مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

havash

New member
درود بی کران

قبل از هر چیز به خاطر چند روز غیبت و عدم پاسخگویی به تست ها از همه ی دوستان معذرت می خوام. متاسفانه مسائلی پیش اومده که وقت زیادی ازم میگیرن و همین مسئله باعث شده نتونم زیاد به تاپیک سر بزنم. ولی طبق قرار قبلی سعی می کنم هر جور شده جمعه ها بر حسب وظیفه تست های خودمو بذارم. امیدوارم بعد از عید و با برطرف شدن درگیری های فعلی بتونم بیشتر به تاپیک سر بزنم. حتی نمی دونم فرصت می کنم منابع کنکور وزارت علوم رو به خوبی بخونم یا نه!!!:sadsmiley:

1. واکنش نشان دادن خلق، حساسیت به طرد در روابط بین فردی و فلج خشک از علایم کدام یک از اختلالات خلقی است.

الف) دوقطبیI ب)افسردگی آتیپیک ج)افسردگی مالیخولیایی د)دوقطبیII
....................................................................................................................

2.کدام یک از خصایص بالینی زیر پیش بینی کننده ی اختلال دوقطبی نیست.

الف) افسردگی روانپریشانه پیش از 25 سالگی ب) افسردگی بدون کندی بارز روانی حرکتی ج)شروع و خاتمه ی سریع دوره های افسردگی د) افسردگی عود کننده.
.......................................................................................................................

3. از روش تحریک عصب واگ چپ (VNS) برای درمان کدام یک از اختلالات زیر استفاده می شود.

الف) اختلال افسردگی اساسی عود کننده ب) اختلال بی اشتهایی عصبی ج) اختلال پر اشتهایی عصبی د) اختلال خواب
....................................................................................................................

4. کدام یک از نظریه پردازان زیر رویا را شاهراهی به سوی یکپارچگی می داند؟

الف) فروید ب)پرلز ج)ادلر د) یونگ

آخرین ویرایش:

havash

New member
تقصیر کفش ها نیست جاده را هم به نا همواری متهم نکن پای رفتن بایدت

همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نو سفرم

لسان الغیب

آخرین ویرایش:

rawy

New member
درود بی کران

قبل از هر چیز به خاطر چند روز غیبت و عدم پاسخگویی به تست ها از همه ی دوستان معذرت می خوام. متاسفانه مسائلی پیش اومده که وقت زیادی ازم میگیرن و همین مسئله باعث شده نتونم زیاد به تاپیک سر بزنم. ولی طبق قرار قبلی سعی می کنم هر جور شده جمعه ها بر حسب وظیفه تست های خودمو بذارم. امیدوارم بعد از عید و با برطرف شدن درگیری های فعلی بتونم بیشتر به تاپیک سر بزنم. حتی نمی دونم فرصت می کنم منابع کنکور وزارت علوم رو به خوبی بخونم یا نه!!!:sadsmiley:

سلام خوبین؟؟؟
جاتون خیلی خالی بود, امیدوارم مسائلی که گفتید زودتر حل بشه و فرصت کافی هم واسه درس خوندن و آمادگی برای آزمون علوم هم برای بیشتر سر زدن به تاپیک داشته باشید. خیلی خوشحال شدم که در هر صورت به وعدتون عمل می کنید :riz304:

havash

New member
عاغااااااا یه سوال فنی دارم.
من هر کاری کردم نتونستم بین گزینه هام فاصله ایجاد کنم. یعنی موقع نوشتن می شد ولی وقتی پست رو ارسال می کردم فاصله ها هم از بین می رفت. اساتید منت نهاده راهنمایی بفرمایند لطفا

rawy

New member
تقصیر کفش ها نیست جاده را هم به نا همواری متهم نکن پای رفتن بایدت

همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نو سفرم

لسان الغیب

:a2d3: به این می گن آدم مسئولیت پذیر

havash

New member
سلام خوبین؟؟؟
جاتون خیلی خالی بود, امیدوارم مسائلی که گفتید زودتر حل بشه و فرصت کافی هم واسه درس خوندن و آمادگی برای آزمون علوم هم برای بیشتر سر زدن به تاپیک داشته باشید. خیلی خوشحال شدم که در هر صورت به وعدتون عمل می کنید :riz304:

