zahramirmohamad
New member
منم دوس دارم همراه بچه ها باشم ولی نخوندم ک.. :dadad4:
سلام دوستان من این هفته فقط چند صفه ناقابل از مرضی م.درسان روخونی کردم امروزم امتحان دادم ولی افتضاح اصلا از غصه از عصری سرما خوردم سنگینم الان خیلی داغون
من اين كتابو دارم به نظرم كتاب خوبيه !هم درسنامش هم تست هاش!سلام دوستای خوبم
من از کتاب درسنامه جامع یعنی کتاب دوم استفاده میکنم ، کتاب اولی فقط تسته ولی دومی درسنامه هم داره...
موفق باشید:riz304:
آره همون شنبهه جالبه همیشه هم شنبستا ک اگه بره باید دوباره تا شنبه بد صبر کنی حتی اگه 2 شنبه حس درس باشه خخخ
پالیز جون شما چیکار کردی؟
خیلی ممنونم از همه دوستان.خوب سفارش پستی من رسید و پیشنهادم به دوستان خوبم اینه که کتاب و بخرن من که نخونده راضی شدم.:rolleyessmileyanim:
ممنون :thumbsupsmileyanim:مرور جامع آمارزيستي
مولف: دکتر محمود يوسفي - دکتر عليرضا محبوب اهري
از خود سایت جامعه نگر بگیرید تخفیف خوبی داره.
من پست سفارشی. اما اگر ساکن تهرانید پیک موتوری هم فکر کنم باشه.پست سفارشی هم زیاد طول نمیکشه.
حضوری!!!تهران:smiliess (11):
مژگان جان حتما بچه ها اطلاعی نداشتن که جواب بدن تو که دل نازک نبودی:thumbsupsmileyanim:من عامده ام واه واه:-D
یکم زود عامده ام ولی باز میام نگران نباشید))
عرضم ب حضور گرامیتون ک ما فعلا ارشدو بوسیدیم گذاشتیم تو طاقچه ولی همچنان ناامیدانه بفکرشیم . زحمت میکشیم :دی
بچه ها غرض از مزاحمت:-D من الان دارم ازمونارو کار میکنم کلید نمره گذاری کتل و Mmpi2 رو میخام ک مشالا هرچی نتو کتابارو زیرو کردم نجستم . کسی هست مرا یاری دهد عایا؟![]()
از اونجای که کسی دیگه این ورا نمی یاد و منم خیلی حوصله ام سر رفته گفتم چکار کنم:smiliess (11): این کار به ذهنم رسید:
تست 114 کنکور پارسال:
آزمون معاینه وضعیت روانی کوتاه شده (MMSE) کدام یک از حوزه های عملکرد روانشناختی را ارزیابی نمی کند؟
1.توجه 2.جهت یابی 3.محاسبه 4.خلق و عاطفه
یه راه حلش اینه که بدونی MMSE یه آزمون برای پیگیری وضعیت شناختی هست ویه راست بری سراغ گزینه ای که شناختی نیست یعنی خلق و عاطفه.کاپلان جلد 1 ص245
راه دیگه هم اینه که مقیاس های MMSE رو بدونی:1.حافظه و جهت یابی 2.توجه و محاسبه 3.ارزیابی توانهایی زبان و 4.توانای دیداری فضایی
اما تست 113.اگر مراجعی در آزمون بک فرم 21 سوالی نمره بین 20 تا 29 در یافت نماید سطح افسردگی وی چه حدی است؟
الف.شدید ب.متوسط ج.خفیف د.اغراق شده
باید حفظ کنید:مارنات ص 1013 :thumbsdownsmileyani
0تا13.................هیچ یا کمترین افسردگی
14تا19................افسردگی خفیف
20تا28................افسردگی متوسط
29تا63................افسردگی شدید
در آخر من پاسخنامه آزمون 93 رو ندارم اگه دوستی می دونه چجوری میشه تهیه کرد خبر بده.
دوستان یکی بگه که این ارزیابی رو چه قسمتایی بخونیم مهم تره؟ واقعاً وقت نیس بخوایم کل مارنات رو بخونیم :/