مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

oksana

New member
بچه ها توی لینکی که زحمت کشیدن گذاشتن ثبت نام کنید لطفا خیلی مهمه که با هم همکاری و مشارکت داشته باشیم همش 30 ثانیه وقتتون میگیره

oksana

New member
بچه برای خرید کارت اعتباری باید به سایت سنجش پزشکی مراجعه کنیم یا سایت دیگه ای؟ چون من بار اول که کنکور بهداشت شرکت می کنم در مورد ثبت نامش اطلاعات چندانی ندارن ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم بکنه

henri

New member
کتاب آمار زیستی با کتاب روش های آماری کاظم محمد همپوشی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی میشه فقط یکی شون رو خوند ؟ یا مطالبشون فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برای روش تحقیقم من اشتباهی جای کتاب روش تحقیق دلاور کتاب مبانی نظری و عملی دلاور رو خریدم می دونید این دوتا کتاب مث همن یا نه باید برم روش تحقیقشو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر می تونید فصلای کتاب روش تحقیقو میگید تا با این مقایسه کنم ؟ البته میدونم وقت گیره اگر نمی تونید فصلا رو بگید جواب دوتا سوال اول رو زحمت بکشید بدید برا من که تا الان نخوندم خیلی مهمه ببینم میشه جای 2 تا کتاب که همپوشن یکیشو خوند

آخرین ویرایش:

henri

New member
بچه ها ی سوال دیگه شما چ جوری آمار زیستی رو میخونین ؟؟؟؟؟؟
من فصل 1 و 2 رو خوندم البته نه عمیقا ولی هیچی یاد نگرفتم چند تا از تمریناشم ک حل کردم با جواب آخر کتاب مقایسه کردم همش غلط بود تشریحیم ک نگفته پس من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
تا بعد 1 هفته افسردگی لای کتاب باز می کنم میفهمم هیچی بارم نیس دوباره ناامیدتر از قبل میشم لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه

rawy

New member
بچه ها نظرتون در مورد ک ل ا س کنکور چیه؟کسی رفته؟من واقعا کم آوردم احساس میکنم برم شاید ذهنم منظم تر بشه.خیلی سرم شلوغه از هر دری ی چیزی میخونم.نظرتون چیه؟

بستگی به خودت داره عزیزم, اما درس های ما بیشتر خوندنیه, خیلی نیاز به ک ل ا س نیست , شاید زبان و آمار بد نباشه اما اونم لازم نیست چون خیلی از رتبه برتر ها نرفتند و اتفاقی هم نیفتاده

rawy

New member
کتاب آمار زیستی با کتاب روش های آماری کاظم محمد همپوشی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی میشه فقط یکی شون رو خوند ؟ یا مطالبشون فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برای روش تحقیقم من اشتباهی جای کتاب روش تحقیق دلاور کتاب مبانی نظری و عملی دلاور رو خریدم می دونید این دوتا کتاب مث همن یا نه باید برم روش تحقیقشو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر می تونید فصلای کتاب روش تحقیقو میگید تا با این مقایسه کنم ؟ البته میدونم وقت گیره اگر نمی تونید فصلا رو بگید جواب دوتا سوال اول رو زحمت بکشید بدید برا من که تا الان نخوندم خیلی مهمه ببینم میشه جای 2 تا کتاب که همپوشن یکیشو خوند

بالاخره با مکافات به صفحه کلید دسترسی پیدا کردم
نه همپوشی نداره, و کتاب کاظم محمد هم تا جایی که من می دونم پیدا نمی شه, نمی دونم واسه چی به عنوان منبع معرفیش کردن؟!
بعید می دونم مثل هم باشه من اونو ندیدم, اما تو روش تحقیق باید همون منبع اصلی خونده بشه, اگه می تونی و خیلی از خریدت نگذشته ببر عوضش کن
1 علم و روشهای علمی
2 تحقیق و مفاهیم اساسی آن
3 انتخاب مسئله و بیان فرضیه
4 مطالعه منابع مربوط به موضوع تحقیق
5 جامعه و نمونه
6 تحقیق زمینه یابی
7 تحقیق آزمایشی
8 آزمایش میدانی و طرحهای درون آزمودنیها
9 پژوهش تاریخی
10 پژوهش در عمل
11 تحقیق پس رویدادی
12 تحقیق کیفی
13 تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده
14 تهیه گزارش تحقیق

rawy

New member
بچه ها ی سوال دیگه شما چ جوری آمار زیستی رو میخونین ؟؟؟؟؟؟
من فصل 1 و 2 رو خوندم البته نه عمیقا ولی هیچی یاد نگرفتم چند تا از تمریناشم ک حل کردم با جواب آخر کتاب مقایسه کردم همش غلط بود تشریحیم ک نگفته پس من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
تا بعد 1 هفته افسردگی لای کتاب باز می کنم میفهمم هیچی بارم نیس دوباره ناامیدتر از قبل میشم لطفا هرکی میتونه راهنمایی کنه

هیچی کلا نمی خونیم :black_eyed:
یه بار خوندی عمیق هم نخوندی چه انتظاری داری آخه؟ یه نگاه به تاپیک شیوه صحیح مطالعه و توصیه های ماریا جون بنداز ببین برای آمار چه کردند, راه آخرشون این بود که با بچه های آمار دوست شید!
در این حد حتی پیگیر بودن
واقعا که الان یه دعوای حسابی لازم داری هاااااااااااااااااا , بعد یه هفته افسردگی می ری سراغ آمار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا مثلا می ری سراغ کاپلان؟؟؟ دستت به کم هم نمی ره همش کله گنده ها رو انتخاب می کنی!
عزیزم کاپلان با اون همه دنگ و فنگ و سختیش ضریبش یک و نیمه, هرچند که خیلییییییییییییییییی مهمه و گریزی ازش نیست, اما به هر حال می تونه انتخاب اولت واسه شروع نباشه, و همینطور آمار که با اون سختیش به همراه روش تحقیق ضریبش یک هست!
بی زحمت یه نگاهی به فیست و کوری بنداز که هم شیرینن هم یه کتاب به تنهایی ضریب دو داره, و از زبان هم غافل نشو

rawy

New member
بچه برای خرید کارت اعتباری باید به سایت سنجش پزشکی مراجعه کنیم یا سایت دیگه ای؟ چون من بار اول که کنکور بهداشت شرکت می کنم در مورد ثبت نامش اطلاعات چندانی ندارن ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم بکنه

والا الان خاطرم نیست که پارسال چی کار کردیم اما نگران نباش موقعش که شد حتما اینجا مطرح می کنیم که کی هست و کجا باید مراجع کنیم, نگران نباش, این پست رو هم گذاشتم که از نگرانی در بیای

henri

New member
مرسی راوی جون از راهنماییت. کتابی که خریدم عنواناش خیلی فرق داره و دیگه کسی کتاب پس نمیگیره فک کنم 20000 تومن دیگه افتادم. راست میگی بعد کلی افسردگی میرم سر کاپلان و آمار و بعد 2 ساعت دوباره در حد بستری افسرده میشم ولی آخه اینا حجمش خیییییییییییییییلیییییی زیاده حتی صب دیدم حجم مارناتم خیلی زیاده گفتم از اون شرو کنم دیدم ضریبش 1 هست بی خیال شدم کلا برا خودم تو هوا سیر میکنم
بازم ممنونم :thanks::thanks::thanks::thanks::

rawy

New member
مرسی راوی جون از راهنماییت. کتابی که خریدم عنواناش خیلی فرق داره و دیگه کسی کتاب پس نمیگیره فک کنم 20000 تومن دیگه افتادم. راست میگی بعد کلی افسردگی میرم سر کاپلان و آمار و بعد 2 ساعت دوباره در حد بستری افسرده میشم ولی آخه اینا حجمش خیییییییییییییییلیییییی زیاده حتی صب دیدم حجم مارناتم خیلی زیاده گفتم از اون شرو کنم دیدم ضریبش 1 هست بی خیال شدم کلا برا خودم تو هوا سیر میکنم
بازم ممنونم :thanks::thanks::thanks::thanks::

‌‌‍عزیزم مارنات رو نیاز نیست همشو بخونی جاهای مهم از فصل های مهم رو بخون، حتما توصیه های ماریای عزیز رو مرور کن، همه اینا که برات سواله رو خیلی خوب توضیح داده

rawy

New member
96455897000750714762.jpg

parand

Well-known member
کنکور علوم یک هفته به تعویق افتاااااااد....
girl_cray.gif

اخه این چه وقت برف اومدنه...
به خاطر ازمون بهداشت دانشگاه مورد علاقمو تو ازاد انتخاب نکردم. تاریخ بهداشتو تغییر دادن...
همیشه هر چی به ذهنم خطور کنه همون اتفاق میفته...
فکر کنم درس نخونم اتفاقاتو پیش بینی کنم بهتر باشه...:65d6a5d6s:
شدم مثل گری تو سریال در برابر اینده با این تفاوت صبح ها روزنامه فردا به دستم نمی رسه!!!

balzak

New member
سلام به همه دوستاااااااااااااااااااایه گلممممممممممممممممممممممممممممم.
ایشالا همگی خوبین و درسارو هم خوب خونده بااااااااااااااااااشین.
:thanks::riz304:

henri

New member
سلام خوبین؟ دلم تنگ شده بود براتون چند روز بود هرچی سعی می کردم وارد شم نمی شد شما هم این مشکل رو داشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

balzak

New member
سلام خوبین؟ دلم تنگ شده بود براتون چند روز بود هرچی سعی می کردم وارد شم نمی شد شما هم این مشکل رو داشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام هنری جان.ممنون خوبم.شما خوبی؟
راستش منم دلم برای شما و همه دوستان تنگ شده بود.راستش نه این چن روز وقت نکردم به فروم سر بزنم.خب چخبراا؟

ریگار

New member
سلام . دوستان یه اتفاقی برام امروز افتاد براتون بگم حسابی بخندید .
جیگرم خون شد ، اومدم اینجا دیدم گفتین کنکور وزارت بهداشت تغییر کرده ، حسابی ترسیدم و رفتم سرچ کردم تاریخ کنکور ارشد رو ، یه آن دیدم نوشته بیست و چندم بهمن ماه 1392 .... قلبم واستاد ! فکر کردم کنکورمون 4 ماه افتاده جلو ! داشتم سکته میکردم ، دستام میلرزید و کم کم داشتم علایم حمله پانیک رو نشون میدادم که چشمم به عنوان خبر خورد ( تاریخ کنکور ارشد وزارت علوم ) ! حال خیلی بدی داشتم . خدا بهم رحم کرد ، واقعا اگه کنکور وزارت بهداشت انقدر می افتاد جلو خودم رو یه جنازه فرض میکردم .

رفتم دفترچه رو دانلود کردم دیدم کنکورمون 22 و 23 خرداد 93 هستش . ولی شوک اون خبر چنان بود که هنوز هم که هنوزه تنم لمسه :(
اختلال استرس حاد نگیرم خوبه ؛)

scn تان تنظیم باد ! :D

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

balzak

New member
سلام . دوستان یه اتفاقی برام امروز افتاد براتون بگم حسابی بخندید .
جیگرم خون شد ، اومدم اینجا دیدم گفتین کنکور وزارت بهداشت تغییر کرده ، حسابی ترسیدم و رفتم سرچ کردم تاریخ کنکور ارشد رو ، یه آن دیدم نوشته بیست و چندم بهمن ماه 1392 .... قلبم واستاد ! فکر کردم کنکورمون 4 ماه افتاده جلو ! داشتم سکته میکردم ، دستام میلرزید و کم کم داشتم علایم حمله پانیک رو نشون میدادم که چشمم به عنوان خبر خورد ( تاریخ کنکور ارشد وزارت علوم ) ! حال خیلی بدی داشتم . خدا بهم رحم کرد ، واقعا اگه کنکور وزارت بهداشت انقدر می افتاد جلو خودم رو یه جنازه فرض میکردم .

رفتم دفترچه رو دانلود کردم دیدم کنکورمون 22 و 23 خرداد 93 هستش . ولی شوک اون خبر چنان بود که هنوز هم که هنوزه تنم لمسه :(
اختلال استرس حاد نگیرم خوبه ؛)

scn تان تنظیم باد ! :D

سلام ریگار جان.خوبی؟
راستش من جای تو بودم شاید کارم میرسید به بیمارستان.خدااااایش خیلی استرس آوره.
خدارو شکر زیاد نیومده جلووووووو.وگرنه خدااااااایش کارمووون خیلی سخت میشد.من که چن وقته افسردگی گرفته بودم تازه بهتر شدم
امیدوارم موفق باشی هم تو و هم همه دوستان:rose::thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا