مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoumeh90

New member
خوبین؟؟؟کسی هست آیا؟چه کردین این هفته؟من کلا مسافرت بودم:14: شمال و تهران و قم دیگه نخوندم فقط صفا سیتی خخخخخ:thumbsupsmileyanim:

masoumeh90

New member
سلام من تازه اومدم تو انجمن جمعه ها روز استراحت من هست و فقط جمعه ها سر می زنمولی خیلی فعالم من بر مبنای برنامه سنا درس می خونم و دارم تلاش می کنم تا آزمون سوم مسلط شومزبان زیاد می خونم و امسال 10% زدم تافل و 504 هم خوانده ام ولی ...بنظرتون دیگه چیکار کنم و آیا سراسری هم امتحان بدم یا فقط وزارت بهداشت بخونم؟

بابا مااااااااشالله...یواش یواش...ترسیدم کهههه خخخخ شوخی کردم ایشالله موفق باشی همینجوری پیش برو عالیه دوستم...اینجا میایم و گزارش میدیم که در طول هفته چیا خوندیم البته بقیه ی روزام میایم انرژی میدیم و میگیریم:thumbsupsmileyanim:

- - - Updated - - -

سلام دوستان خوبید؟
من چون از عصری نیستم و احتمالا چند روز نباشم و نت ندارم الان اومدم
این هفته من 2 فصل هالجین خوندم با 20 تا لغت از 504

موفق باشی هنری جان آباریکلا

masoumeh90

New member
با افسردگی تمام انجمن را ترک می نمایم و شما را به خدا می سپارم ازینکه گزارش هایتان را دادین ممنونم(از بس پر بار بود انجمن قاطی کردم)...شب همگی بخیررررر دوست جونیاااااااااااا:riz304: یاحق

fsma

New member
سلام دوستان امیدوارم خوووووب خوب درس بخونید منم دارم میخونم اگه خدا قبول کنه یه سوال داشتم در مورد کتاب درسنامه جامع آمار زیستی جامع نگر که چطوری هستش شما ازش راضی هستید؟ درسنامه هاش کامل هستن یا نه؟ یا اینکه لازمه حتما کتاب کاظم محمد هم خونده بشه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم

fada19990

New member
سلام دوستان امیدوارم خوووووب خوب درس بخونید منم دارم میخونم اگه خدا قبول کنه یه سوال داشتم در مورد کتاب درسنامه جامع آمار زیستی جامع نگر که چطوری هستش شما ازش راضی هستید؟ درسنامه هاش کامل هستن یا نه؟ یا اینکه لازمه حتما کتاب کاظم محمد هم خونده بشه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم

به نظر من كتاب خوبيه،خودش به تنهايي كافئه!

crazy 4 u

New member

سلام خوش اومدین

اگه تو کامنت ها خونده باشین ، ساراجون که آمارشوبالای 90 زده ، برا آمار بیشتر تست حل میکرده (تست های کنکور) + هاش

برا موفقیت تو آمار بیشتر تمرین و تست حل کنیدخودشم تست های کنکور موفق باشید.

البته جواب سوالتون رو نمیدونم ولی بازم دیه:p

آخرین ویرایش:

crazy 4 u

New member
بعضی کلمه ها سانسور میشن من چند بری نوشتم حذف شد:shocked:

آخرین ویرایش:

crazy 4 u

New member
سلام عاقا من ی سوال دارم کسی بخاد مهر یا آبان شروع کنه شانسی داره برای قبولی عایا؟:dadad4:
اگه نه که هیچی برم سرمو بکوبم به دیوار
اگه اره روزی چقد باید بخونم؟:33: تو لیسانسم هیچییییییییییییییییی نخوندم البته یعنی با ی تغییر رشته ای هیچ فرقی ندارم:sadsmiley:

عاقا تا من میرم نماز میخونم میام میشه یکی ج بده پلییییییز؟؟؟

سلام کریزی جون هم اسمم

اعتقاد من اینه که میشه میشناسم فردی رو که با رتبه تک که شب امتحانی بود و فقط مطالعه آزاد داشت و توی کنکور ترکوند یکی از سه رتبه های برتر یکی از

کنکورهای ارشد بودن ایشون، ایشون یکی دو ماه زودتر شروع کرده بودن، تو یکی از تاپیک ها اگه بخونی یکی از بچه ها شماره و ایمیل دادن از ایشونم که با موفقیت

این مرحله رو طی کردن بپرس، به نظر من فقط کافیه انگیزه و برنامه داشته باشی، رتبه برتر کنکور سال پیش گفته بود برا موفقیت تو بهداشت تجربه موفق ها و برنامه میخواد
موفق باشی دوستم

crazy 4 u

New member
آقا هاوش رتبش تو علوم و بهداشت خوب اومده از ایشون کمکی بگیر:(40):

crazy 4 u

New member
خخخخ دیگه انقدام خوش اشتها نیستم که هدفمو بزارم رو بهداشت خخخخخخخخ

- - - Updated - - -

هاوش کیه کریزی جونم هم نام عزیزم خخخخخخخ؟؟؟

- - - Updated - - -

من اینجا فقط تو و سپید و راوی میشناسم سالهاست نیومدم بخش پیرا:25r30wi:

havashیکی از رتبه های 11 بهداشت و 40وخورده علومه همکلاسی سپیده جونه فکر کنم کمک خوبی باشن

کریزی جونم خوشحالم که میبینمت :28:

crazy 4 u

New member
اهان مرسی مرسی از کجا باید این هاوشو پیدا کنم حالا؟
منم خوشحالم عزیز دلم می بینی چه اسم با کلاسی داریم:black_eyed::auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

تو نظرات شرکت کنندگان کارشناسی ارشد پاتوق بچه های ارشده

خخخخ ارههه خییییییلی اسم من طولانی تره هاااا من با کلاسترم :25r30wi:

crazy 4 u

New member
اکی حال ندارم برم بگردم خخخ ولی سعیمو می کنم مرسی

خخخخ دیووووووونه مهم اینه که هردومون کریزی هستیم.
نچ کریزی خالی با تره ساده تره دنباله و اضافات نداره:tonguesmiley:

بهله بهله درسته شما زودتر از من عضو اینجا بودی

ایشالا که موفق باشی هم نامم دی:)

پالیز

New member

من این کتابو دارم به نظرم باید یه کم ازقبل با مباحث اشنا شده باشی برا بخش درنامش ولی کتاب خوبیه چون تست طبقه بندی شده داره

PSyChoO

New member
سلام دوستان من ورودی 92-93 وزارت انستیتودر خدمتتون هستم
سلااااااااااااام
اخ جوووووووون:دی
مرسی که هستی:a2d3:
رتبه تونو بگین و هی همیجوری واس من حف بزنید از تجربیاتتون:))
راستی بچه ها من هی مردد میشم بهداشت بهتره یا علوم. ادفن نطراتتونو بفرمایین:riz513:

من این کتابو دارم به نظرم باید یه کم ازقبل با مباحث اشنا شده باشی برا بخش درنامش ولی کتاب خوبیه چون تست طبقه بندی شده داره

پالیز نبودی این هفته:sarma:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا