مطالعه گروهی ارشد زیست شناسی. وزارت علوم 93-94

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام،من کتاب مهدوی رو ندارم و ازش مطلع نیستم ،لودیش 2e خوبه اما توی تستا برای بخشای مولکولی از ژنتیک کلاسیک هم کمک میگیرم.کتاب تست سلولی و مولکولی هم انتشارات کتابخانه فرهنگ هست تالیف دکتر عبادی.کتاب خیلی خوبیه.
کتاب آزمونای سالای گذشته زبان هم انتشارات خانه زیست هست که پاسخ نامه و معنای لغات امتحانا رم داره.البته هر کتابی که تونستی واسه تقویت لغت بخون.
بقیه دوستان هم نظری دارن لطف کنن و بگن.
موفق باشی.

به نظرم دو..ای کتاباش بی خودی گرون هستن ... خیلی زیاده گویی وتکرار داره ...
برای زبان میتونید سوالات سالای گذشته رو بخونید ...

hanas68

New member
دوستان بنظرتون این متابولیسم بیوشیمیو چیکارش کنم، بدجور رو اعصابم:p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::shocked::13:

مجید دیجی

مدیر بخش
دوستان بنظرتون این متابولیسم بیوشیمیو چیکارش کنم، بدجور رو اعصابم:p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::shocked::13:

توی بیوشیمی نوشتن خیلی مهم هست ...
اول یه دور بخونش ، بعد کتاب رو ببند و بنویسش اگه یاد نگرفتی تکرارش کن .... فقط نامرد وقت گیره

هانیه

Well-known member
تا فصل 5ژنتیک اکرمی بخونین موخام یک سری سوال بگذارم ...احتمالن شنبه بگذارم ...خوب بخونید بعد سوالا رو گذاشتم ج بدین...

:(40)::(40):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sane

f70i

New member
خیلی ممنون دستتون درد نکنه میشه مساله هم توشون باشه اینجا رو حلشون بحث بشه بلکه من هم که زیاد بلد نیستم و خودمو کشتم تا یکی راهنماییم کنه اینجا یه خورده یاد بگیرم :sad:

سلولی

New member
درگیرنده های تیروزین کینازی چگونه دردمین سیتوزولی تیروزین ها فسفریله می شوند ؟تیروزین لبه کینازی نه سایر دمین های دارای تیروزین را می گویم یا اتوفسفریلاسیون چیست؟

alireza-ja

New member
درگیرنده های تیروزین کینازی چگونه دردمین سیتوزولی تیروزین ها فسفریله می شوند ؟تیروزین لبه کینازی نه سایر دمین های دارای تیروزین را می گویم یا اتوفسفریلاسیون چیست؟

سلولی جان حقیقتش من سوالتو چند روزه میبینم ولی پشیمون میشم پست بذارم ولی خداوکیلی اینو واسه کنکور ارشد میخوای یا موضوع تحقیقی چیزیه؟

اگر خود مفهوم اتوفسفریلاسیون رو میخوای منظور اینه که گیرنده خودش خودشو فسفریله میکنه که فکر کنم خودت اینو میدونی ولی اگه مکانیسم آنزیمیش رو میخوای نمیدونم بعید میدونم واسه کنکور دکترای بیوشیمی تو درس آنزیمولوژی چنین سوالی بدن.

alireza-ja

New member

آقا مجید باور کن منم اول سواله رو خوندم یه چیزی شبیه آواتارت شدم:motat:

راستی بچه ها امشب تو تاپیک مطالعه گروهی بیوشیمی قرار آزمون بیوشیمی از مبحث مقدمه و اسید آمینه و آب و الکترولیت و متدها برگزار بشه و بعدش هم رفع اشکال گروهی بکنیم خواستید توی اون تاپیک اعلام کنید.

مجید دیجی

مدیر بخش
آقا مجید باور کن منم اول سواله رو خوندم یه چیزی شبیه آواتارت شدم:motat:

راستی بچه ها امشب تو تاپیک مطالعه گروهی بیوشیمی قرار آزمون بیوشیمی از مبحث مقدمه و اسید آمینه و آب و الکترولیت و متدها برگزار بشه و بعدش هم رفع اشکال گروهی بکنیم خواستید توی اون تاپیک اعلام کنید.

