مطالعه گروهی ارشد میکروب پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

milan94

New member
سلام
بچه ها یه سوال......
میگم به نظرتون درسته از الان که زمان زیادی مونده تا کنکور،تست بزنیم....
من دارم فصل کلیات رو از رو جاوتز میخونم،این هفته ژنتیک باکتری ها رو خوندم راستش اینا قورباغه هایی هست که از پارسال مونده و الان که وقت و انرژی بیشتری دارم میخام قورتشون بدم:smiliess (5):
سلام مریم مگه سال قبل هم امتحان داده بودی؟
تست زدن هم خودش یه مرور اساسیه و خیلیم مفید

milan94

New member
دوستان همگی بگید باکتری رو تا کجا خوندین وچه کتابایی روخوندین؟
من که خودم هنوز بیوشیمی وقارچ و شروع نکردم

pirayesh2012

New member
سلام من از روی کتاب 7استاد میخونم الان هم متابولیسم باکتری رو دارم میخونم در ضمن هر قسمت رو که میخونم روی جاوتز هم نگاه میکنم بعد تست میزنم

mina6228

New member
ا سلام به دوستان :
1 . میخاستم بدونم اگر شاغل باشیم و روزانه وزارت علوم قبول شیم . آیا برامون مشکلی پیش میاد یا نمیتونیم بریم ؟
2 . میخاستم بدونم اگر طرحمون اختیاری باشه و نرفته باشیم . آیا موقع ثبت نام دانشگاه آزاد برامون مشکلی پیش میاد یا نه ؟ خدای ناکرده پول اضافه ای که نباید بدیم ؟ به راحتی ازمون ثبت نام میکنند ؟
3 . میخاستم بدونم اگر طرح نرفته باشیم و روزانه قبول شیم وزارت علوم برامون مشکل پیش میاد ؟
4. از دوستان کسی ، درباره انتقالی استخدامی چیزی میدونه ؟ میشه براحتی انتقالی گرفت ؟ آیا همون اول که استخدام شدیم ، میتونیم ؟
ممنون:28:

pirayesh2012

New member
بچه ها به نظرتون فقط کتاب تست خ لیلی برای باکتری کافیه

آخرین ویرایش:

maryam92

New member
سلامmilan94.اره پارسال هم امتحان دادم ولی هیچکدوم از درسا رو یه دور کامل نخوندم.....ایشالا امسال.....

maryam92

New member
کتاب تست جلال مردانه فوق العاده ست جواباش کاملا تشریحی واصلا تست الکی و اسون توش نیست
بچه ها کتاب تست باکتری د ک ت ر خ*لیلی جواب تشریحی هم هست؟.اخه من یه دونه دارم پاسخنامه ش بصورت کلیده.....

milan94

New member
کتاب تست جلال مردانه فوق العاده ست جواباش کاملا تشریحی واصلا تست الکی و اسون توش نیست
بچه ها کتاب تست باکتری د ک ت ر خ*لیلی جواب تشریحی هم هست؟.اخه من یه دونه دارم پاسخنامه ش بصورت کلیده.....

مال منم جوابش بصورت کلیده

asalmasal

New member

انگار تازه تشریحیش اومده امسال واسه خ.ل.ی.ل.ی.یعنی مردانه رو بگیریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا