ظاهرا فقط منو شما ميايم كروه!!!!!ميكم شما جيكار ميكنيد!?مرورتون تموم.شد!?
مرضیه جوووووووووووننننننننن
منم فلج خوش یکی از علائمم هست, اختلال پوست کندن و سردرد و ... همه رو اضافه کن
باور کن میام اینجا حداقل یک ساعت وقتم می ره, از ترسم وارد نمی شم
از یه طرف می گم کاش همین الان کنکور رو بگیرن شرش کنده شه, راحت شیم, از یه طرف می گم کاش فقط یه هفته دیگهههههههههه
هر سال کنکور یاد روز قیامت می افتم
البته دوستم که منو یاد حال پارسالم انداخت که واقعاااااااااااااا رو به مرگ بودم,خیلیییییییییییییی حالم بد بود شب کنکور و یه جورایی تصمیم گرفته بودم نرم, واسه چی برم وقتی هیچی بلد نیستم؟ دیدم درست می گه, هر سال این داستان تکرار می شه و گویا همه گیره تقریبا, البته اگر بقیه ی دوستان تایید کنند (هرچند قبول شده ها باید تایید یا رد کنن)
خلاصه من همین دور و برام, هنوز زنده ام, آی لاویو پی ... :tonguesmiley:
آره عزیز، به نظرم زبانش یه هوا سخت بود ولی باقیه سوالا نه ، کلن فرم سوالا مشابه رواله رشته ی خودمون بود ؛ شایدم کمی آسونتر(در مورد سوالایی میگم که از کاپلان و کری اومده بود)مرضيه جووون فك كم شما بهداشت روان هم شركت كرده بوديد!?ازمونش جطور بود!?زبانش در جه سطحي بود!?
سبيده جووووون نامحسوس اومدي رفتي!!!!!!كاش يكم از تجربياتت ميكفتي و اينكه بارسال تو اين روزاي اخر جيكار ميكردي!?
نگران نباش منم پارسال وقتی کنکور دادم فکر کردم خیلی خراب کردم .. قرار نیس هر کی از کنکور برمیگرده همه ی درسارو که صد در صد زده باشه ... من خودم پارسال یه درسو 13 درصد زدم ))بجها دارم از استرس ميميررررم!!!بجهاي تابيكاي ديكه ميكن ازمونشون سخته بوده!من حالم كررررفته ،شما در جه حاليد!!!تو رو خدا بيايد يكم بهم روحيه بديم!
بجها دارم از استرس ميميررررم!!!بجهاي تابيكاي ديكه ميكن ازمونشون سخته بوده!من حالم كررررفته ،شما در جه حاليد!!!تو رو خدا بيايد يكم بهم روحيه بديم!
نگران نباش منم پارسال وقتی کنکور دادم فکر کردم خیلی خراب کردم .. قرار نیس هر کی از کنکور برمیگرده همه ی درسارو که صد در صد زده باشه ... من خودم پارسال یه درسو 13 درصد زدم ))
من خودم18 شدم برم علوم اره؟
یا برم بهداشت کمکم کنید؟