fada19990
New member
فدااااااااااااااااااا اینو از کجا آوردی؟؟؟؟؟؟؟
ازمون دكتري 85,البته يه جا ديكه هم ديدمش ولي يادم نمياد كجا
فدااااااااااااااااااا اینو از کجا آوردی؟؟؟؟؟؟؟
چرا خب؟:dadad4:خسته نباشی50):
ضمن تبریک مجدد ،ایشالا به هر آرزویی که داری برسی، ولی از من میشنوی انتخاب رشته کن ، قبولیه وزارت علوم محرومیت از وزارت بهداشت رو به دنبال نداره:heart:
منم فکر کردم شناخت درمانی می شه
فدا تستها مال کی هست؟ اگه خیلی قدیمیه اطلاعات عوض شده به تستهای عجیب غریبش حساس نشو
زماني كه شناخت درمانكر با اين سخن بيمار نواجهه ميشود،كه "انجه شما ميكوييد ذهن من مي بذيرد ولي قلب من نمي بذيرد"شيوه درمان جكونه بايد باشذ!?
جالش مستقيم
جالش غير مستقيم و كشف شده هدايت شده
رفتاز درماني جدلي
مقابله بيشتر با تحريفات شناختي
ازمون دكتري 85,البته يه جا ديكه هم ديدمش ولي يادم نمياد كجا
چرا خب؟:dadad4:
:a2d3:
من زبان 1 ساعت وقت گذاشتم سر جلسه اما 13 درصد زدم میشه فدا جون و سایکو جون بگن چجوری زبان رو بالا زدن البته اگه الان وقت ندارید جواب بدید بعد کنکور حتما راهنمایی کنید من خیلی استرس گرفتم با اینکه نخونده بودم و انتظار نداشتم قبول شم اما از دیرو حالم خیلی بده کلا معده ام نابود شده
گزینــــــــــ 2. چون طولانی تره50):
من اسمم رو عوض می کنم همچین چیزی تو کری باشه (اسم پروفایلم رو) :black_eyed:
خخخخخخخخخخخخخخ،دررررست حدس زدي!!!
قاااانون طلايييي هر كزينه اي طولاني تررره اوووون جوابه!!!!
خخخخخخ من يه جا ديكه ديدم اين مطلبو يا تو تست يا كري !!!!رواي جاااان به دنبال يه اسم تازه واسه خودت باش تا من بيداش كنم!!!!!البته شوخي كررردم!!!!!!
تقریبا خیلی وقتا همین طوره دکتر، ولی خیلی هم شانسی نبود.. میدونستم 3 و 4 نیست..
من زبان 1 ساعت وقت گذاشتم سر جلسه اما 13 درصد زدم میشه فدا جون و سایکو جون بگن چجوری زبان رو بالا زدن البته اگه الان وقت ندارید جواب بدید بعد کنکور حتما راهنمایی کنید من خیلی استرس گرفتم با اینکه نخونده بودم و انتظار نداشتم قبول شم اما از دیرو حالم خیلی بده کلا معده ام نابود شده
ميدووونم باشو ،من بهت ايمان داررررم دكتر!كارررت درررسته
ممنونم از فدا جون و سایکو جون و مرضیه جون من همیشه از زبان خیلی ضربه خوردم همیشه هم ازش میترسم بازم مرسی ب کنکور امسال ک نمیرسم ایشالا برنامه بریزم برم کانون ولی خب زبان کار یکی 2 سال نیس بقول خودتون از بچگی باید زبانو خوند و قوی شد
بجها تو يه تست مال risperidoneرو تو يه تست ديكه هم زده واسه سايكوز !!!شما مطمئنيد واسه خلقي تجويز
ميشه!?