مطالعه گروهی ارشد مجموعه زیست شناسی 93-92

amirtar76

New member
دوستان سلام به همگی.من تازه بعد از چندسال دوری از تحصیل تصمیم گرفتم برای ارشد میکروب درس بخونم.برای شبانه هم مشکل شهریه و غیره ندارم.به نظر شما تو این 3 ماه میشه کاری کرد و اگر میشه چجوری درس بخونم.مسئله درس برای من فقط علاقه است چون کار دارم .

bitoo

New member
دوستان سلام به همگی.من تازه بعد از چندسال دوری از تحصیل تصمیم گرفتم برای ارشد میکروب درس بخونم.برای شبانه هم مشکل شهریه و غیره ندارم.به نظر شما تو این 3 ماه میشه کاری کرد و اگر میشه چجوری درس بخونم.مسئله درس برای من فقط علاقه است چون کار دارم .

سلام . خوش اومدي ... روزي چند ساعت وقت آزاد داري ؟؟؟؟

amirtar76

New member
سلام Bitoo جان.من7-6 ساعت در روز وقت آزاد دارم.برنامه ای برای من داری؟

Immunity

Well-known member
سلام Bitoo جان.من7-6 ساعت در روز وقت آزاد دارم.برنامه ای برای من داری؟

سلام خوش اومدی...تصمیم خوبی گرفتی...پارسال تومدرسان یه خانومی 33شد...اونم از ابان شروع کرده بود..والبته باید پیوسته و خوب بخونیا

amirtar76

New member
دوستان گرامی ممنون از لطفتون.اون خانم چجوری خوند؟من چجوری بخونم؟ ممنون میشم اگر در مورد برنامه ریزی و منابع کمک کنید بی نهایت سپاسگزار میشم.

Immunity

Well-known member
دوستان گرامی ممنون از لطفتون.اون خانم چجوری خوند؟من چجوری بخونم؟ ممنون میشم اگر در مورد برنامه ریزی و منابع کمک کنید بی نهایت سپاسگزار میشم.

مشاوره میگف روزی 7یا8 ساعت اواخرم تا10ساعت!!اگه میحای میکروب بری پس باید ازهمه بیشتر این درسوبخونی دیگ...بعدزبان...بعدبیوشیمی و زیست سلولی

bitoo

New member
وقتت نه كمه نه زياد ! پس از همين الآن سفت و سخت شروع كن ...
منابعت رو به بهترين نحو انتخاب كن تا وقتت گرفته نشه ...

mw.ashel

New member
%D8%B1%D8%A7%D8%B2%20%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA.jpg

sevill1991

New member
سلام
بچه ها خوبید!؟
چ خبر؟چنوقت نبودم فعال شدیدا!!!!:riz481:
خداروشکر من صبح ها 3-4 ساعت میخوانم بعدش سرکارم تا9شب
نمیدونم خوبه یا نه!!!
البته خودم راضیم چون برنامه آزمون هامو میرسم بخوانم تراز آزمونام هم بد نیست خدارو شکر
بیشتر نگران این لزگیم که نمیرسم خوب بخوانمش

elahi

New member
سلام بچه ها کسی هستبدونه کدوم فصل های میکروب مهم تره تا اول اونارو بخونم آخه من زمان کمی دارم

elahi

New member
یکی بیاد با من درس بخونه یکی که مثل من زیاد زمان نداشته باشه

amirtar76

New member
سلام خانم یا آقای الهی.من هم مثل شما هستم هم کارمندم و هم بعد از چند سال دوباره عشق درس خوندن افتاده به جونم.چه منابعی را انتخاب کردی؟برام بنویس شاید با هم تونستیم یک حرکتی بکنیم.ممنون.

elahi

New member
سلام من میکروب شناسی پزشکی 7 استاد سلولی ح.نقوی مروری بر بیوشیمی امیره نجات شکوهی و زبان 504 رو فعلا به عنوان منبع دارم

Immunity

Well-known member
سلام من میکروب شناسی پزشکی 7 استاد سلولی ح.نقوی مروری بر بیوشیمی امیره نجات شکوهی و زبان 504 رو فعلا به عنوان منبع دارم

سلام منابعت خوبه...ولی 7استاد یکم زیادهااااا.....فقط قسمت اولشو بخون

amirtar76

New member
سلام.کسی در مورد ج.ز.و.ا.ت ا.ن.و.ا.ر د.ا.ن.ش اطلاعی داره؟ مناسب هستند ؟ قیمت بالایی هم دارند.اگر کسی داره ، دیده یا خونده من را راهنمایی کنه.

