منم همین مشکل رو دارم حقیقتش تا ظهر اکثر روزها دانشگاه هستم و تا شب نهایتا بتونم۵ساعت بخونم ولی باتوجه به خیلی از دوستان و ساعت مطالعشون واقعا با زیر۱۰ساعت نمیشه نتیجه گرفت
نمیدونم باید چیکار کنم واقعا
فرستاده شده از GT-I8200ِ من با Tapatalk
با زیر ده ساعت نمیشه نتیجه گرفت؟؟:5:
کی این حرفو زده دوست من؟؟
من از حدودای بهمن روزی بین 5 تا 6 ساعت میخوندم. جمعه ها هم استراحت میکردم. به غیر از اون کارهای خونه و سایر وظایفی که به عهده م بود انجام میدادم.
آدما مثل هم نیستند. یکی به تلاش بیش تری نیاز داره، یکی با تلاش کمتر میرسه. شاید یکی تلاش بیش تری میکنه. ساعات مطالعه بالایی داره ولی کیفیت خوندنش پایینه. اما یکی هم هست ساعات مطالعه ش یکم پایین تره. اما با تمام وجود میخونه.
بهتون اطمینان میدم اگر دروس رو با علاقه و با دقت زیاد بخونید، مرور زیادی داشته باشید. هرروز یا روز درمیون زبان در برنامه تون باشه، قطعا موفق میشید.
قبولی وزارت بهداشت آسون نیست ولی اونقدرها هم که میگن سخت نیست.
در حال حاضر تو انیستیتو من دوستانی دارم که واقعا تحسین برانگیزنند، و با وجود مشغله زیاد از وقتشون بهینه استفاده کردند. خودکشی هم نکردند!!!
همکلاسی من با دوتا بچه درس خونده و انیستیتو رتبه آورده!!! چندتا از بچه های پی اچ دی با مشغله زیاد درس خوندند. یکی شون بچه یک ساله داره. یکی شون با وجود فرزند سه ساله خونده و قبول شده. چندنفر شاغل داریم که کنار شغلشون درس میخوندند. چندنفر هم همزمان با درس دانشگاه و پایان نامه خوندند و مهر هم اومدند سر ک ل اس.
هرکسی شرایطش فرق میکنه. اما دلیل نمیشه چون ساعات مطالعه تون 10 ساعت نیست یا مشغله تون زیاده قبول نشید. این همه مثال زدم تا بهتون بگم ساعات مطالعه ملاک نیست!!!
خودتونو دست کم نگیرید. بهم روحیه بدید.
شک ندارم شما از الان همین 5 6 ساعتی که میتونید رو *مداوم* بخونید، نتیجه میگیرید.