سلام بچها خوبین من امسال برای سال اخر دارم میخونم اما مثل پارسال برنامه ندارم میتونید کمکم کنید
باتشکر:sadsmiley:
سلام نجمه جان
یعنی ترم آخر هستید ؟؟یا فارغ التحصبل شدید ؟؟
برنامه که خودتون باید ببینید چه جوری راحت تر هستید و لم خوندتنون چیه . اما نکته ایی که هست اینه که باید درس آمار و زبان رو خیلی خوب بخونید تا بتونید بالا بزنید . بنابراین حتما باید این دوتا درس رو تو این 6 ماه جزو برنامه روزانتون قرار بدید و شده حتی یک ساعت برای هر کدوم وقت بگذارید . رمز برد تو این دوتا درس پیوسته خوندنشونه .
بعد میریم سر کاپلان ها .که جلد 2 مهم تر از بقیس .
و برای درسای شخصیت و روان درمانی که 2 تا کتاب اسون و راحتتن تقریبا ،قرار بزارید با خودتون که یکیشو حتما بالای 90 بزنید . هر کدوم که براتون راحت تره .
و سعی کنید تا کنکور 3 دور رو دوره کنید حتما . و ماه آخر رو فقط برای تست و دوره اختصاص بدبد .
زمان به نظر من کافیه پس با دقت و آرامش درس بخونید و خودتون رو از الان دانشجوی ارشد بدونید .
در نهایت به نظر شخصی من قبولی تو کنکور علاوه بر اینکه به آی کیو بالا و تسلط روی درسا بستگی داره . باید هوش هیجانی و هوش معنوی بالایی هم داشته باشیم . بنابراین در نهایت اینکه تلاش میکنیم باید توکل به خدا داشته باشیم . و همه چی رو بسپاریم به خودش .
موفق باشید .