد از کلمه زیست شناسی عنوان میشه اما تو این جدول مدارک قابل پذیرش زده زیست شناسی خواستم این ابهام برام بر طرف شه شایدم زیادی من حساسیت به خرج دادم ((چون زیست شناسی زیست شناسی دیگه:5:)) رفقا شرمنده تایپکتون رو هم به هم زدن امید وارم همتون قبول شین شاید خودم هم به فکرم زد و ژنتیک انسانی که یه رشته واقعا بین الملل و روز دنیا هست رو خوندم

سلام میلاد جان خوش اومدی
اگه می خوای بدونی که کارشناسی زیست شناسی کلیه گرایش ها مدرک شما رو هم در بر می گیره یا نه؟ باید بگم آره
اما اینکه میگی رشته ی من با رشته ی اونا یکی هست نمی فهمم یعنی چی؟ خب معلومه که یکی نیست اما واسه اینکه بگه حتی رشته هایی مثل زیست عمومی ، گیاهی، جانوری و ... هم می تونن تو اون رشته ی خاص شرکت کنن گفته زیست شناسی کلیه گرایش ها

negar62

New member
سلام به دوستان عزیزی که با انرژی شروع کردن به خوندن . اینطور که من نوشته های شمارو خوندم خیلی با انگیزه هستین . امیدوارم امسال به خواستتون برسین و توی یه دانشگاه خوب! قبول بشین . قبلأ خیلی به این انجمن سر می زدم . این روزا دیرتر میام و خوشحالم با بچه ها در ارتباطم من آخرین فرد قبولی کنکور امسال هستم ( ژنتیک انسانی بندر عباس ) . نمرم 256 شد و درصدام : ژنتیک 58.6 ، سلولی مولکولی 57.8 ، بیوشیمی 63.8 ، زبان 46.7 زدم . البته ال اولم بود و شاغل هم هستم . امیدوارم این درصدا بتونه راهنماییتون کنه و بتونین باکسب درصدها و نمره های بالاتر دانشگاه مورد علاقتون قبول بشین
با آرزوی پیروزی

DNA.2013

New member
سلام به دوستان عزیزی که با انرژی شروع کردن به خوندن . اینطور که من نوشته های شمارو خوندم خیلی با انگیزه هستین . امیدوارم امسال به خواستتون برسین و توی یه دانشگاه خوب! قبول بشین . قبلأ خیلی به این انجمن سر می زدم . این روزا دیرتر میام و خوشحالم با بچه ها در ارتباطم من آخرین فرد قبولی کنکور امسال هستم ( ژنتیک انسانی بندر عباس ) . نمرم 256 شد و درصدام : ژنتیک 58.6 ، سلولی مولکولی 57.8 ، بیوشیمی 63.8 ، زبان 46.7 زدم . البته ال اولم بود و شاغل هم هستم . امیدوارم این درصدا بتونه راهنماییتون کنه و بتونین باکسب درصدها و نمره های بالاتر دانشگاه مورد علاقتون قبول بشین
با آرزوی پیروزی

ممنون نگار جون.بهت تبریک میگم واقعا.درصداتم خیلی خوبه این نشون میده چقدر رقابت زیااااااده !!! میشه رتبتم بدونیم؟ مرسی که به ما سر میزنی:heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا