rawy
New member
ممنون عزيزم فهميدم فقط بنظرت تو تابستون چطور پيش ميريم چيا رو ميتونيم تموم كنيم؟
!!!!!! من چطوری می تونم بگم شما چطور پیش می رید؟ :smiliess (12):
ممنون عزيزم فهميدم فقط بنظرت تو تابستون چطور پيش ميريم چيا رو ميتونيم تموم كنيم؟
يني منظورم با بچه ها هماهنگ كنيم به نظرتون ميتونيم دوتا كتابو بخونيم ؟شخصيت و نظريه هاي رواندرماني رو؟
بچه ها زود باشید , منم می خوام باهاتون بخونم, مخصوصااااااااا زبان رو
می خوام تا مطالب از ذهنم نرفته و هنوز فاز خوندن دارم ادامه بدم که روی درسها مسلط بشم اگه خدا بخواد
اگه دیربیاد شاید من شروع کردمااااا
راوی جون اینکه ابخای با ما هم بخونی کلی برامون افتخار داره ولی عزیزم ایشالا ک تو امثال قبولی دیگه این همه عجله نداره برو تو این زمان استراحت کن کیف کن اصلا
من ک بعد کنکورا تا قبل اومدن نتایج ی حسی عجیبی پیدا میکنم انگار تو خلاء این ور اونور میشم اما بعد ک نتیجه میاد اوضاع فرق داره :5:
بچه ها منم هستم!!!!!!!!!!!!! از 15 تیر با انرژی!!!!
راوی جون من پایتم! :smilies-azardl (113 طبق تجربه ای که داری بگو چیا میخوای بخونی تابستون؟ چه جوری؟ چه منابعی؟: :
راوی جون شما که خودت استادی ...بچه های بیایید تو تاپیک لزگی از اول تیر اونجا زبان کار میکنیم قرار اول تافل بخونیم بعد لزگی یرا زبان شنیدم خوبه
اختیار داری هنری جان, شما لطف داری
عزیزم قبولی تازه اول دویدنه , دانشجوی بهداشت بودن مگه به این سادگی هاست؟ با این سطحی که من از خودم سراغ دارم
استراحت کنم دیگه رغبت به خوندن پیدا نمی کنم, چشم به هم بزنی تابستون تموم شده و مهر رسیده, هرچند مثل کنکور که نمی خوام بخونم, جوری می خونم که خوب یاد بگیرم و از خوندن و یادگرفتن مطالب لذت ببرم, الان به شدت علاقمند شدم عملکرد قسمتهای مختلف رو بشناسم با سریالی که دیدم و معرفی کردم و یه کتاب به اسم "چگونه خدا مغز شما را تغییر می دهد؟" که فیزیولوژی مغز افرادی که به خدا معتقد هستند و کسانی که نیستند رو بررسی و مقایسه می کنه, خیلی عالیه
عزیزمی
میشه کتاب رو کامل معرفی کنی بگیرم؟
ممنون مدير جونم ان شاالله موفق بشي ...
دوستان من 3ترم ديگه از كارشناسي روانشناسي عمومي مونده ميخوام برا ارشد باليني وزارت بهداشت شركت كنم ولي منابعي كه خريدم از قبل برا علوم چه كتم :/ از كجا اصن شروع به خوندن بكنم :/ بعدم من كاپلان ندارم كتابي كه بر اساس دي اس ام 5هستش رو دارم بر اساس اون چجوري بخونم اي خدا چه سخته )
دو جلده فک کنم هر کدوم 300وخورده ای صفحه باشه اره استاد اسیب شناسی دانشگاه دولتی معرفی کرد گفت کاپلان قدیمی شده این براساس 5 هستش