مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
در پاسخ به نظر خانوم دل آرام و به نوعی تایید صحبت راوی عزیز باید عرض کنم که امیدوارم حسی که تابستان امسال به ما دست دادبه شما دست نده وقتی که ی نفر که تک رقمی شده بیاد بگه من تاپیکتونو میخوندم
به همه تبریک میگم(درحالیکه تاپیک موقع اعلام نتایج شبیه مجلس ختم بود برای خیلی از بچه ها)
اون چیزی که آدمو اذیت میکنه اینه که آیا چنین کسی نمیتونست یراهنمایی به دوستاش بده؟درحالیکه ادعا میکنه ماههاست مرتب تاپیکو میخونده؟!!!!
بحثش طولانیه اما من به راوی حق میدم
حالا اصلاحات همیشه مفیده اما به تجربه ی راوی اعتماد کنید و با اصلطرح مخالفت نکنید.درضمن خانوم راوی خیلی خوش نیت هستن و این ایده ی اختصاصی کردن تاپیکم برای جلوگیری از سودجوییه افرادی مثل اون موردیه که شرح دادم
دلم بحال مریضای اون آدم سودجو میسوزه.خدابدادشون برسه.همینطورم بداد ما که جامعمون به واسطه ی این افراد زیر سوال میره
ببخشید خیلی پراکنده گویی کردم

parand

Well-known member
بچه ها به نظر منم اصلاااااااااا کار درستی نیست که فقط گیرنده باشی و هیچ کمکی به افرادی که داری از تلاششون استفاده میکنی ندی. کلا تو هر کاری بهتره ارتباط و کمک متقابل باشه.

من موندم بچه هایی که پارسال تایپیکو میخوندن چجوری دلشون میومد فقط نظاره گر باشن. چون فضای تایپیک انقد صمیمانه بود که ناخوداگاه ادمو وادار میکرد تو بحثا شرکت کنه.
خودم همون اولین روزی که به تایپیک سرزدم عضو سایت شدم.
تجربه ی کنکور دادن پارسالم برام یه خاطره شد که فقط قسمت اخرش برام ناراحت کننده بود و اون زمانی بود دوستام با اینکه 1 سال تمام برای بهداشت خوندن قبول نشدن.
واقعا از ته دلم ناراحتم شدم.
وگرنه دوستاااااااای خیلیییییییی خوبی پیدا کردم. و از این بابت واقعا خوشحالم.
بچه های تایپیک 92 برای من دوست واقعی هستن نه مجازی.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راوی جون شرمنده
هر کاری کردم فایل آپلود نشد
عکسم گرفتم نشد اسکنم کردم نشد.

دشمنت شرمنده باشه آیلین جان
ببخشید که وقتت رو گرفتم
منتها چون مطمئن بودم به هر حال هر طوری که هست زحمتش رو می کشی, اومدم که کل متن رو بخونم
واقعا روحیم بهم ریخت :sadsmiley:
هرچی رشتم پنیه شد
به هر حال مرسی

parand

Well-known member
راووووی جونم نگران نباش احتمالا فقط تو مسایل جزيی با هم اختلاف دارن. چون من یه کتاب خلاصه دارم واسه سال 80 هست. مسائل اصلی مثل 2007 هست. ولی این جزییات توش نیست که بفهمم بقیه فصلا هم تفاوت داره یا نه.
ولی اگه میتونی یه کاپلان جدید تهیه کن.

balzak

New member
در پاسخ به نظر خانوم دل آرام و به نوعی تایید صحبت راوی عزیز باید عرض کنم که امیدوارم حسی که تابستان امسال به ما دست دادبه شما دست نده وقتی که ی نفر که تک رقمی شده بیاد بگه من تاپیکتونو میخوندم
به همه تبریک میگم(درحالیکه تاپیک موقع اعلام نتایج شبیه مجلس ختم بود برای خیلی از بچه ها)
اون چیزی که آدمو اذیت میکنه اینه که آیا چنین کسی نمیتونست یراهنمایی به دوستاش بده؟درحالیکه ادعا میکنه ماههاست مرتب تاپیکو میخونده؟!!!!
حالا اصلاحات همیشه مفیده اما به تجربه ی راوی اعتماد کنید و با اصلطرح مخالفت نکنید.درضمن خانوم راوی خیلی خوش نیت هستن و این ایده ی اختصاصی کردن تاپیکم برای جلوگیری از سودجوییه افرادی مثل اون موردیه که شرح دادم
دلم بحال مریضای اون آدم سودجو میسوزه.خدابدادشون برسه.همینطورم بداد ما که جامعمون به واسطه ی این افراد زیر سوال میره

یزدان جان گل گفتی.درسته من زیاد در جریان اون ماجرا نیستم.اما از نظر من اون شخص بیشتر از دیگران به نوعی کولی گرفته و قبول شده.درسته اون شخص قبول شد اما آیا تو آزمون زندگیش هم میتونه همینجور موفق بشه!!!!!!!!!!!
در ضمن به نظرم مدیریت روای خیلی هم خوبه و تا الان به هممون خیلی کمک کرده.پس اند نامردیه اگه بگیم راوی اینجوره یا اونجوره.اینجا محیطی دوستانه هستش که میخوایم با هم واسه یک هدف تلاش کنیم و با هم یک رقابت سالم داشته باشیم.
بچه ها صادقانه و از ته قلبم میگم خیلی خوشحالم با تک تک شماها آشنا شدم.شما خیلی دوستای خوبی هستین.همیشه میگم ایشالا همتون انستیتو قبول شید(همه همکلاس بشیم) و منم لایق این باشم که همکلاستون بشم.

آخرین ویرایش:

rawy

New member

:sad:
هنوز ادمین جوابی ندادن ولی تا جایی جناب دکتر بهم اطلاع دادن امکانش نیست متاسفانه, که منم گفتم در اون صورت شرکت نمی کنم. مهم اینه که این روند راه افتاده امیدوارم حفظش کنید. ماشالا انگیزه همه بچه ها خوبه و قول ادامه دادن
منم که روحیم داغووووووون شد سر کاپلان, باید ببینم چه گلی می تونم به سرم بگیرم؟ :14:
ضمنا دیگه از این حرفا نزنیدااااااااااا, منم برم و کمتر پست بذارم که تمرکزشون واسه جواب دادن به تست های دیگران یه وقت بهم نخوره :smiliess (6):
واقعا که
اینجا باید جایی باشه که تمرکز و انگیزه ادم رو بالا ببره متاسفانه با برخورد مدیر اینجا من نتونستم رو تست های مطرح شده تمرکز کنم !!!!
آقای یزدان , باشه برنامه انعطاف پذیره ببینم چقد شرکت می کنیدااااااااااا
شب خوش :smiliess (10):

rawy

New member
راووووی جونم نگران نباش احتمالا فقط تو مسایل جزيی با هم اختلاف دارن. چون من یه کتاب خلاصه دارم واسه سال 80 هست. مسائل اصلی مثل 2007 هست. ولی این جزییات توش نیست که بفهمم بقیه فصلا هم تفاوت داره یا نه.
ولی اگه میتونی یه کاپلان جدید تهیه کن.

خدااااااااااااا کنه :sadsmiley::13: (اون گریه هه با دستمال)
مررررررررررررسی که همیشه دلگرمی می دی پرند جونم :riz304:

rawy

New member
یزدان جان گل گفتی.درسته من زیاد در جریان اون ماجرا نیستم.اما از نظر من اون شخص بیشتر از دیگران به نوعی کولی گرفته و قبول شده.درسته اون شخص قبول شد اما آیا تو آزمون زندگیش هم میتونه همینجور موفق بشه!!!!!!!!!!!
در ضمن به نظرم مدیریت روای خیلی هم خوبه و تا الان به هممون خیلی کمک کرده.پس اند نامردیه اگه بگیم راوی اینجوره یا اونجوره.اینجا محیطی دوستانه هستش که میخوایم با هم واسه یک هدف تلاش کنیم و با هم یک رقابت سالم داشته باشیم.
بچه ها صادقانه و از ته قلبم میگم خیلی خوشحالم با تک تک شماها آشنا شدم.شما خیلی دوستای خوبی هستین.همیشه میگم ایشالا همتون انستیتو قبول شید(همه همکلاس بشیم) و منم لایق این باشم که همکلاستون بشم.

متاسفانه بله اونی که موفق هم می شه اونان, چون قانون دنیا دو دوتا چهارتاست وقت گذاشتی جای دیگه رقیبت برنده می شه دیگه کسی نمی گه تو چی کار کردی, دنیا نامرده و سخت گیر.
من نمی خوام ازم تعریف کنید, یا خودمو لوس کنم, می خواستم مطمئن بشم که ملاک قضاوتم رنجش شخصیم نباشه, من وظیفه مو انجام دادم کما اینکه می تونستم در این حد انجام ندم و به کار خودم برسم.
به هر حال یهههههههههه عالمه دلم گرفته از اینهمه وقت, انرژی صفحه تاپیک, انگشت هایی که نشتسن و تایپ کردن به جای تبادل اطلاعات و محبت, یک بحث پوچ رو.
باز هم از همه معذرت می خوام به خاطر این جو که تو دوستی های ما کم سابقه بوده :riz304:

parand

Well-known member
خدااااااااااااا کنه :sadsmiley::13: (اون گریه هه با دستمال)
مررررررررررررسی که همیشه دلگرمی می دی پرند جونم :riz304:
:28:
راوی جونم می تونم درکت کنم چه حسی داری. ولی تا اونجایی که من این کتابو دارم مقایسه میکنم. کلا اعداد یکین. پس به احتمال زیاد فقط تو جزییات خیلییییییی کوچیک تفاوت دارن.
چه خوب شد که الان فهمیدی.

aylinn

New member
دشمنت شرمنده باشه آیلین جان
ببخشید که وقتت رو گرفتم
منتها چون مطمئن بودم به هر حال هر طوری که هست زحمتش رو می کشی, اومدم که کل متن رو بخونم
واقعا روحیم بهم ریخت :sadsmiley:
هرچی رشتم پنیه شد
به هر حال مرسی
خواهش میکنم راوی جونم
من 2003 ها رو هم داشتم که بعد از خریدن این جدیدا اونارو دادم به دوستم تغییزات داره ولی کمه یه جاهایی کلا حذف شده و یه جاهایی اضافه شده.
ولی تغییراتش در حدی نیست که نگران باشی.

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
سلام
ممنون از تمام دوستانی که در کمال ادب و متانت و دوستانه ماجرا رو برام شرح دادن .
من کی گفتم قراره گیرنده صرف باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم با اینکه تاپیک برای یه عده خاص دیده بشه مخالفم ! من خودم پارسال وقتی منابع اومدو تغییراتو دیدم کلا قید بهداشتو زدم اگر این تاپیک رو دیده بودم شاید حداقل کم و بیش درس میخوندم و الان جلوتر بودم !
اون خانمم من قضاوتی در موردش ندارم . خودش میدونه و خدای خودش ! ولی به این ایمان دارم که هر اتفاقی می افته چه خوب چه بد حکمتی توش وجود داره که من نمیدونم بنابراین سعی میکنم همیشه بخش مثبت اتفاقات رو ببینم . من یکی از دوستام 20 روز برای علوم خوند و 5 ماه برای وزرات بهداشت اما چند روز مونده بود به کنکورش آپاندیسش عود میکنه و میره عمل و دیگه به کنکور بهداشت نمیرسه . اما تو کنکور علوم با 20 روز خوندن رتبه 40 اورد .
شماهایی که اینجا پست میزارید در درجه اول به خودتون کمک میکنید و خودتون بیشترین سود رو میبرین بعد در درجات بعدی دیگران .
من اگر میخواستم تماشاچی باشم نه پستی میذاشتم ونه بحثی راه مینداختم . خوبه ادم تحمل شنیدن حرف مخالف خودش رو هم داشته باشه .

دل آرام

New member
کدام عبارت در مورد همه گیر شناسی اختلال وسواسی -جبری نا درست است ؟؟
1-میزان شیوع در اروپا ، آمریکا ،آفریقا ثابت است .
2-دو سوم بیماران پیش از 25 سالگی و 15 % پس از 25 سالگی به این بیماری مبتلا می شوند
3 - میزان شیوع این بیماری در بیماران سرپایی 10 % است .
4- این اختلال در نژاد سیاه پوستان شیوع کمتری دارد .

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
hon-east32.jpg
ا

گر خدا آرزویی را در دلت انداخت،
بدان که توانایی رسیدن

به آن را در تو دیده است،
پس به راهت ادامه بده…

aylinn

New member
مکانیزم های دفاعی که فرد از آنها استفاده میکند در کدامیک از محورهای 5 گانه dsm کدگذاری میشوند؟
الف. 1
ب . 2
ج . 4
د. 5

دل آرام

New member
کدام دسته از اختلالات در بستگان افراد دچار اختلال ocdبالاتر است ؟
1- تیک
2 -توره
3 - افسردگی اساسی
4- سندرم بیریکه

aylinn

New member
رایج ترین روش شناختی، رفتار درمانی عقلانی هیجانی کدام است؟
1. به چالش طلبیدن عقاید غیرمنطقی
2. انجام دادن تکلیف شناختی
3. تغییر دادن نحوه بیان خویش
4.نقش گزاری

aylinn

New member
در کدامیک از درمانهای زیر رابطه عمیق بین درمانگر و درمانجو کمترین ضرورت را دارد؟
1. واقعیت درمانی
2. درمان شناختی بک
3. رفتار درمانی عقلانی هیجانی
4. درمان آدلری

aylinn

New member
هدف گشتالت درمانی کدامیک از موارد زیر است؟
1. کسب آگاهی
2. پذیرش مسولیت
3. پذیرفتن آزادی
4. انسجام فرد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا