مطالعه گروهی ارشد مجموعه زیست شناسی 93-92

cell55

New member
سلام
کسی هست ازمونهای سنا رو بخواد بده و واس ژنتیک پزشکی بخونه؟ تروخدا بیاد با هم بخونیم!!:sad:
سلام دوستم. خوبی؟
فعلا تا کسی را پیدا کنی, خودت شروع کن به خوندن. بشین با برنامه اش بخون. و با خودت رقابت کن:a2d3: هر روز سعی کن پیشرفت کنی! یک روز زمانت را بالاتر ببر, یک روز سعی کن تندتر بخونی, یک روز سعی کن کیفیت کارت بالاتر ببری و خلاصه خودت به خودت انرژی بده.
من ایمنی ام و یک ازمون دیگه میدم وگرنه خوشحال میشدم باهم بخونیم.
ایشالا سال دیگه بیای خبر قبولیتو بدی
موفق باشی

raven

Member
کسی اطلاعاتی راجع به زیست تکوینداره راهنمایی کنه منو؟؟
تو بخش های مختلف سوال کردم اما کسی جوابمو نداد .ببخشید اینجا مطرح کردم

mw.ashel

New member
1.jpg

Aysel

New member
وااااااااااااااااااای چه سوت و کور شده اینجا:smiliess (9):
انگاری تعریف کردم ازتون چش خوردین

Aysel

New member
سلام
بچه ها یکی لطف میکنه بگه چه فصل هایی از درس ژنتیک بیشتر سوال میاد؟؟؟
البته وزارت علوم منظورمه

melinaa

New member
بچه ها..........دوستای نازم...یه سوال خیلی مهم داشتم...
یه کتاب خلاصه و جامع میخوام برای درس سلولی و مولکولی....که همه نکته ها رو داشته باشه...
سراغ دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Aysel

New member
بچه ها..........دوستای نازم...یه سوال خیلی مهم داشتم...
یه کتاب خلاصه و جامع میخوام برای درس سلولی و مولکولی....که همه نکته ها رو داشته باشه...
سراغ دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب اگه میخوای که تمام نکات توش باشه خلاصه کتاب لودیش میتونه خوب باشه

@... zahra

New member
سلام عزیزان خدا قوت..
من های دانشگاهمو برا ارشد علوم گرایش زیست شناسی کد 1206میخونم...متاسفانه نه رفرنسی دارم...نه کتاب تست...حقیقتا نمیدونم کتاب تست چی بزنم...اگه کسی بتونه بهم کمک کنه..اسم کتابی که میخونید و یا تست رو به منم بگید خیلی ممنون میشم...باتوجه به اینکه فقط 1ماه و نیم فرصت هست..زود جواب بدین:sad:

Aysel

New member
سلام عزیزان خدا قوت..
من های دانشگاهمو برا ارشد علوم گرایش زیست شناسی کد 1206میخونم...متاسفانه نه رفرنسی دارم...نه کتاب تست...حقیقتا نمیدونم کتاب تست چی بزنم...اگه کسی بتونه بهم کمک کنه..اسم کتابی که میخونید و یا تست رو به منم بگید خیلی ممنون میشم...باتوجه به اینکه فقط 1ماه و نیم فرصت هست..زود جواب بدین:sad:
سلام
میتونی تاپیک رو مطالعه کنی بچه ها منابع رو معرفی کردن
ولی کتابای تست خانه زیست شناسی هم خوبه

melinaa

New member
بچه ها اون کتاب خلاصه لودیش حدودا چند صفست؟؟؟؟؟میشه تو 3 ماه خوندش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مر سی عزیزم.........

SH!LA

New member
کتاب زیست شناسی سلولی و ملکولی بـرای کنکـور هم خوبـه.

Aysel

New member
بچه ها اون کتاب خلاصه لودیش حدودا چند صفست؟؟؟؟؟میشه تو 3 ماه خوندش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مر سی عزیزم.........

3 ماه؟؟؟؟؟برا کدوم ازمون دقیقا؟؟؟
دقیق نمیدونم چن صفحه هس ولی به نظرم بالای 500 ص باید باشه!!!
اره اگه پایت قوی باشه میتونی تموم کنی ولی اگه دیدی در توانت نیس همون کتاب برای کنکور رو بخون

شوکا88

New member
وووووووی ملینا شوخی نکن حدود 4 ماه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اخرخرداد برگزارشه حدود 6 ماه

بالا