سلام دوستان،یه سوال داشتم،توالی ماهواره جز توالی های با تکرار متوسط هست یا با تکرار زیاد؟کتاب مهدوی نوشته با تکرار زیاد اما کتاب برا کنکور گفته با تکرار متوسط؟
من که واسه بیوفیزیک و میکرو کتاب دانشگاه پیام نور رو میخونم، رفرنس کتابای دیگه رو خوب بخونم هنر کردم!به نظر خودم شاید بیوفیزیک پیام نور یه ذره جواب بده ولی میکرو رو مطمئن نیستم، شاید جواب داد، از نخوندن و صفر زدن بهتره...این نظر منه!
دوستان عزیز این تاپیکو دیدم گفتم چیزی که میدونمو به شما هم بگم ما این ترم بیوفیزیک داریم استادمون کتاب بیوفیزیک فرید سمسارها رو بهمون معرفی کرده انتشارات خانه زیست شناسی کتاب روان و خوبیه:ad54ad:
به نظرم کتاب " فرید سمسارها " خوبه...
(بیوفیزیک برای زندگی) اسمشه اگه اشتباه نکنم
بچه ها برای میکروب علوم چه کتابی مفیده برای دوستم میخام / مجید جان کتاب های پوران پژوهش عالین بیوفیزیک هم داره یه بررسی کن
اخه اموزگار چندتا کتاب داره کدومشو بگیرم
سلام بچه ها ببخشىد اىنجا مى پرسم کسى اطلاع داره ازمون هاى ازماىشى خ,ل,ى,ل,ى که فردا اولىشه چه ساعتى برگزار مىشه واىنکه اىا کل اىران هم زمانه؟من تازه ثبت نام کردم مشاور اطلاع نداده نه کارتى دارم نه چىزى,واىنکه اىا از بچه ها کسى ساکن مشهد هست که اونم ثبت نام کرده باشه ممنونتون مىشم راهنماىىم کنىد