مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
دوستان
من یه مشغله ذهنی دارم هرکی حلش کنه من رو عبد خودش کرده:28:
من تابستون آسیب وآمار و زبان میخونم برای انتخاب کتاب چهارم وپنجم باشک روبرو هستم که به ترتیب اولویت داشتن زمان، رشد و هیلگارد بخونم یا دوتا کتاب دیگه لطفا نظر خودتون رو با دلیل ذکر بفرمایید
درباره انتخاب 3 درس اول هم میتوانید نظر بدهید

شما نظرت رو نزار رو اینکه کدوم کتابو اول بخونی و کدوم کتابو اخر .. این رو ملاک قرار بده که باید همه ی منابع رو بخونی .. چون تو کنکور گاهی رو درسی که حساب زیاد باز کردی کم میزنی اونوقت به درصد درسای دیگه نیاز پیدا می کنی
اگه یه جوری بخونی که وقت واسه دوره داشته باشی .. دیگه مهم نیست که کدوم و اول بخونی و کدوم دوم .. چون با دوره همه ی مطالب قشنگ میاد تو ذهنت

srn

New member
سلام به همه:
دوستان من پست هامو تو چند گروه میزارم همه استفاده کنن ولی گیر میدن میگن یک جا بذار ولی چون مطالب عمومی و چندتا گروه میزارم که مفید تر باشه
این مطالب همه از راهنمایی های دوستمه که ادرس و تلفنشو به همه دادم بنده خدا تا جایی که تونسته جواب داده بدون هیچ گونه انتظاری از دوستان

چگونگی خوندن دور اول از نکات مهم برای موفقیت در امتحان .دور اول باید فهم و درک کتاب بصورت کامل حاصل بشه نباید هدف تموم کردن کتاب باشه و اینکه فکر کنید که مطالب رو در دور های بدی یاد میگیرید .دور های بعدی هر کدوم کار های خاص خودش رو داره.خوندن دور اول باید بسیار اهسته و با مرور زیاد باشه من طبق برنامه ریزی دوستم تا 4 بار بعضی از صفحات رو خوندم و با رسیدن زمان دور دوم تقریبا بالای 70 درصد مطالب کتاب های سخت رو کاملا توی ذهنم داشتم.من هر جلسه که شروع به درس خوندن میکردم حتما دو جلسه قبل رو میخوندم و خلاصه های اون مبحث رو مجدد میخوندم خیلی کند پیش رفتم 5 ماه طول کشید چون طبق برنامه پیش میرفتم تونستم جلوی حس تند خوندن و زود تموم کرد کتاب رو بگیرم .جمعه ها رو خالی گذاشتم برای قسمت هایی که در طول هفته از برنامه جا مونده بود و نیز مطالب سختی که بعد از 3 بار خوندن بازم نتونست بودم مسلط شم برنامه ایی که میرزید باید قابل انعطاف و قابلیت جبران داشته باشه که من جمعه ها رو به سفارش دوستم برای این کار قرار داده بودم موفق باشد در صورت هر گونه سوال به فیس بوک دوستم یا به خودم پیام بدید

konjkav

New member
nana
جان فرصت خوبیه تا بقیه بیان باهم بیشتر آشنا بشیم
شما دانشجوی سال آخری یا بار دومه میخواهی کنکور شرکت کنی؟

NaaNa

New member
من توی پست های قبلی اشاره کردم من 4 ساله فارغ التحصیل شدم به دلیل مشغله ی زیاد فرصت ادامه تحصیل نداشتم ولی اگه خدا بخواد امسال قصد دارم با جدیت بخونم.نقطه قوتم هم زبان و اسیبه کلا عشق کاپلانم من :heart:
نقطه ضعفم هم آماره.

konjkav

New member
سلام معصومه جاااااااان
این هفته چکار کردی؟

نانا جان ببخش
شما این هفته رو چه کار کردی ؟
از الان میخونی یا نه؟

masoumeh90

New member
کنجکاوی آمار دو فصل خوندم...زبان پنج درس تافل...آسیب فصل اختلالات اضطرابی...یکم بالینی و رشد البته چن صفحه بیشتر نه...تو چیکار کردی عزیز؟:thumbsupsmileyanim:

NaaNa

New member
من تا پایان مرداد صب و عصر سر کارم ولی بعدش ازاد میشم ولی با این حال افسردگی رو خوندم و هر روز یه مقدار زبان هم میخونم همین :sadsmiley:

konjkav

New member
من فقط زبان خوندم
دوست داری ونمیتونی بنویسی یا اصلا به این کار معتقد نیستی یا.....
میخای از فایدش برات بگم یا بیخیال شم

konjkav

New member
1. مفید شدن تایم مطالعه چون اگر قرارباشه ساعت مطالعه مثلاآسیبت رو بنویسی وجدانت اجازه نمیده پیوسته وعمیق نخونی(چون میدونی بیش از یک تایم خاصی رو نمیتونی به آسیب اختصاص بدی)
2.بوجود آمدن یک رقابت با خودت
3.توانایی مقایسه عملکرد روزها و هفته ها باهم
4. تشخیص دادن بهتر زمان دوره
5. جمع ساعت مطالعه روزانه به صورت مجزا (به تفکیک درسها ) و مدیریت برای تایمهای بعد
3. واما مهمترین فایده از نظر من اینه که آدمرو از استرس دور میکنه چون تو باتوجه به عملکردی که داری در آینده از خودت انتظار داری واز دست برنامه ریزی وعمل نکردنش واعصاب خوردی راحت میشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا