بچه هاااااااا
من ماه رمضون خیلی ضعیف شدم. نمیتونم درس بخونم. البته یکم هم کند میخونم و سرم هم شلوغه متاسفانه. ولی همه تلاشم رو می کنم توی شهریور ماه ساعت هام رو جمع و جور کنم.
فقط یه مشکلی دارم. من یه بارم ژنتیک نخوندم. استرسی شدم. هلپ می پلیزززززززززززززززززززززززززززززز
عزیزم استرس کیلو چنده من خودم به شخصه قراره ژنتیک رو از مهر شروع کنم الانم خیالم راحته راحتهنگرنی از برای چهبچه هاااااااا
من ماه رمضون خیلی ضعیف شدم. نمیتونم درس بخونم. البته یکم هم کند میخونم و سرم هم شلوغه متاسفانه. ولی همه تلاشم رو می کنم توی شهریور ماه ساعت هام رو جمع و جور کنم.
فقط یه مشکلی دارم. من یه بارم ژنتیک نخوندم. استرسی شدم. هلپ می پلیزززززززززززززززززززززززززززززز
عرضم به حضورتون من دیروز 20ص لودیش خوندم 15ص لنینجر 1 درس 504
20 صفحه بیوشیمی خوندم
فصل دوم ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک و 1 درس هم 504 خوندم
لنینجر ترجمه رضا محمدی سه جلدیdilak جان بیوشیمی رو از چه کتابی می خونی؟
خب مثلا نمیدونم چی باید بخونمملودی جان هیچوقت برای شروع کردن لازم نیست بدونی از کجا شروع کنی
فقط شروع کن
خب مثلا نمیدونم چی باید بخونم
و اینکه چه فصولی از بیوشیمی مهمترن
چه کتابایی بهترن؟؟
اگه یکی کمکم کنه همین الان تا صبح میخونم
باشهتو الان خوب وقت داری واسه خوندن
الان به این فکر نکن که چه فصلی مهم تره!! همه ی مطالبی که مثلا تو بیوشیمی تدریس میشه مهمه
اما اگه منابع رو می خوای اون موقع قضیه فرق داره
سلولی اولش خیلی ترسناکه.من که فصل B , C ژنتیک انسانی امری تو دانشگاه این ترم امتحان دادم و استرس این ندارم و ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک هم امتحان دادم تو دانشگاه از تمام فصلا و اینا رو فقط باید یه بار مرور دقیق کنم من فقط از سلولی میترسم کمکم کنیددددددددددددددددددددددددددددددددددددد............................................:smilies-azardl (181