سلام بچه ها خوبین؟همگیتون خسته نباشین
بچه ها من در عرض 7روز گذشته یه دفعه تصمیم گرفتم برای ارشد درس بخونم.چون یه دفعه شد الان خیلی گیجم
سال 88 فارغ التحصیل شدم.واسه همین از درس دانشگاه واین جور مساعل 3ساله کاملا دور بودم.
الانم واقعا با تصمیم جدی می خوام درس بخونم و باید امسال قبول بشم.
ایا امیدی هست من توی این تقریبا 3ماه باقی مونده بتونم قبول بشم؟
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه می تونین کمکم کنیدباور کنید نمی دونم چه کنم
1-بسته های اموزشی کدوم موسه به نظرتون بهتره؟
2-من یه سری منابع دارم یبارم خوندمشون یعنی روی مساعل کمی تسلط دارم
3-من می تونم روزی 10تا 12 ساعت کامل بخونم شایدم بیشتر..این 3ماه وقتم کاملا ازاده
4-بچه ها اگه کسی اطلاعی داره میشه بهترین منبع یا رو برای مطالعه من معرفی کنه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید از بس توی اینترنت چرخیدم به کل گیج شدم.

Aysel

New member
سلام بچه ها خوبین؟همگیتون خسته نباشین
بچه ها من در عرض 7روز گذشته یه دفعه تصمیم گرفتم برای ارشد درس بخونم.چون یه دفعه شد الان خیلی گیجم
سال 88 فارغ التحصیل شدم.واسه همین از درس دانشگاه واین جور مساعل 3ساله کاملا دور بودم.
الانم واقعا با تصمیم جدی می خوام درس بخونم و باید امسال قبول بشم.
ایا امیدی هست من توی این تقریبا 3ماه باقی مونده بتونم قبول بشم؟
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه می تونین کمکم کنیدباور کنید نمی دونم چه کنم
1-بسته های اموزشی کدوم موسه به نظرتون بهتره؟
2-من یه سری منابع دارم یبارم خوندمشون یعنی روی مساعل کمی تسلط دارم
3-من می تونم روزی 10تا 12 ساعت کامل بخونم شایدم بیشتر..این 3ماه وقتم کاملا ازاده
4-بچه ها اگه کسی اطلاعی داره میشه بهترین منبع یا رو برای مطالعه من معرفی کنه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید از بس توی اینترنت چرخیدم به کل گیج شدم.
سلام
خب عزیز اگه بخوای با همین 3 ماه هم میتونی موفق شی
میتونی صفحات اول این تاپیک و تاپیک منابع زیست شناسی سلولی مولکولی رو بخونی بچه ها منابع خوبی رو معرفی کردن
مو سسه خاصی رو نمیشناسم ولی چن جا دیدم بچه ها از ا ک س ی ن تعریف کردن
طبق گفته بچه ها این کتابا خوبن
ژنتیک : حسن اکرمی
سلولی مولکولی : مهدوی و لودیش
میکروب : بسته به پایه خودتون داره اگه قوی هستین مورای و جاوتز رو بخونین
بیوشیمی : اینم باز بسته به پایه خودتون منابع زیادی هس که میتونین بخونین ولی اگه زیاد قوی نیستین لنینجر و استرایر نخونین چون سنگینن
زبان : تافل و 504
موفق باشین

Immunity

Well-known member
سلام.کسی در مورد ج.ز.و.ا.ت ا.ن.و.ا.ر د.ا.ن.ش اطلاعی داره؟ مناسب هستند ؟ قیمت بالایی هم دارند.اگر کسی داره ، دیده یا خونده من را راهنمایی کنه.

نه زیاد....ولی رتبه1 ایمنی امسال کتاب ایمنی شو خونده بود میگف خوبه ولی کامل کامل نیس!!!

termeh7

New member
سلام
کسی هست ازمونهای سنا رو بخواد بده و واس ژنتیک پزشکی بخونه؟ تروخدا بیاد با هم بخونیم!!:sad:

بالا