مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
سلام دوستان من این هفته فقط چند صفه ناقابل از مرضی م.درسان روخونی کردم امروزم امتحان دادم ولی افتضاح اصلا از غصه از عصری سرما خوردم سنگینم الان خیلی داغون

پالیز

New member
سلام دوستان من این هفته فقط چند صفه ناقابل از مرضی م.درسان روخونی کردم امروزم امتحان دادم ولی افتضاح اصلا از غصه از عصری سرما خوردم سنگینم الان خیلی داغون

بی خیال :motat:
ایشالا از شنبه خوب میخونی
همون شنبه معروف

henri

New member
آره همون شنبهه جالبه همیشه هم شنبستا ک اگه بره باید دوباره تا شنبه بد صبر کنی حتی اگه 2 شنبه حس درس باشه خخخ
پالیز جون شما چیکار کردی؟

fada19990

New member
سلام دوستای خوبم

من از کتاب درسنامه جامع یعنی کتاب دوم استفاده میکنم ، کتاب اولی فقط تسته ولی دومی درسنامه هم داره...

موفق باشید:riz304:
من اين كتابو دارم به نظرم كتاب خوبيه !هم درسنامش هم تست هاش!

پالیز

New member
آره همون شنبهه جالبه همیشه هم شنبستا ک اگه بره باید دوباره تا شنبه بد صبر کنی حتی اگه 2 شنبه حس درس باشه خخخ
پالیز جون شما چیکار کردی؟

میشه از لجه شنبه من بعد بزاریم یک شنبه شاید هم دوشنبه:motat:

javadoo

New member
خیلی ممنونم از همه دوستان.خوب سفارش پستی من رسید و پیشنهادم به دوستان خوبم اینه که کتاب و بخرن من که نخونده راضی شدم.:rolleyessmileyanim:

PSyChoO

New member
با توجه به استقبال بی سابقه و پاسخگویی شدید همدوره ای ها بر خودم واجب دونستم بیام تشکر کنم و خدا قوت عرض بنمایم :))))
الان دارم حسرت میخورم یه مدت تو جمعتون نبودم این لحظات گرم رو از دست دادم
منو ببخشیییییییییییید:)))
باز دم باوشو گرم:)
حالا ما یه هفته اعتصاب کردیم دانشگاه نمیریما
هییییی روزگار طوری نیست :(

پالیز

New member
خیلی ممنونم از همه دوستان.خوب سفارش پستی من رسید و پیشنهادم به دوستان خوبم اینه که کتاب و بخرن من که نخونده راضی شدم.:rolleyessmileyanim:

بالاخره کدومشو خریدین؟چه جوری سفارش دادین؟نمیشه حضوری تهیه کرد؟قیمتش چی؟
دیگه سوالی ندارم:riz513:

آخرین ویرایش:

javadoo

New member
مرور جامع آمارزيستي
مولف: دکتر محمود يوسفي - دکتر عليرضا محبوب اهري
از خود سایت جامعه نگر بگیرید تخفیف خوبی داره.
من پست سفارشی. اما اگر ساکن تهرانید پیک موتوری هم فکر کنم باشه.پست سفارشی هم زیاد طول نمیکشه.
حضوری!!!تهران:smiliess (11):

پرند62

New member
دوستان من برای زبان 504 وتافلوکه ازاقای موسوی پرسیدم ایشون نظرشون این بوده که لزومی نداره اوناروبخونین البته بی تاثیرم نیست ولی زبان تخصصیوفقط تاکیدکردن برای ما:smilies-azardl (181
البته برای علوم ن بهداشت...

آخرین ویرایش:

پالیز

New member
مرور جامع آمارزيستي
مولف: دکتر محمود يوسفي - دکتر عليرضا محبوب اهري
از خود سایت جامعه نگر بگیرید تخفیف خوبی داره.
من پست سفارشی. اما اگر ساکن تهرانید پیک موتوری هم فکر کنم باشه.پست سفارشی هم زیاد طول نمیکشه.
حضوری!!!تهران:smiliess (11):
ممنون :thumbsupsmileyanim:

marzieh88

New member
من عامده ام واه واه:-D
یکم زود عامده ام ولی باز میام نگران نباشید:)))
عرضم ب حضور گرامیتون ک ما فعلا ارشدو بوسیدیم گذاشتیم تو طاقچه ولی همچنان ناامیدانه بفکرشیم . زحمت میکشیم :دی
بچه ها غرض از مزاحمت:-D من الان دارم ازمونارو کار میکنم کلید نمره گذاری کتل و Mmpi2 رو میخام ک مشالا هرچی نتو کتابارو زیرو کردم نجستم . کسی هست مرا یاری دهد عایا؟:)
مژگان جان حتما بچه ها اطلاعی نداشتن که جواب بدن تو که دل نازک نبودی:thumbsupsmileyanim:
ام ام پی آی تو مارنات هست که احتمالا داشته باشی . هر وقتم نمره گذاری هر آزمونی (از جمله کتل) رو پیدا نکردی یه سر به انتشارات روان سنجی بزن ، اونجا از شیرمادر تا جون مرغیانزادو دارن.
میدان انقلاب-ابتدای کارگر جنوبی-کوچه رشتچی- پلاک13-66564815-66927323
امیدوارم به کارت بیاد:heart:

javadoo

New member
از اونجای که کسی دیگه این ورا نمی یاد و منم خیلی حوصله ام سر رفته گفتم چکار کنم:smiliess (11): این کار به ذهنم رسید:
تست 114 کنکور پارسال:

آزمون معاینه وضعیت روانی کوتاه شده (MMSE) کدام یک از حوزه های عملکرد روانشناختی را ارزیابی نمی کند؟
1.توجه 2.جهت یابی 3.محاسبه 4.خلق و عاطفه

یه راه حلش اینه که بدونی MMSE یه آزمون برای پیگیری وضعیت شناختی هست ویه راست بری سراغ گزینه ای که شناختی نیست یعنی خلق و عاطفه.کاپلان جلد 1 ص245
راه دیگه هم اینه که مقیاس های MMSE رو بدونی:1.حافظه و جهت یابی 2.توجه و محاسبه 3.ارزیابی توانهایی زبان و 4.توانای دیداری فضایی

اما تست 113.اگر مراجعی در آزمون بک فرم 21 سوالی نمره بین 20 تا 29 در یافت نماید سطح افسردگی وی چه حدی است؟
الف.شدید ب.متوسط ج.خفیف د.اغراق شده

باید حفظ کنید:مارنات ص 1013 :thumbsdownsmileyani

0تا13.................هیچ یا کمترین افسردگی
14تا19................افسردگی خفیف
20تا28................افسردگی متوسط
29تا63................افسردگی شدید

در آخر من پاسخنامه آزمون 93 رو ندارم اگه دوستی می دونه چجوری میشه تهیه کرد خبر بده.

آخرین ویرایش:

saeeeeeede

New member
از اونجای که کسی دیگه این ورا نمی یاد و منم خیلی حوصله ام سر رفته گفتم چکار کنم:smiliess (11): این کار به ذهنم رسید:
تست 114 کنکور پارسال:

آزمون معاینه وضعیت روانی کوتاه شده (MMSE) کدام یک از حوزه های عملکرد روانشناختی را ارزیابی نمی کند؟
1.توجه 2.جهت یابی 3.محاسبه 4.خلق و عاطفه

یه راه حلش اینه که بدونی MMSE یه آزمون برای پیگیری وضعیت شناختی هست ویه راست بری سراغ گزینه ای که شناختی نیست یعنی خلق و عاطفه.کاپلان جلد 1 ص245
راه دیگه هم اینه که مقیاس های MMSE رو بدونی:1.حافظه و جهت یابی 2.توجه و محاسبه 3.ارزیابی توانهایی زبان و 4.توانای دیداری فضایی

اما تست 113.اگر مراجعی در آزمون بک فرم 21 سوالی نمره بین 20 تا 29 در یافت نماید سطح افسردگی وی چه حدی است؟
الف.شدید ب.متوسط ج.خفیف د.اغراق شده

باید حفظ کنید:مارنات ص 1013 :thumbsdownsmileyani

0تا13.................هیچ یا کمترین افسردگی
14تا19................افسردگی خفیف
20تا28................افسردگی متوسط
29تا63................افسردگی شدید

در آخر من پاسخنامه آزمون 93 رو ندارم اگه دوستی می دونه چجوری میشه تهیه کرد خبر بده.

دوست عزیز پاسخنامه رو میتونی از سایت سازمان سنجش پزشکی بگیری
w w w . s a n j e s h p . i r
قسمت کارشناسی ارشد. بعد کلید نهایی سوالات نوشته

saeeeeeede

New member
جوادو عزیز ببین پرسشنامه دست شما a هست یاb
بعد طبق اون پاسخنامه رو از سایت بگیر....

javadoo

New member
براینکه پرگویی نکرده باشم بقیه تست های ارزیابی شناختی پارسال رو با رفرنس براتون می نویسم هر ارجاع پاسخ تشریحی سوال هست. اگه دوستی هم به منبع دسترسی نداره.بگه خودم براش جوابو می نویسم:motat:
111. جلد یک کاپلان ص 298
112. مارنات ص 319
113. جلد یک کاپلان ص 245
114. مارنات ص 1013
115. مارنات ص 51
116. مارنات ص 872
117. مارنات ص 881: کل زیر تیتر محاسن و محدودیت ها رو بخونید. تو پاسخنامه ای که از سایت علوم پزشکی گرفتم جواب و زده بود (د) که اشتباهست و (ب) درست است.چک کنید اگه نظر دیگه ای دارید به من هم بگید.
118. جلد یک کاپلان ص 391
119. جلد یک کاپلان ص 17
120. مارنات ص 498

امیدوارم مفید باشه
:smilies-azardl (181

mehdi.seifi

New member
دوستان یکی بگه که این ارزیابی رو چه قسمتایی بخونیم مهم تره؟ واقعاً وقت نیس بخوایم کل مارنات رو بخونیم :/

saeeeeeede

New member
دوستان یکی بگه که این ارزیابی رو چه قسمتایی بخونیم مهم تره؟ واقعاً وقت نیس بخوایم کل مارنات رو بخونیم :/

سلام دوست عزیز...اگه بخایم کل کتاب رو بخونیم خیلی طول میکشه.
باید آزمونهای تابلو رو خوند...
مثل وکسلر.میلون.ام ام پی آی.نقاشی. رورشاخ. تات...
اگه ی نگا ب آزمون سالهای قبل بندازی دستت میاد ک کدوم مباحث مهم تره...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا