مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PSyChoO

New member
وااااي راوووي جاااان منم اينطوري ام ،احساس ميكنم الزايمر كرفتم،نه ايشالا كه مي رسي!خيلي دوس دارم من و شما و باشوا همكلاسي بشيم!خيلي دوست دارم از نزديك ببينمتون!
حالا نمیشه منم با خودتون ببرین همکلاستون شم؟عاقا:dadad4:

henri

New member
سلام هنــــــــری موری، راستـــــــش من خیلی به فکرت میافتادم.. رفتی و دیگه سراغ از انجمن نگرفتی..
ایشالا که هر کجا هستی موفق و سلامت باشی..

سلام ممنونم از لطفت. نه دوستم اتفاقا من همیشه اینجام نمیتونم انجمن سر نزنم ناخودآگاه تا لب تابم روشن میکنم اول میام اینجا فقط چون من خیلی از درسا عقب افتادم نمیتونستم هیچ اظهار نظری بکنم کلا ازتون جا موندم اما میدونم شما هم اینقدر باوفا هستید مثل سپیده جون ک منو برا سال بعد تنها نمیذارید من ک اصلا اوضاع خوبی ندارم خیلی استرس گرفتم آخه سال دومم رفت ....
براتون آرزوی موفقیت میکنم

bashaw

New member
افزايش برانكيختكي موجب تحريك بردازش اطلاعات با كدام شيوه ميشود!?
موازي
سري
همزمان
تاخيري

نمیـــــــــدونم، جواب نمیدهم
ولی از اونجایی که مطمئنم این موضوع رو قبلا دیدم، میگم 3
لطفا مختصاتش رو تو کتاب بفرمایید که مطالعه کنم مجدد
ا

henri

New member
راوی جون کی آواتارتو عوض کردی ؟؟؟ یهو احساس غریبی کردم :28: امسال کنکورو سوسک میکنیاااااااا

fada19990

New member
استخدام آ پ کاردانی،کارشناسی و ارشد دررشته تربیت بدنی و علوم ورزشی کلیه گرایشها
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مشاوره کلیه گرایشها روانشناسی با گرایش شخصیت عمومی تربیتی و بالینی.مدرک حوزوی سطح دو
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته آموزش ابتدایی زبان و ادبیات فارسی علوم تربیتی روانشناسی و معارف اسلامیبا کلیه گرایشهاو رشته علوم تجربی مدرک حوزویسطح دو و بالاتر
کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته کاردرمانگر گفتار درمانگر فیزیوتراپی شنوایی سنجی
کاردانی کارشناسی و ارشد کامپیوتر با کلیه گرایشها.
کاردانی کارشناسی و ارشد در نقشه کشی صنعتی.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مکانیک ساخت و تولید.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مواد با کلیه گرایشها.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته صنایع فلزی جوشکاری و دبیری صنایع.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مکانیک خودرو اتوماتیک دبیر فنی اتوماتیک.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته تاسیسات دبیری فنی تاسیسات مکانیک حرارت و سیالات.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته دبیری فنی برق برق کنترل کنترل تاسیسات برق.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته الترونیک و دبیری فنی الکترونیک. و رشتههلی دیگر از جمله:
صنایع چوب ،دبیری فنی صنایع چوب،تکنولوژی نساجی، شیمی نساجی،مهندسی شیمی، شیمی کاربردی صنایع شیمیایی، سرامیک با کلیه گرایشها، عمران ، دبیرفنی ساختمان، راه و ساختمان و ...،نقشه برداری و...، مهندسی معدن با کلیه گرایشها، چاپ تکنولوژی و...، علوم دامی و دامپزشکی و...، زراعت و اصلاح نبات و...، ماشینهای کشاورزی و...، صنایع غذایی و...، حسابداری و...، گرافیک و...، معماری و...، طراحی دوخت و...، آمار کلیه گرایشها، مهندسی کامپیوتر کلی گرایشها، حقوق صرفا رشته حقوق و حقوق قضایی0 استخدام آموزش و پرورش

تاریخ ثبت نام
ثبت نام از روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت لغایت روز یکشنبه ۲۷همان ماه از طریق پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی http://Aee.medu.ir و با استفاده ازکارت رمز صورت می گیرد.
بر اساس این گزارش ، این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. برای تهیه کارت رمز لازم است داوطلبان در تاریخ های ذکر شده با همراه داشتن اصل فیش واریزی به مبلغ پنج هزار تومان به حساب جاری ۹۸۰ خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قابل پرداخت در تمامی شعب بانک ملی به عنوان حق شرکت در آزمون های استخدامی که درمهلت مقرر فوق الذکر واریز شده است، در ساعات اداری به کارگزینی یکی از ادارات آموزش وپرورش شهرستانها، نواحی و مناطق کشور مراجعه و کارت رمز مربوط را دریافت نمایند.
ایثارگران ازپرداخت ۵۰ درصد مبلغ مذکور و فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر از پرداخت کل هزینه ثبت نام معاف می‌باشند. مبلغ واریزی حق شرکت در آزمون به هیچ عنوان قابل استرداد نمی باشد
نحوه ثبت نام در آزمون
ورود به پایگاه مرکز سنجش آموزش وپرورش به نشانی: http://Aee.medu.ir (براساس کد رمز خریداری شده ازکارگزینی مناطق آموزش و پرورش) و تکمیل فرم الکترونیکی استخدام پیمانی و قراردادن فایل عکس در محل مورد نظر در فرم مذکور ودریافت کد رهگیری جهت صدور کارت ورود به جلسه آزمون واعلام نتایج.
چنانچه داوطلبی مراحل ثبت نام را به طور کامل انجام نداده و کد رهگیری دریافت نکند هیچگونه حقی برای شرکت درآزمون نخواهد داشت و کارت ورود به جلسه برای وی صادر نمی شود.
نحوه برگزاری آزمون و پذیرش داوطلبان
آزمون استخدامی در دو مرحله برگزار می شود . مرحله اول شامل سؤالات عمومی وسؤالات تخصصی مرتبط با رشته شغلی است و داوطلبانی که حداقل ۶۰ درصد نمره آزمون عمومی این مرحله را کسب کنند تا سقف سه برابر ظرفیت استخدام براساس اولویت نمره برتر تخصصی به مرحله دوم آزمون معرفی خواهند شد .
مواد آزمون مرحله اول (عمومی وتخصصی)
سوالات عمومی شامل زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی‌، زبان انگلیسی عمومی ـ اطلاعات سیاسی و اجتماعی و مبانی قانونی ، فناوری اطلاعات ، ریاضی و آمار مقدماتی که به تعداد ۱۰۰ سوال چهار گزینه ای (با اعمال نمره منفی برای پاسخ غلط) طراحی خواهد شد.
تبصره : اقلیت های دینی ازپاسخگویی به معارف اسلامی معاف بوده وامتیاز آن در سایر مواد آزمون توزیع می شود .
سوالات تخصصی شامل حداقل ۴۰ سوال مرتبط با رشته شغلی است.
مواد آزمون مرحله دوم (تخصصی مرتبط با مهارت‌های معلمی و آزمون های عملی و مهارتی)
پس از اعلام نتایج مرحله اول اعلام خواهد شد و دیگر مراحل جذب مانند دوره توجیهی، آموزشی، مهارتی و کارآموزی و طی مراحل گزینش (توسط هیأت عالی گزینش) نیز متعاقباً اعلام می گردد.
زمان و چگونگی توزیع کارت ورود به جلسه آزمون
کارت ورود به جلسه آزمون مرحله اول از روز شنبه ۱۶خرداد ۱۳۹ژلغایت سه شنبه مورخ ۱۹ خرداد ازطریق ورود (با استفاده از کد رهگیری) به پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی : http://Aee.medu.ir قابل دریافت است.