سلام مدیر بزرگ. ممنون منم امیدوارم.:riz304:
امیدوارم با این عقب موندگی ای که پیش میاد بتونم بعد از عید خودم به شماها برسونم. به کمکتون خیلی احتیاج دارم

rawy

New member
عاغااااااا یه سوال فنی دارم.
من هر کاری کردم نتونستم بین گزینه هام فاصله ایجاد کنم. یعنی موقع نوشتن می شد ولی وقتی پست رو ارسال می کردم فاصله ها هم از بین می رفت. اساتید منت نهاده راهنمایی بفرمایند لطفا

خوبه جناب, نگرانش نباشید, دستتون هم درد نکنه
می تونید از اینتر استفاده کنید و هر گزینه رو تو خط بعدیش بیارید
و برای گذاشتن خط افقی بین نوشته ها وقتی درحالت ویرایش و نوشتن متن هستید در قسمت بالا ابزار ویرایشی قرار داده شده, آخرین گزینه پایین, سمت چپ insert horizontal line هست که با کلیک روی اون راحت تر می تونید بین گزینه ها خط ایجاد کنید.
با این زمان کمی که هم شما هم هممون داریم بهتره بیشتر روی یادگیری زوم کنیم, درگیر حاشیه نشید
هرچند که الان بهم ثابت شد از آقایون فوق العاده منظم و با سلیقه هستید ایول :smilies-azardl (113

havash

New member
خوبه جناب, نگرانش نباشید, دستتون هم درد نکنه
می تونید از اینتر استفاده کنید و هر گزینه رو تو خط بعدیش بیارید
و برای گذاشتن خط افقی بین نوشته ها وقتی درحالت ویرایش و نوشتن متن هستید در قسمت بالا ابزار ویرایشی قرار داده شده, آخرین گزینه پایین, سمت چپ insert horizontal line هست که با کلیک روی اون راحت تر می تونید بین گزینه ها خط ایجاد کنید.
با این زمان کمی که هم شما هم هممون داریم بهتره بیشتر روی یادگیری زوم کنیم, درگیر حاشیه نشید
هرچند که الان بهم ثابت شد از آقایون فوق العاده منظم و با سلیقه هستید ایول :smilies-azardl (113

مرسسسسسییییی خانم مدیر. :thanks::thanks::thanks:
خواستم همه رو بیارم توی یه خط تا زیاد جا نگیره

rawy

New member
مرسسسسسییییی خانم مدیر. :thanks::thanks::thanks:
خواستم همه رو بیارم توی یه خط تا زیاد جا نگیره

خیلی هم عالیه, برای مشخص تر شدن تو موارد بعدی که خواستید زحمت بکشید می تونید شماره سوال و الف, ب, ج, د رو سلکت کنید بعد از بالا حرف B رو برای بلد کردنشون بزنید که از اینی که هست هم مشخص تر بشه :thumbsupsmileyanim:
دیگه چی کار کنم دیگه اینارم گفتم که نگید نگفتید

rawy

New member
سلام مدیر بزرگ. ممنون منم امیدوارم.:riz304:
امیدوارم با این عقب موندگی ای که پیش میاد بتونم بعد از عید خودم به شماها برسونم. به کمکتون خیلی احتیاج دارم

مدیر بزرگ؟؟؟ نه مدیر بزرگ؟؟؟ حالا من گفتم هنوز شماها به دنیا نیومده بودید من درس می خوندم, باید به روم میاوردین؟؟؟ نه این درسته؟؟؟
428920_cray.gif

:rolleyessmileyanim:
هر کمکی از من ساخته باشه در خدمتم

havash

New member
خیلی هم عالیه, برای مشخص تر شدن تو موارد بعدی که خواستید زحمت بکشید می تونید شماره سوال و الف, ب, ج, د رو سلکت کنید بعد از بالا حرف B رو برای بلد کردنشون بزنید که از اینی که هست هم مشخص تر بشه :thumbsupsmileyanim:
دیگه چی کار کنم دیگه اینارم گفتم که نگید نگفتید

اگه همه ی مدیرای این مملکت مثه شما اینقد خوب بودن چییییی می شد!!!:smiliess (15): مدیر مدیره .......... خود مدیره :smiliess (3)::tonguesmiley:

havash

New member
مدیر بزرگ؟؟؟ نه مدیر بزرگ؟؟؟ حالا من گفتم هنوز شماها به دنیا نیومده بودید من درس می خوندم, باید به روم میاوردین؟؟؟ نه این درسته؟؟؟
428920_cray.gif

:rolleyessmileyanim:
هر کمکی از من ساخته باشه در خدمتم

باید پستای قبلی رو بخونم ببینم چی شده و منظورتون چیه! (هنوز نخوندمشون):riz513:

rawy

New member
اگه همه ی مدیرای این مملکت مثه شما اینقد خوب بودن چییییی می شد!!!:smiliess (15): مدیر مدیره .......... خود مدیره :smiliess (3)::tonguesmiley:

شمام اینو بلدین؟؟؟ خدا بگم این آقای مصفا رو, الهی که هرچی می خواد بهش بده :tonguesmiley:
انقد این واژه ی کذایی رو تکرار نکنید, از وقتی این اسم لوس اومده کنار آواتارم مثل اولام راحت نیستم, کاش یکی پیدا می شد اینو به عهده می گرفت من اینجا راحت بودم.
من از اول که اومدم اینجا کلا فوضول بودم این ربطی به واژه مدیریت نداره, چون اصلا از وظائف مدیریت نیست, کارهای مرتبط با اون یه چیزای مشخصی هست که انجمن بهم نریزه, تبلیغ نشه و چیزهایی در همین حد, دوستی با بچه ها قضیه اش چیز دیگه است که خوشبختانه تو تاپیک های روانشناسی غلظتش بالاست, چون بچه هامون خوبن
(ببخشید سرعت اینترنت من شده در حد حرکت یه لاکپشت هزار و سیصد ساله!!! برای همین با تاخیر جواب می دم)

havash

New member
شمام اینو بلدین؟؟؟ خدا بگم این آقای مصفا رو, الهی که هرچی می خواد بهش بده :tonguesmiley:
انقد این واژه ی کذایی رو تکرار نکنید, از وقتی این اسم لوس اومده کنار آواتارم مثل اولام راحت نیستم, کاش یکی پیدا می شد اینو به عهده می گرفت من اینجا راحت بودم.
من از اول که اومدم اینجا کلا فوضول بودم این ربطی به واژه مدیریت نداره, چون اصلا از وظائف مدیریت نیست, کارهای مرتبط با اون یه چیزای مشخصی هست که انجمن بهم نریزه, تبلیغ نشه و چیزهایی در همین حد, دوستی با بچه ها قضیه اش چیز دیگه است که خوشبختانه تو تاپیک های روانشناسی غلظتش بالاست, چون بچه هامون خوبن
(ببخشید سرعت اینترنت من شده در حد حرکت یه لاکپشت هزار و سیصد ساله!!! برای همین با تاخیر جواب می دم)

نفرمایید خانم. نمی دونستم نسبت به این جمله حساسیت دارید.:riz513::riz513::riz513:
مصفا؟ سعادت آشنایی نداشتم باهاشون. معرفی می فرمایید لطفا

parand

Well-known member
سلااااااااااااااااااااااام راوی جونم و اقای هاوش...
خوبید؟؟؟؟
چخبر؟؟

parand

Well-known member
راوی جون شما از 123 عزیز خبری نداری؟؟
امروز بد جور بیادشم. دلم واسش خیــــــــــلی تنگ شده :(

rawy

New member
باید پستای قبلی رو بخونم ببینم چی شده و منظورتون چیه! (هنوز نخوندمشون):

:25r30wi: هیچی نشده شوخی کردم بابا
همون بهتر که نخوندین :whistle:
همینو گفته بودم دیگه "هنوز شماها به دنیا نیومده بودید من درس می خوندم" :rolleyessmileyanim:
وقتتون رو نگیرم, حتما کلی کار دارید, روز و شبتون خوش هم شما هم هم همگی بچه ها که خیلی وقته کم میان و دلم براشون تنگیده, مخصوصا پرند که غیبتش مشهوده :ad54ad:

havash

New member
:25r30wi: هیچی نشده شوخی کردم بابا
همون بهتر که نخوندین :whistle:
همینو گفته بودم دیگه "هنوز شماها به دنیا نیومده بودید من درس می خوندم" :rolleyessmileyanim:
وقتتون رو نگیرم, حتما کلی کار دارید, روز و شبتون خوش هم شما هم هم همگی بچه ها که خیلی وقته کم میان و دلم براشون تنگیده, مخصوصا پرند که غیبتش مشهوده :ad54ad:

گرفتم چی شد. ولی منظورم از بزرگ کار آمد و لایق بودنتون بود. البته بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندم چون فک کنم ناراحتتون میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا