masoumeh90
New member
خوبین؟؟؟کسی هست آیا؟چه کردین این هفته؟من کلا مسافرت بودم:14: شمال و تهران و قم دیگه نخوندم فقط صفا سیتی خخخخخ:thumbsupsmileyanim:
کجایین دخملااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همتون غیبت خوردین..............
منم رفتم دیگه:smiliess (9):
سلام من تازه اومدم تو انجمن جمعه ها روز استراحت من هست و فقط جمعه ها سر می زنمولی خیلی فعالم من بر مبنای برنامه سنا درس می خونم و دارم تلاش می کنم تا آزمون سوم مسلط شومزبان زیاد می خونم و امسال 10% زدم تافل و 504 هم خوانده ام ولی ...بنظرتون دیگه چیکار کنم و آیا سراسری هم امتحان بدم یا فقط وزارت بهداشت بخونم؟
سلام دوستان خوبید؟
من چون از عصری نیستم و احتمالا چند روز نباشم و نت ندارم الان اومدم
این هفته من 2 فصل هالجین خوندم با 20 تا لغت از 504
سلام بچه ها:ahi5slcgm04mi8jqqkl
سلام دوستان امیدوارم خوووووب خوب درس بخونید منم دارم میخونم اگه خدا قبول کنه یه سوال داشتم در مورد کتاب درسنامه جامع آمار زیستی جامع نگر که چطوری هستش شما ازش راضی هستید؟ درسنامه هاش کامل هستن یا نه؟ یا اینکه لازمه حتما کتاب کاظم محمد هم خونده بشه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
سلام دوستان امیدوارم خوووووب خوب درس بخونید منم دارم میخونم اگه خدا قبول کنه یه سوال داشتم در مورد کتاب درسنامه جامع آمار زیستی جامع نگر که چطوری هستش شما ازش راضی هستید؟ درسنامه هاش کامل هستن یا نه؟ یا اینکه لازمه حتما کتاب کاظم محمد هم خونده بشه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
سلام عاقا من ی سوال دارم کسی بخاد مهر یا آبان شروع کنه شانسی داره برای قبولی عایا؟:dadad4:
اگه نه که هیچی برم سرمو بکوبم به دیوار
اگه اره روزی چقد باید بخونم؟:33: تو لیسانسم هیچییییییییییییییییی نخوندم البته یعنی با ی تغییر رشته ای هیچ فرقی ندارم:sadsmiley:
عاقا تا من میرم نماز میخونم میام میشه یکی ج بده پلییییییز؟؟؟
خخخخ دیگه انقدام خوش اشتها نیستم که هدفمو بزارم رو بهداشت خخخخخخخخ
- - - Updated - - -
هاوش کیه کریزی جونم هم نام عزیزم خخخخخخخ؟؟؟
- - - Updated - - -
من اینجا فقط تو و سپید و راوی میشناسم سالهاست نیومدم بخش پیرا:25r30wi:
اهان مرسی مرسی از کجا باید این هاوشو پیدا کنم حالا؟
منم خوشحالم عزیز دلم می بینی چه اسم با کلاسی داریم:black_eyed::auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113
اکی حال ندارم برم بگردم خخخ ولی سعیمو می کنم مرسی
خخخخ دیووووووونه مهم اینه که هردومون کریزی هستیم.
نچ کریزی خالی با تره ساده تره دنباله و اضافات نداره:tonguesmiley:
خخخخ شوخی کردم
تو هم عزیزم بوس[/QUOT
قربونت عزیزمممم
شبت بادبادکی ، دوستم ایشالا که موفق و پیروز باشی...:riz304::heart:
سلام دوستان من ورودی 92-93 وزارت انستیتودر خدمتتون هستم
ممنون:rose:مرسی که هستی
سلااااااااااااامسلام دوستان من ورودی 92-93 وزارت انستیتودر خدمتتون هستم
من این کتابو دارم به نظرم باید یه کم ازقبل با مباحث اشنا شده باشی برا بخش درنامش ولی کتاب خوبیه چون تست طبقه بندی شده داره