سلام کاش زودتر گفته بودید یه مروریش کرده بودیم.... :auizz3ffy9vla57584x
لطفا لینک تایپیک رو بذارید تا بچه ها دسترسی سریع داشته باشن ...:rose:

مجید دیجی

مدیر بخش
من چن وقتی می خوام برا متون تخصوصی یه تایپیکی باز کنم... اما از اونجا که هر کاری رو شرو کردم دوستان همکاری نکرده دست و دلم می لرزه...:smiliess (9):

alireza-ja

New member
سلام کاش زودتر گفته بودید یه مروریش کرده بودیم.... :auizz3ffy9vla57584x
لطفا لینک تایپیک رو بذارید تا بچه ها دسترسی سریع داشته باشن ...:rose:

مشکلی نیست میتونید امروز هم یه نگاهی بهش بندازید. درصداش زیاد مهم نیست بیشتر هدف مرور و رفع اشکال گروهیه.

پست شماره 677
http://olumpezeshki.ir/thread13458-67.html

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hasti69

هانیه

Well-known member
اینا رو میشه توضیح بدین برام؟با سپاس

در گیاهان نسل f2نسبت های فنوتیپی 7\16 colerless...

9\16 colered.....مشاهده شده است.چقدر احتمال دارد همه فرزندان حاصل ازخودلقاحی f2رنگین از مجموعه افراد نسل f2فوق که به طور اتفاقی انتخاب شوند رنگین باشند؟

1)1|16

2)1|9

3)1|4

4)1|3

هانیه

Well-known member
چند تا سوال ژنتیک که قولشو دادم....
1)درکدام جانور کمپلکس سیناپتونمال ایجاد نمیشود وچه نتیجه ای دارد؟
الف)مگس سرکه نر-عدم تبادل ژنتیکی
ب)مگس سرکه ماده-تبادل زیاد ماده زنتیکی
ج)کرم ابریشم نر-عدم تبادل ماده ژنتیکی
د)کرم ابریشم ماده -تبادل زیاد ماده ژنتیکی

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2)نقطه اتصال کروموزوم های پلی تن کدام است؟
الف)interband
b)chromocenter
c)chromometr
D)brigese
.......................................................................................................................................................................................................................................

3)چشیدن فنیل تیوکاربامید توسط کدام ژنوتیپ ممکن است؟
1)TT,tt
2)tt.Tt
3)tt.TT
4)TT,Tt
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

هانیه

Well-known member
4)کدام یک درمورد رنگ q-bindingدرست است؟

الف)رنگ مورد استفاده گیمسا میباشد وبانور مرئی مشاهده میشود.
ب)رنگ مورد استفاده کیناکرین میباشد وبا نور مرئی مشاهده میشود
ج)رنگ مورد استفاده گیمسا میباشد وبا یو وی مشاهده میشود
د)رنگ مورد استفاده کینا کرین میباشد وبا یو وی مشاهده میشود
.......................................................................................................................................................................................................................................

5)فردی با گروه خونی hhAo کدام گروه خونی را دارد؟
الف)A
ب)o
ج)AB
د)o بمبیئ

6)مگس های سرکه با زن های beaded +\beded le به کدام سرنوشت دچار میشوند؟

الف)زنده میمیانند
ب)میمیرند
ج)عقیم هستند
د)در دوره لاروی از بین میروند

هانیه

Well-known member
7)وقتی فرزند بیماراز والدین سالم از نظر ژنتیکی متولد میشودمهمترین عامل کدام است؟
ا
الف)توارث مندلی وصفت اتوزوم مغلوب
ب)توارث کروموزومی
ج)جهش
د)توارث پلی ژنیک
8)اصول مندل برگرفته از کدام است؟

الف)چرخه سلول
ب)میتوز
ج)میوز
د)

بالا