bashaw

New member
سلام ممنونم از لطفت. نه دوستم اتفاقا من همیشه اینجام نمیتونم انجمن سر نزنم ناخودآگاه تا لب تابم روشن میکنم اول میام اینجا فقط چون من خیلی از درسا عقب افتادم نمیتونستم هیچ اظهار نظری بکنم کلا ازتون جا موندم اما میدونم شما هم اینقدر باوفا هستید مثل سپیده جون ک منو برا سال بعد تنها نمیذارید من ک اصلا اوضاع خوبی ندارم خیلی استرس گرفتم آخه سال دومم رفت ....
براتون آرزوی موفقیت میکنم
اشکال نداره ایشالا کنکور بعد با انگیزه و پشتکار خوب و البته راهنمایی دوستایی که قبول میشن حتما نتیجه میگیری..
اینکه چند سال نخونی و قبول نشی، اصلا جای تعجب نیست، براشم حسرت نخور چون حقی ازت ضایع نشده، امسال بشین خوب بخون و حقتم بگیر..
منم برات آرزوی بهترین ها رو دارم..

marzieh88

New member
:smiliess (10):باشو غریبه ای کوچک؟؟؟؟:65d6a5d6s:
من وسواس دارم ، تعللم بخاطر اینه
سلام دکتر مرضیه خوش اومدی........
[/QUOTE]

وای خدا جون ، تا حالا کسی اینقدر باکلاس صدام نکرده بود ، مرسی ، اشک تو چشام جمع شد

marzieh88

New member
کسی میدونه آموزش پرورش روانشناس میخواد چه کار؟! یعنی باید روانشناسی درس بدیم یا مشاور مدرسه میخوان؟
شما شرکت میکنید؟
میدونم سوالم خیلی بیربطه ببخشید ولی میخوام بدونم با کارشناسی شغل مرتبط گیرمون نمیاد؟ مثلا آزمونگیری یا کار تو بیمارستان روانی ؟

fada19990

New member
کسی میدونه آموزش پرورش روانشناس میخواد چه کار؟! یعنی باید روانشناسی درس بدیم یا مشاور مدرسه میخوان؟
شما شرکت میکنید؟
میدونم سوالم خیلی بیربطه ببخشید ولی میخوام بدونم با کارشناسی شغل مرتبط گیرمون نمیاد؟ مثلا آزمونگیری یا کار تو بیمارستان روانی ؟
روانشناس رو هم واسه مشاوره ميخوان هم تدريس،اره كارشناشي رو تو بيمارستان جذب ميكنن!در ضمن شما ميتونيد طرحم بكذرونيد!

PSyChoO

New member
روانشناس رو هم واسه مشاوره ميخوان هم تدريس،اره كارشناشي رو تو بيمارستان جذب ميكنن!در ضمن شما ميتونيد طرحم بكذرونيد!
کارشناسی رو تو بیمارستان روانی جذب میکنند یا عادی؟ بعد واسه چه کاری؟:|
طرح چجوریه؟چقد حقوق داره؟ چرا ما طرح نداریم؟:(

اگـــــه از اون ژله خوشمزه ها برامون درست کنی به دکتر فدا میگم اسم تو رم اضافه کنه...:smiliess (8):
خخخخ. باوشه من واسه فدا درست میکنم تو بشین نگاه کن. بمن گفتی خسیس دیگه عمرا از من چیزی نخواهی دید:smilies-azardl (12)

البتهههه بااااعث افتخار همكلاسي شدن با شمااااا!مدتي نبوديد،جه خبر از درسااااااااااا!?
آقجون:4d564ad6:
من که همش هستم در انجمن:))))
با لایکام همراهیتون میکنم.
مدتها پیش انصراف خودم رو اعلام کردم در همین تاپیک. انشالا سال دیگه رتبه 1 دانشجوی انستیتو در خدمت شماست. الکی مثلن منو اونجا راه میدن:))))

آخرین ویرایش:

fada19990

New member
کارشناسی رو تو بیمارستان روانی جذب میکنند یا عادی؟ بعد واسه چه کاری؟:|
طرح چجوریه؟چقد حقوق داره؟ چرا ما طرح نداریم؟:(

خخخخ. باوشه من واسه فدا درست میکنم تو بشین نگاه کن. بمن گفتی خسیس دیگه عمرا از من چیزی نخواهی دید:smilies-azardl (12)

آقجون:4d564ad6:
من که همش هستم در انجمن:))))
با لایکام همراهیتون میکنم.
مدتها پیش انصراف خودم رو اعلام کردم در همین تاپیک. انشالا سال دیگه رتبه 1 دانشجوی انستیتو در خدمت شماست. الکی مثلن منو اونجا راه میدن:))))
اول بايد به من ياد بدي جطور جندتا نقل نقول ميكني!!!راستش درس نميدوووونم ولي تو بخش رواني روانشناس ميخوان،طرح بستكي به استاني كه زندكي ميكنيد و اينكه زير نظر بهزيستي باشيد يا بهداشت!بهداشت حقوقش بيشتره حدود يك ميليون وخورده اي!!!!!!طرح ما سالايي بيش اجباري بود الان اختياريه!
اخ جووووون زله!!!!!!
جرا همه دارن انصراف ميدن،بابا بيايد كنكور بديد حداقل تجربه ميشه براتون!

rawy

New member
سلام بچه ها
یک شنبه ها ساعت یازده تا دوازده صبح شبکه یک, دکتر اسلامی بحث روانشناسی (معمولا در مورد تربیت کودک) دارند
معمولا بحث دو قسمتی, دوتا نیم ساعته است, امروز فقط یه نیم ساعت بود

آخرین ویرایش:

rawy

New member
حالا نمیشه منم با خودتون ببرین همکلاستون شم؟عاقا:dadad4:

چرا نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیهاااااااااااااااااااا برییییییییییییییم :28:
فقط اگه بلا نسبت بچه ها ما جای بد پذیرفته شدیم چی؟ بازم میای؟ :smiliess (3):

rawy

New member
راوی جون کی آواتارتو عوض کردی ؟؟؟ یهو احساس غریبی کردم :28: امسال کنکورو سوسک میکنیاااااااا

دیروز عوضش کردم عزیزم, می خوای دوباره همونو بزارم؟
آخه از کارتونی بودن خسته شدم و این عکسی گذاشتم رو دوست داشتم ولی همین روزاست که دوستان جدید بیان بهم بگن آقای راوی و جناب راوی, باز مجبورم یه عکس جینگیلی بزارم :tonguesmiley:
فعلا که کنکور بنده رو سوسک کرده
428920_cray.gif

نه شوخی کردم, تا زمانی که سر جلسه بگن شروع کنید ما هستیم
382221_Laie_53.gif

bashaw

New member
دکتر فدا لطفا جواب سوال آخرتون رو بفرمایید، من نسبت بهش حساس شدم...

rawy

New member
دهمین دوره نمایشگاه کتاب های الکترونیک از تاریخ 15 الی 30 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاریست, لازم به ذکر است کلیه کتابهای این نمایشگاه به زبان انگلیسی و با 90 درصد تخفیف به قیمت 1000 تومان هر عنوان , ارائه شده است

لیست کتب روانشناسی

ebookcenter.ir

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
دهمین دوره نمایشگاه کتاب های الکترونیک از تاریخ 15 الی 30 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاریست, لازم به ذکر است کلیه کتابهای این نمایشگاه به زبان انگلیسی و با 90 درصد تخفیف به قیمت 1000 تومان هر عنوان , ارائه شده است
لیست کتب روانشناسی

ebookcenter.ir

اینا رو چطور میفروشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بیشتر اینها رو دارم و رایگان هم دانلــــــــود کردم از یه جای خاص. مردم چه خوب امرار معاش میکنن..
راوی ما کتابایی گذاشتیم که ده برابر تخصصی تر از ایناس، اگه خواستی برات میفرستم

آخرین ویرایش:

rawy

New member
اینا رو چطور میفروشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بیشتر اینها رو دارم و رایگان هم دانلــــــــود کردم از یه جای خاص. مردم چه خوب امرار معاش میکنن..
راوی ما کتابایی گذاشتیم که ده برابر تخصصی تر از ایناس، اگه خواستی دانلود کن

به هر حال متخصصینی هستند که فرصت ندارند سرچ کنند و خرید این شکلی رو ترجیح می دن
جدا؟؟؟ حتما بعد کنکور دانلودشون می کنم, ممنووووووووون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا