مطالعه گروهی ارشد زیست شناسی. وزارت علوم 93-94

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام
چرا کسی گزارش نمیده ؟؟؟
خوب گزارش بدید تا برای خودتون و سرعت پیشرفت کارتون انگیزه ایجاد بشه... و هم از دیگران انرژی برای ادامه راه بگیرید .
برای شرو میتونید گزارش هفتگی یا روزانه بدید... توی بعضی از تایپیک ها همه میان گزارش کار میدن... در ضمن میتونید مشکلاتتون رو بنویسید تا اگر کسی بلد هست کمکتون کنه...
در این قسمت هم میتونید سوالاتون رو به شکل مجزا بذارید...
http://olumpezeshki.ir/thread10413-6.html#post565284

dilak

New member
به نظر من کتاب از کلاسیک تا ژنومیک برا ژنتیک عالیه وبا کتاب نجات مهدیه هم کامل میشه
اتفاقا بخش نوترکیبی خیلی ساده هستش برخلاف ظاهرش
منم میترسیدم از این فصل جرات خوندنش نداشتم اخر سرکه خوندم دیدم خیلی اسون بود
تیستاتونو هم از کتاب نجات مهدیه بزنید خوب نتیجه میگیرید موفق باشید

مجید دیجی

مدیر بخش
بیوشیم فصل کرپس ، ژنتیک فصل 2 ، زبان هم لایتنر ، سلولی فصل ساختار سلولی تقریبا تموم هست..

سایر دوستان گزارش یادتون نره

vahid28

New member
شنبه ثبت نام کنکور علوم هستا
۱۷آبان تا یکشنبه هفته بعدش۲۴آبان

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام به همگی:ad54ad: ...قرار شد جمعه ها گزارش بدیم..:28:
خوب از خودم شرو می کنم ...
بیوشیمی تو فصل گلیکولیز هستم . ژنتیک مسئله هاش رو حل کردم ... زبان همچنان جعبه لایتنر و جزوات و متون مختلف ... سلولی هنوز تو فصل ساختار ها هستم .... بیوفیزیک و میکروب هم از این هفته شرو می کنم ... ( میدونم عقبم ... چون حدود 3 هفته مریض شدم ... کلی کار هم ریخت روی سرم ... اما به امید خدا سعی می کنم خودم رو برسونم ... )
اما این هفته تمرکزم بیشتر روی مرور خواهد بود....
گزارش یادتون نررررررررررررررررررررررره........

مجید دیجی

مدیر بخش
یک درخت هرچقدر هم که بزرگ باشد با یک دانه آغاز میشود ، طولانی ترین سفرها با اولین قدم آغاز میشود

مجید دیجی

مدیر بخش
هيچ روزي از امروز با ارزش تر نيست.

امروز نخستين روز آينده ي توست.

========
اینم چند تا جمله روحیه بخش... بخونید جون بگیرید... و با قدرت ادامه بدید...

آخرین ویرایش:
Fسلام بچه ها من تازه اومدم به این گروه. خوش اومدم؟؟ دوستان کسی هست که بخواد هماهنگ با هم پیش بریم درس خوندن رو؟؟ هر روز. حس میکنم اینطوری بهتر جواب میده

مجید دیجی

مدیر بخش
Fسلام بچه ها من تازه اومدم به این گروه. خوش اومدم؟؟ دوستان کسی هست که بخواد هماهنگ با هم پیش بریم درس خوندن رو؟؟ هر روز. حس میکنم اینطوری بهتر جواب میده

خوش آمدید... برای موفقید احتیاج به یک برنامه منسجم... عملی ... و اراده دارید...

vahid28

New member
اون شناور نیست
اصلیه
بعدشم با مدرک ارشدهای دام نمیشه دکترا وزارت بهداشت رفت

mojnia

New member
برای کسایی که هدف اصلیشون ارشد پزشکی و بخصوص میکروب شناسی هست رشته باکتری شناسی دامپزشکی علوم می تونه خیلی خوب باشه 1505
چون دروس امتحانی خاصی نداره : باکتری ، ایمنی، قارچ و ویروس

من که به شخصه حوصله سر و کله زدن با ژنتیک و سلولی و مجموعه زیست شناسی : اکولوژی ...... را ندارم

بالا