مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ansar1991

New member
ی سوال دیگه:whistle: وای من چقد سوال دلرم:33:
کتابی هست که چن سال کنکور وزارت بهداشتو داشته باشه؟مثلا 20 سال:5:
و احترامااز پیشکسوتا میخوام که کتاب تست معرفی کنید,در صورت امکان:(40):.

اگه تهرانید من دیروز تو انقلاب یه کتاب دیدم فک کنم کنکورای 75 به اینورو همه رو داشت

sepideeee

New member
:5: چاپ چه سالی بوده؟
ما خودمون نمایشگاه برگزار می کردیم, و فروش لزگی و 504 و کاظم محمد جزو پرفروش ترین کتابها بودند همیشه که رو هوا می رفتن
به همین دلیل هیچی از اون کتاب باقی نمونده بود, این احتمالا تو انبارشون مونده بوده و فروش نرفته, شانسی پیداش کردی, من اون موقع که می فروختیم نمی دونستم چیه اصلا لاش رو هم باز نکرده بودم, کلا کتابش رو ندیدم چطوریه
چاپ 89 ... البته بگما خییییییییییلی قیمت خوبی داشت .. من فقط به خاطر اینکه قیمتش پایین بود خریدم وگرنه قصد خوندنشو که نداشتم :25r30wi:

rawy

New member
راوی جون رشد مهشید یاسایی رو من توی منابعی ک سایتا زدن ندیدمااااا مطمینی هنو هست ؟

اون منبع دانشگاه آزاد هست عزیزم
آخه دیگه هرچی منبع رشد بود گفتیم فقط این مونده بود گفتم گناه داره :rolleyessmileyanim:

rawy

New member
منم این رشد رو ندیدم به جاش رشد فرهنگی رو شنیدم

رشد فرهنگی کتاب خلاصه و نکته و تست هست در واقع, منبع اصلی نیست
اما به دلیل اینکه مجموعه ی خوبیه, تقریبا در کنار منابع معرفی می شه و برای علوم خیلی کتاب مهمی هست
البته دکتر خلعتبری هم یه کتاب خلاصه از رشد نوشتند (انتشارات ساد) که طبق گفته خودشون فقط با خوندن همون یک کتاب 80 درصد رشد می زنید!
که متاسفانه اون موقع که ما اون کتاب رو تهیه کردیم غلط چاپی داشت, واقعا حیف اینهمه زحمت و گردآوری مطالب که به خاطر غلط ها نمی شه خیلی بهش مطمئن بود

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
مدیر جان میشه یه نظر سنجی بذاری که از چه کتابی شروع کنیم؟ هماهنگ که باشیم ( مثل گروه همگانی زبان) رو انگیزه خیلی تاثیر داره:thanks:

rawy

New member
مدیر جان میشه یه نظر سنجی بذاری که از چه کتابی شروع کنیم؟ هماهنگ که باشیم ( مثل گروه همگانی زبان) رو انگیزه خیلی تاثیر داره:thanks:

چشم اگر فکر می کنید کمک می کنه حتما
پس همگی لطف کنید پیشنهاداتتون رو به ترتیب علاقه پست کنید که من نظر سنجی رو تایپ کنم (هرچند ضرایب و سختی درسها مشخص هست و خیلی درست نیست روی علاقه مانور بدیم, دقیقا همون چیزی که ماریا جون گفتند که نرید سراغ دروس ضریب پایین که بهشون علاقه دارید!)
اما یه مشکلی که هست اینه که نظر سنجی بعد از ایجاد گویا امکان تغییر و حذف نداره, باید با دقت بنویسیمش

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
نظر من اینه که درس به درس پیش بریم نه موازی.
اول کاپلان و فیست و کری رو بخونیم ( حالا باهر ترتیبی که دوستان صلاح بدونن) بعد بالینی و رشد و غیره . همچنین فواصلی رو برای مرور 3 منبع اول در نظر بگیریم.
زبان و آمار هم که پایه ی ثابت هر روز هستن.

eli7

New member
سلام دوستان یه سوال اینکه امارو از کدوم کتاب شروع کنم بهتره ؟سوال دیگم اینکه من3جلد کاپلانو که دارم ویراست2007 وچاپ91هست رو نخونم اشتباهه وتغییر کرده ؟طبق تجربه شما دوستان اگر برای زبان کتاب نخرم ولغاتشون رو با لایتنر بخونم مفیده یا نه بهتره کتابهارو هم بگیرم ؟

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
سلام دوستان یه سوال اینکه امارو از کدوم کتاب شروع کنم بهتره ؟سوال دیگم اینکه من3جلد کاپلانو که دارم ویراست2007 وچاپ91هست رو نخونم اشتباهه وتغییر کرده ؟طبق تجربه شما دوستان اگر برای زبان کتاب نخرم ولغاتشون رو با لایتنر بخونم مفیده یا نه بهتره کتابهارو هم بگیرم ؟

من که میگم با کتاب پیش برو .. جعبه لایتنر فقط واسه کمک به یاد گرفتنه و اصله یاد گرفتن خود کتابه و متناش و استدلالاش

- - - Updated - - -

من که میگم با کتاب پیش برو .. جعبه لایتنر فقط واسه کمک به یاد گرفتنه و اصله یاد گرفتن خود کتابه و متناش و استدلالاش

eli7

New member
اره ,دوماهی لغتارو با لایتنر بدون کتاب خوندم امروز که لغات خارج شدرو مرور کردم دیدم فراموش کردم !!!برای همین به نظرم رسید که این روش شاید زیاد مفید نباشه :( بقیه ممنون دوستم
دوست دارم بدونم بقیه دوستان زبان رو با چه روشی میخونن..

.se7en

New member
کسی برای علوم نمی خونه؟چه جوری برنامه ریزی کنیم به هردوش برسیم؟ چون زبان بهداشت کاملا متفاوته با علوم و خیلی وقتگیره.منابع حجمش زیاده بالاخره از کجا شروع کنیم؟من تو دوره لیسانس غیر از کابلان و هیلگارد لای هیچ کتابی باز نکردم همه کتابام سفیده.برای همین نمیدونم از کجا شروع کنم.
من دانشگاههای علوم برای ارشد قبول ندارم ولی چون بهداشت ظرفیتهاش خیلی کمه امیدی به قبولیم ندارم.مجبورم برای علوم هم بخونم هرچند کسایی که ارشد علوم خوندن میگن هیچی یادنگرفتیم متاسفانه
برای آمار تستهای سالهای قبل خوبه ولی جواب تشریحی نداره منم که از آمار هیچی یادم نیست.یا با کتاب شروع کنیم بهتره؟من کتاب آمار دلاور دارم ولی آبی کمرنگه.همینه؟

آخرین ویرایش:

.se7en

New member
سنا برای این سایت هست؟کسی شرکت کرده؟اطلاع داره چه جوریه؟کدوم خوبه کلا؟ماهان مدرسان سورانی دکتر خلییلی چی

آخرین ویرایش:

.se7en

New member
به نظرتون اگه دروس مشترک مثل رشد و شخصیت فقط منابع بهداشت رو بخونیم برای علوم کافیه؟یعنی رشد لورا برک فقط بخونیم یا فیزیولوژی فقط کالات.برای علوم فقط منابعی بخونیم که برای بهداشت نیست مثل استثنایی.آخه حجم منابع خیلی زیاده چه جوری برسیم تموم کنیم

sara.sharifi

New member
لورا برک من بیشتر شنیدم همونوبخونیم کافی نیست؟
برای بهداشت همون منابعی که گفتن رو بخونین کافیه، برای رشدش لورا برک کافیه اما برای علوم اگر میخوایید بخونید تنها لورا برک کافی نیست و در کنارش منابع دیگه هم باید مطالعه کنید که دوستان نام بردن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا