جل الخالق !!!!!!
صبح اومدم و برای بچه ها چندتا پست گذاشتتم و جواب سوالات رو دادم ولی با کمال تعجب الان میبینم که همش پاک شده!!
علت چیست؟
نه اتفاقا، ايشون جواب سوال من رو داده بودن منم ديده بودم اما الان نيست
کتابای رشد و شخصیت مقداری تغییرات داشتن آسیب و اوتمر هنوز dsm4هستن و فایوشون نیومدهسلام
ممنون راوی جان چ خوب که امتحان تیرماهه
ولی منظورم کتابا بود که ایا امسال کتابی ویرایشش تغییر کرده؟ فکر کنم همینجا خوندم که فیزیولوژی یا رشد تغییر کرده... دیگه چ کتابی؟
کسی میدونه؟؟؟
من کتابارو پارسال خریدم
ممنون از همگی موفق باشید.
کتابای رشد و شخصیت مقداری تغییرات داشتن آسیب و اوتمر هنوز dsm4هستن و فایوشون نیومده
فرستاده شده از GT-I8200ِ من با Tapatalk
سلام فکر میکنم مثل وزارت علوم شده ک منابع و سوالات اصول و خدمات بهداشتی رو کسایی ک رشته بالینی میخوان رو مطالعه نمیکنن و سوالاشم تو کنکور نمیزنن
سلام دوستان, منابع امسال به این ترتیب اعلام شده و با توجه به ضرائب رشته منابع رو مطالعه بفرمایید:
فقط ی کتاب بنام روانشناسی سلامت اضافه شد ه ک چند تا از فصولو مشخص کردن تا بخونیم
من با این دقتم حتما قبول میشم:25r30wi:
اصلا ندیدم فصول رو مشخص کردن،ممنون که گفتید احتمالا خودم دیگه نگاش نمیکردم :riz304:
:thumbsupsmileyanim:فقط ی موردی که هست اینه ما چطوری میتونیم تو دو تا رشته ثبت نام کنیم./
یعنی از مجموعه روانشناسی هم میشه تو روانشناسی بالینی شرکت کرد و هم در روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ؟؟؟