م......درسان ش..ریف منظورم بود برای زبان
سلام به نظرم کمی غلط داره مدرسان... نظر شما چیه ؟
م......درسان ش..ریف منظورم بود برای زبان
سلام،من کتاب مهدوی رو ندارم و ازش مطلع نیستم ،لودیش 2e خوبه اما توی تستا برای بخشای مولکولی از ژنتیک کلاسیک هم کمک میگیرم.کتاب تست سلولی و مولکولی هم انتشارات کتابخانه فرهنگ هست تالیف دکتر عبادی.کتاب خیلی خوبیه.
کتاب آزمونای سالای گذشته زبان هم انتشارات خانه زیست هست که پاسخ نامه و معنای لغات امتحانا رم داره.البته هر کتابی که تونستی واسه تقویت لغت بخون.
بقیه دوستان هم نظری دارن لطف کنن و بگن.
موفق باشی.
دوستان بنظرتون این متابولیسم بیوشیمیو چیکارش کنم، بدجور رو اعصابم7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::shocked::13:
دوستان بنظرتون این متابولیسم بیوشیمیو چیکارش کنم، بدجور رو اعصابم7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::shocked::13:
درگیرنده های تیروزین کینازی چگونه دردمین سیتوزولی تیروزین ها فسفریله می شوند ؟تیروزین لبه کینازی نه سایر دمین های دارای تیروزین را می گویم یا اتوفسفریلاسیون چیست؟
درگیرنده های تیروزین کینازی چگونه دردمین سیتوزولی تیروزین ها فسفریله می شوند ؟تیروزین لبه کینازی نه سایر دمین های دارای تیروزین را می گویم یا اتوفسفریلاسیون چیست؟
:smiliess (15): ......
آقا مجید باور کن منم اول سواله رو خوندم یه چیزی شبیه آواتارت شدم:motat:
راستی بچه ها امشب تو تاپیک مطالعه گروهی بیوشیمی قرار آزمون بیوشیمی از مبحث مقدمه و اسید آمینه و آب و الکترولیت و متدها برگزار بشه و بعدش هم رفع اشکال گروهی بکنیم خواستید توی اون تاپیک اعلام کنید.
سلام کاش زودتر گفته بودید یه مروریش کرده بودیم.... :auizz3ffy9vla57584x
لطفا لینک تایپیک رو بذارید تا بچه ها دسترسی سریع داشته باشن ...:rose: