مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PSyChoO

New member
خسته نباشی :(50):
چرا خب؟:dadad4:
ضمن تبریک مجدد ،ایشالا به هر آرزویی که داری برسی، ولی از من میشنوی انتخاب رشته کن ، قبولیه وزارت علوم محرومیت از وزارت بهداشت رو به دنبال نداره:heart:

مرسی مرضیه جان. تو هم همینطور دوستم. آخه قبول که نمیشم ولی اگه شدم ک باید قید این همه برنامه ریزی و منابع بهداشتو خریدنو بزنم . کتابام سفیده دلم نمیاد.ولی بهش فکر میکنم. ممنون عزیزم. انشالا تو هم همین امسال قبول شی اصن ذوق کنی شیرینی بدی:a2d3:

fada19990

New member
منم فکر کردم شناخت درمانی می شه
فدا تستها مال کی هست؟ اگه خیلی قدیمیه اطلاعات عوض شده به تستهای عجیب غریبش حساس نشو

اينم مال دكتري85هست،راوي جااان باسخ نامه اس خيلي اشتباه داره،

henri

New member
من زبان 1 ساعت وقت گذاشتم سر جلسه اما 13 درصد زدم میشه فدا جون و سایکو جون بگن چجوری زبان رو بالا زدن البته اگه الان وقت ندارید جواب بدید بعد کنکور حتما راهنمایی کنید من خیلی استرس گرفتم با اینکه نخونده بودم و انتظار نداشتم قبول شم اما از دیرو حالم خیلی بده کلا معده ام نابود شده

bashaw

New member
زماني كه شناخت درمانكر با اين سخن بيمار نواجهه ميشود،كه "انجه شما ميكوييد ذهن من مي بذيرد ولي قلب من نمي بذيرد"شيوه درمان جكونه بايد باشذ!?
جالش مستقيم
جالش غير مستقيم و كشف شده هدايت شده
رفتاز درماني جدلي
مقابله بيشتر با تحريفات شناختي

گزینــــــــــ 2. چون طولانی تره :(50):

PSyChoO

New member
من زبان 1 ساعت وقت گذاشتم سر جلسه اما 13 درصد زدم میشه فدا جون و سایکو جون بگن چجوری زبان رو بالا زدن البته اگه الان وقت ندارید جواب بدید بعد کنکور حتما راهنمایی کنید من خیلی استرس گرفتم با اینکه نخونده بودم و انتظار نداشتم قبول شم اما از دیرو حالم خیلی بده کلا معده ام نابود شده

هنری من زبانم بچگی زبان میرفتم خوبه کلا. کارشناسی ام بالا زدم. ولی میدونی واسه ارشد لغتا برام خیلی نامانوس بود بخاطر همین قبل کنکور چندتا درس از 405 رو گذاشتم شبا حفظ میکردم بعدم ریدینگای لزگی رو ی چنتایی کار کردم خیلی خوب بود.

fada19990

New member
من اسمم رو عوض می کنم همچین چیزی تو کری باشه (اسم پروفایلم رو) :black_eyed:

خخخخخخ من يه جا ديكه ديدم اين مطلبو يا تو تست يا كري !!!!رواي جاااان به دنبال يه اسم تازه واسه خودت باش تا من بيداش كنم!!!!!البته شوخي كررردم!!!!!!

bashaw

New member
خخخخخخخخخخخخخخ،دررررست حدس زدي!!!
قاااانون طلايييي هر كزينه اي طولاني تررره اوووون جوابه!!!!

تقریبا خیلی وقتا همین طوره دکتر، ولی خیلی هم شانسی نبود.. میدونستم 3 و 4 نیست..

آخرین ویرایش:

rawy

New member
خخخخخخ من يه جا ديكه ديدم اين مطلبو يا تو تست يا كري !!!!رواي جاااان به دنبال يه اسم تازه واسه خودت باش تا من بيداش كنم!!!!!البته شوخي كررردم!!!!!!

خداااایی به اسم جدید فکر خواهم کرد اگه پیداش کردی
از کری جدید هاااااااااااااااااااا, نه قدیمیه

marzieh88

New member

هنری جان منم زبانم 64زدم ، فقط واسه اینکه زبانم پایه ای قویه ، چه کنکور علوم و چه بهداشت باید زبان عمومیت قوی باشه ، به نظرم به فکر زبان باش (کانون زبان خوبه) .
زبان آش و کشک خالمونه!!!

- - - Updated - - -

هنری جان منم زبانم 64زدم ، فقط واسه اینکه زبانم پایه ای قویه ، چه کنکور علوم و چه بهداشت باید زبان عمومیت قوی باشه ، به نظرم به فکر زبان باش (کانون زبان خوبه) .
زبان آش و کشک خالمونه!!!

fada19990

New member
هنري جان منم با مزكانو مرضيه جووون موافقم!!!!,كانون زبان عاليه،

henri

New member
ممنونم از فدا جون و سایکو جون و مرضیه جون من همیشه از زبان خیلی ضربه خوردم همیشه هم ازش میترسم بازم مرسی ب کنکور امسال ک نمیرسم ایشالا برنامه بریزم برم کانون ولی خب زبان کار یکی 2 سال نیس بقول خودتون از بچگی باید زبانو خوند و قوی شد

marzieh88

New member
ممنونم از فدا جون و سایکو جون و مرضیه جون من همیشه از زبان خیلی ضربه خوردم همیشه هم ازش میترسم بازم مرسی ب کنکور امسال ک نمیرسم ایشالا برنامه بریزم برم کانون ولی خب زبان کار یکی 2 سال نیس بقول خودتون از بچگی باید زبانو خوند و قوی شد

فاز منفی نگیر دیگه ، یه سالم بری کانون تاثیره خودشو داره ، من از بچگی نرفتم ، از همین الان ثبت نام کن کانون که به ترم تابستون برسی ، اگرم تو شهرت کانون شلوغه و باید تو صف بمونی ، کانون رو رزرو کن و برو یه زبانکده دیگه ، اینجوری واسه تعیین سطح کانون کمی قوی تر شدی و ترم بهتری میفتی.

fada19990

New member
بجها تو يه تست مال risperidoneرو تو يه تست ديكه هم زده واسه سايكوز !!!شما مطمئنيد واسه خلقي تجويز
ميشه!?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا