مطالعه گروهی ارشد زیست شناسی. وزارت علوم 93-94

baran-

New member
به نظرم کتاب " فرید صمصارها " خوبه...
(بیوفیزیک برای زندگی) اسمشه اگه اشتباه نکنم

پروانه

New member
من که واسه بیوفیزیک و میکرو کتاب دانشگاه پیام نور رو میخونم، رفرنس کتابای دیگه رو خوب بخونم هنر کردم!به نظر خودم شاید بیوفیزیک پیام نور یه ذره جواب بده ولی میکرو رو مطمئن نیستم، شاید جواب داد، از نخوندن و صفر زدن بهتره...این نظر منه!

hhhmmm

New member
سلام دوستان،یه سوال داشتم،توالی ماهواره جز توالی های با تکرار متوسط هست یا با تکرار زیاد؟کتاب مهدوی نوشته با تکرار زیاد اما کتاب برا کنکور گفته با تکرار متوسط؟

hastiii

New member
دوستان عزیز این تاپیکو دیدم گفتم چیزی که میدونمو به شما هم بگم ما این ترم بیوفیزیک داریم استادمون کتاب بیوفیزیک فرید سمسارها رو بهمون معرفی کرده انتشارات خانه زیست شناسی کتاب روان و خوبیه:ad54ad:

مجید دیجی

مدیر بخش
من که واسه بیوفیزیک و میکرو کتاب دانشگاه پیام نور رو میخونم، رفرنس کتابای دیگه رو خوب بخونم هنر کردم!به نظر خودم شاید بیوفیزیک پیام نور یه ذره جواب بده ولی میکرو رو مطمئن نیستم، شاید جواب داد، از نخوندن و صفر زدن بهتره...این نظر منه!

اره هیچ درسی رو نباید صفرزد

دوستان عزیز این تاپیکو دیدم گفتم چیزی که میدونمو به شما هم بگم ما این ترم بیوفیزیک داریم استادمون کتاب بیوفیزیک فرید سمسارها رو بهمون معرفی کرده انتشارات خانه زیست شناسی کتاب روان و خوبیه:ad54ad:

به نظرم کتاب " فرید سمسارها " خوبه...
(بیوفیزیک برای زندگی) اسمشه اگه اشتباه نکنم

خوب این کتاب چند صفحه هست ؟ تست هم داره ؟

آره هیچ درسی رو نباید بی خیال شد و صفر زد...

baran-

New member
من خودم از نزدیک این کتابو ندیدم ؛ ما هم استادمون بهمون معرفی کرده بود

hastiii

New member
دوستان من میخوام این کتابو بخرم الان تخفیف خورده بهش قیمتش حدود 7 هزار میشه

love virology

New member
بچه ها برای میکروب علوم چه کتابی مفیده برای دوستم میخام / مجید جان کتاب های پوران پژوهش عالین بیوفیزیک هم داره یه بررسی کن

مجید دیجی

مدیر بخش
بچه ها برای میکروب علوم چه کتابی مفیده برای دوستم میخام / مجید جان کتاب های پوران پژوهش عالین بیوفیزیک هم داره یه بررسی کن

اگه ضریبش کم هست مثلا یک . من کتابای خلاصه با تست رو پیشنهاد میدم... من خودم پوران پژوه رو دارم .... اما اگه ضریبش بیشتره کتابای رفرنس رو بخون ... سارا و چند تا از دوستان دیگه اسم کتابا رو تو پستای قبل گذاشتن.... میتونید مطالعه کنید...:rose:

مجید دیجی

مدیر بخش
اخه اموزگار چندتا کتاب داره کدومشو بگیرم

من اطلاعی از آموزگار ندارم... اما معمولا فروشنده یک سری اطلاعات کلی در مورد کتاب داره که شاید بتونه کمکتون کنه . شاید سایر دوستان بهتر بشناسنش...
اما به نظرم رفرنس بخونید بهتره ...

ahmadzadefateme

New member
سلام بچه ها ببخشىد اىنجا مى پرسم کسى اطلاع داره ازمون هاى ازماىشى خ,ل,ى,ل,ى که فردا اولىشه چه ساعتى برگزار مىشه واىنکه اىا کل اىران هم زمانه؟من تازه ثبت نام کردم مشاور اطلاع نداده نه کارتى دارم نه چىزى,واىنکه اىا از بچه ها کسى ساکن مشهد هست که اونم ثبت نام کرده باشه ممنونتون مىشم راهنماىىم کنىد

vahid28

New member
راستی بچه ها
اگه کسی میتونه از پس هزینه ها بربیاد دانشگاه علم و فرهنگ بره
چون با پژوهشکده رویان همکاری زیادی داره

alireza-ja

New member
سلام بچه ها ببخشىد اىنجا مى پرسم کسى اطلاع داره ازمون هاى ازماىشى خ,ل,ى,ل,ى که فردا اولىشه چه ساعتى برگزار مىشه واىنکه اىا کل اىران هم زمانه؟من تازه ثبت نام کردم مشاور اطلاع نداده نه کارتى دارم نه چىزى,واىنکه اىا از بچه ها کسى ساکن مشهد هست که اونم ثبت نام کرده باشه ممنونتون مىشم راهنماىىم کنىد

سلام. من امروز شرکت کردم واقعا سوالاتش متوسط روبه بالای بالا بود. دقیقا میشه اطلاعاتتو باهاش بسنجی. شعبه ما چون تعداد کم بود غیرحضوری آزمون دادیم باید تا ساعت 5 پاسخ برگمونو میفرستادیم.

بالا