مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hirkania

New member
من ویرایش 13 و میخونم فرقی نداره همش یکیه فقط چندجا تو 13 اشکال نگارشی داره همین

hirkania

New member
حامد جان مهندسی ژنتیکو از کتاب مجید مهدوی بخون یا از کتاب سلولی برای کنکور یا کتاب تی ای براون

hirkania

New member
خب سخته ولی قشنگ مطلب دستت میاد چون کتاب خوبیه فقط حجمش بالاست که تا کنکور میشه حداقل 3 بار خوندش

najma

New member
امری ویرایش 13 با 14 چه تفاوتی داره؟

توی مباحث تکنیکال فرق های چشم گیری وجود داره (مثلا بحث ژن تراپی ) که احتمال هست طراحا امسال بهش گیر بدن .چون به هر حال علم داره پیشرفت میکنه ولی خب طبیعتا مبانی عوض نشده .
معمولا وقتی ویرایش جدیدی میاد اساتید ، تفاوت ها رو به عنوان نکته کنکوری به بچه ها میگن . :smilies-azardl (181

hamed7

New member
به نظرم بودجه بندی مهمه
از روی بودجه بندی میشه متوجه شد که کدوم بهتر توضیح داده
ولی یه مشکل بوجود میاد اونم اینکه دچار چند منبعی میشیم

*فرناز*

New member
سلام
یه سوال؟ چرا اینهمه دنبال منبع های متفاوت میگردید؟بهتر نیست یکی رو بخونید و جاهایی که ناقصه بعد کامل کنید البته این نظر منه!ممکنه حق با شما بشه
من خودم سراغ مجد نرفتم!اول جزوه خوندم داره تموم میشه بعدش لودیش میخونم

*فرناز*

New member
مولکولی : ساختار dna و ماده ی وراثتی همراه تستاش یه نگاهیم به همانند سازی و رونویسی
ژنتیک : جهشو ترمیم با تستاش و الانم دارم مبحث ناهنجاریهای کروموزومی رو میخونم
زبان 2 مهارت لزگی

شما اینهمه رو نصف روز خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا کلا تا الان اینا رو خوندید؟:5:

*فرناز*

New member
آسیه جان دوست من ژنتیکشو 75% زد و زبانشو 30 ولی مشهد قبول شد......

قربونت برم 75 ژنتیک زدی دیگه غمت چی بوده؟واسه ژنتیک فقط امری و هزاره خونده بوذی؟
من که امیدم به زبانه چون 3 سال زبان خوندم کم و بیش ار خودم مطمئنم!

hirkania

New member
اگر یکم دقت کنی مطلب دستت میاد فقط نباید از رو مطالب زود رد بشی یکم بیشتر تمرکر کنی حل میشه اولش سخته
انشااله که موفق میشی نگران نباش

mahnam

New member
سلام
یه سوال؟ چرا اینهمه دنبال منبع های متفاوت میگردید؟بهتر نیست یکی رو بخونید و جاهایی که ناقصه بعد کامل کنید البته این نظر منه!ممکنه حق با شما بشه
من خودم سراغ مجد نرفتم!اول جزوه خوندم داره تموم میشه بعدش لودیش میخونم

من باهات موافقم
منم فعلا فقط مهدوی می خونم بعد هم لودیش

parvane

New member
امری رو شروع کردم 2 فصل اولو خوندم.:ad54ad:
متنش روونه!!!فکر می کردم ترجمه ی دلویی مبهم باشه که نیست.در کنارش کلاسیک رو هم می خونم.البته جاهایی که به مشکل بر بخورم.:smiliess (3):

taaraa

New member
سلام دوستای خوبم. شما می دونین ترتیب سوالای کتاب تست سلولی و مولکولی عبادی و تست ژنتیک نجات مهدیه به چه ترتیبه؟ میکروطبقه بندی هستن یا بر اساس سال کنکور منظم شدن؟؟؟

DNA.2013

New member
سلام دوستای خوبم. شما می دونین ترتیب سوالای کتاب تست سلولی و مولکولی عبادی و تست ژنتیک نجات مهدیه به چه ترتیبه؟ میکروطبقه بندی هستن یا بر اساس سال کنکور منظم شدن؟؟؟

Nejat mahdie microtabaghe bandi hastesh

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا