مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

balzak

New member
میزان شیوع افسردگی عمده و فوبی اجتماعی در ocd به ترتیب چند درصد است؟؟؟
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد

نمیدوووووووووووووووووووووونم.:riz513:
گزینه 2؟؟؟

hamidehjoon

New member
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد

پرندجون من اینونمیدونم
اما درصدا مهم هستن یعنی بایدبلد باشیم؟؟؟
سن شروع در دوجنس و درصدشیوع و درصدای دیگه مهم هستن

henri

New member
سلام دوستان خدا قوت
من بلد نیستم نقل قول بگیرم میشه یادم بدین؟؟؟

balzak

New member
سلام دوستان خدا قوت

سلام هنری خانووووم.امیدوارم خوب باشی
خب نقل قول راحته.میاید روی گزینه« پاسخ با نقل قول» کسی که نظری داده و یا سوالی پرسیده و اونجا نظرتونو می نویسین.
منظورتون همون بود دیگه؟؟؟

آخرین ویرایش:

rawy

New member
آخه چیکار کنم من تفکرم از نوع واگراست یعنی به همه چیز از یه بعد متفاوت نگا میکنم برا همینم هست که این همه میخونم آخرشم قبول نمیشم:25r30wi:
یادش بخیر...

ای باباااااااااا من چی کار کنم شماها از این حرفا نزنید و از این فکرها نکنید؟؟؟ :13:
به نظر شخصی من دلیل قبول نشدن شخص شما اینه که یه کوچولو بیشتر به زبان و آمار نیاز داری, و رو بقیه درسها تسلط کامل داری, یه مرور کوچولو برات کافیه, مطمئنم اگه این مورد رو رفع کنی بهترین دانشگاههایی که دلت می خواد می تونی قبول بشی

rawy

New member
ضمنا راوی جون کتاب تست پرسیده بودی برای کاپلان
بانک سوالات سطر به سطر. گردآورنده دکتر کامران احمدی (560 تست از کاپلان 2010)
1000 تست روانپزشکی . ترجمه دکتر شاملو (جواباش 5 گزینه ایه)

مررررررررررررسیییییییییی :thanks:

rawy

New member
با اجازتون میخوام پادرمیونی کنم بین راوی جون و دلارام جون
به نظر من اونچه که بینتون پیش اومده سوء تفاهم ساده ای بیش نیست راوی جون خییییییییییلی حساسه و به نظرم از 2 جهت از دست دلارام جون ناراحته یکی اون جمله ارث بابا... و دوم اینکه پارسال بعد از اعلام نتایج یه خانومی اینجا پیداش شد که ما قبلا ایشون رو نمیشناختیم اما برعکس ما ایشون ما رو بهتر از خودمون میشناخت مثلا یه پستی گذاشته بود با این محتوا: طفلک آیلین چقدر هم برای مرضی کودک و مارنات وقت گذاشته بود اما یه سوال بیشتر از مرضی کودک نیومده بود.
من خودم این پستشون رو خوندم شاخ دراوردم که ایشون بیشتر از اینکه با جدیت هر چه تمام تر به درساشون برسن ما رو تعقیب کردن که ببینن بقیه چی میخونن و چی نمیخونن و اینکه مثل ما ننشستن همه کتابارو سطر به سطر و مو به مو بخونن و با هوش و زکاوت خاصی به صورت گزینشی نصف منابع رو خوندن که نتیجه هم گرفتن و...
بگذریم منظورم از گفتن این حرفا این بود که من به عنوان عضو کوچک اینجا دوس دارم همه با هم دوست باشن و هیچ کینه و کدورتی بینمون نباشه .
طبیعیه که بعضا یه بحثایی پیش بیاد ولی نباید از هم به دل بگیریم .
همونطور که گفتم راوی جون زودرنجن و امکان داره بعضی حرفا ناراحتشون بکنه و این به خاطر حساس بودنشه.
خلاصه کاش این سوء تفاهم برطرف بشه و دلارام و بقیه دوستامون اینجا برای هدف مشترکمون تلاش کنیم.

ممنونم آیلین جان, از نیت دوستانه ات که خواستی کمک کنی, می خواستم نظر بقیه رو در این مورد بخوام اما فکر کردم شاید بدتر بحث کش پیدا کنه, این جور بحث ها خاصیتشون کش پیدا کردنه و هدف ایجاد کننده اش هم دقیقا همینه.

متاسفانه تصورت تو دو مورد اشتباهه اولا اینکه قضیه سوء تفاهم نیست, ثانیا اینکه من از تعقیب شخص ایشون یا کسی دیگه ناراحت نشدم, اسم ایشون هنوز انقدر برام تکرار نشده بود که تو ذهن من بمونه که من از این بابت ناراحت باشم یا نباشم.

فضیه این بوده:
من تو این دو تا پست در مورد کاری که قصد انجامش رو دارم به دلیلی که بلد کردم دوستای خودم رو مخاطب قرار دادم:

خواستم یه ربع بیام و برم, الان شد یه ساعت
نظرتون رو در مورد برنامه ای که نوشتم بگید, هرکسی که تو اون برنامه هست بسم الله بگه و شروع کنه
پرند کاش می شد صفحه رو برای کسایی که شرکت نمی کنن ببندیم متوجه شدی می شه یا نه؟
روزتون خوش و پربار

حمیده جون اون میشه همون روال سابق ... مرسی که نظرت رو گفتی, امیدوارم دلائلی که آوردم قانعت کرده باشه اگه نه شما دلیل بیار و من رو قانع کن, چون تا حالا که هی کوتاه اومدم که تا نظر جمع چی باشه که همه رفتن پی کار خودشون, راوی مونده و حوضش, اینبار می خوام این روش رو هم امتحان کنم
الانم دنبال اینم که ببینم چطوری میشه این تاپیک فقط برای کسانی باز باشه که مواردی رو که گفتم اجرا می کنند و کسی که تا یه حدی اسمش از بد نوشته بشه از تاپیک بره بیرون و نتونه مطالب رو ببینه, امیدوارم که شدنی باشه
"بستن تاپیک هنوز در حد حرفه عملی نشده, اگه بشه هم ایشون جایگاهی برای نظر دادن در موردش ندارند, صاحب نظرها افرادی هستند که کمک می کنند, دلیلم هم برای اینکار اینه که تعداد شرکت کننده تو بحث ها بیشتر بشه و تماشاچی ها آنلاین نشن مطالعه کنند و تشریف ببرند در غیر اینصورت مگه کارهایی که قبل از این انجام دادیم تماشاچی نداشته؟ کسی حرفی زده؟"

ایشون تو بحثی که هیچ گونه ارتباطی بهشون نداشته, دخالت کردن و با بی ادبی برخورد کردن, بعد از توهین هاشون یکدفه تغییر خلق دادند و بعد از نزدیک به یک سال که ما اینجا دور هم داریم مطلب یاد میگیریم تشریف آوردن به من درس اخلاق می دن که:
من واقعا به این اعتقاد دارم که تو این دنیا هر چی بکاری همون رو به دست میاری . اگر شما بر فرض اینکه یه عده ایی دارن از اطلاعات شما استفاده میکنن و شما به کسی که نمیشناسید کمک کردید وباعث شدید به چیزی که هدف و ارزوشه برسه ( چه بسا اون آرزوی شما هم هست ) وباعث خوشحالی اون فرد شدید خوشحال نمیشدید ؟من بودم از صمیم قلبم خوشحال میشدم به خدا.
شما اقلا 500 تا پست بذار که 100 تاش آموزشی باشه بعد شعار بده, اونچه که ایشون شعارش رو می دن ما بهش عمل کردیم

همونطور که گفتم من از نظر حق شخصی خودم جوابش رو برای برای آخر دادم و دیگه وقتم رو براش تلف نمی کنم و تو دام این شخصیتهای علاقمند به جنگ اعصاب نمی افتم.
اما از نظر وظیفه ام تو تاپیک اگه شخص خودت و همه ی بچه ها تصور می کنید که مسئله زودرنجی من بوده و با رفتار ایشون مشکلی ندارید من هم مشکلی ندارم, بذارید همین روال طی بشه (لطفا همه نظرتون رو بگید) , به دلیل اینکه نمی خواستم در حق کسی اجحاف بشه مسئله رو با دادن لینک (نه تعریف داستان از زبون خودم) با مدیرای دیگه در میون گذاشتم, گفتند حق با شماست و گزارش کنید و به خاطر آرامش تاپیک این کار رو انجام دادم, اگه شما باهاشون مشکلی ندارید, دیگه دلیلی برای گزارش هم نیست, شما راحت باشید منم راحتم, بود و نبودش واسه من تفاوتی نمی کنه.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام دوستان خدا قوت

هنری جون من دیشب یه عالمه باهات حرفیدم , پ چرا رفتی؟
عزیزم موافقی چهارشنبه ها رو برداری؟
تازه تست رو هم که جدا نکردی کهههههههههههه

rawy

New member
مررررسی راوی جونم..
سعی میکنم از منابع بهداشت سوال بدم. من کمال گرااااام؟؟؟
قبلا یه مقدار بودم. و حااااالاااااااا کنکور کاری کرده سطح خواسته ها و اهداف به زیر خط فقر نزول کرده:25r30wi::motat:

به دلیل اینکه همیشه مهارت ها رو کمتر از اونچه که واقعا هست برآورد می کنی حس می کنم کمال گرا هستی, حد طبیعیش رو که همه دارن, به قول آدلر انگیزه پیشرفت, اما بیشتر که می شه جلوی ابراز وجود به جای استعدادهای آدمو می گیره, من خودم زخم خورده ام , بهش اجازه نده :thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
ok...
فقط راوی جان من تازه کارم.انتظار تست خوب از من نداشته باشی هاااااااااااااااااااااا.بعد نگی که نگفتیییییییییییییییی
فقط میتونم بعدظهر پنج شنبه تستارو بذارم.آخه صبحش میان ترم زبان تخصصی 2 رو دارم نمی رسم که بذارمشون!!

حالا هیییییییی من بگم تستهای همتون خوبه , هیییییی شماها شکسته نفسی کنید, من بیام شکسته ها رو چسب بزنم
عالیه, ایشالا امتحانتون خوب بشه, منتظر تستهاتون هستیم :ad54ad:

rawy

New member
راوی جان سلام. این مورد رو هم قبلا خوندم ولی نمی دونم چرا همش فک می کنم بین این این دو پاراگراف یه تناقض ظریفی وجود داره. تو پاراگراف اولی میگه وقتی واپس زنی کارایی نداشته باشه دو مکانیزم دیگه به کار میان (استنباط من از این قسمت اینه که واپس زنی تو ایجاد هراس تاثیری نداره) ولی تو پاراگراف بعد میگه هر سه مکانیزم موجب هراس می شوند. من فک کنم در این مورد یه کم گیج شدم میشه اگه شما درست متوجه شدین این دو پاراگرافو واسه من توضیح بدین لطفا

... سه مکانیزم مذکور (واپس زنی, جابه جایی, نمادسازی) می توانند به کمک یکدیگر اضطراب را از بین ببرند. با این حال, از بین رفتن این اضطراب به بهای ایجاد یک نوروز هراس گونه (فوبیک) به دست آمده است. این جمعبندی نظری در مورد نحوه تشکیل فوبی را "فروید" نخستین بار به هنگام معرفی بیمار مشهور خود "هانس کوچولو" پسر بچه 5 ساله ای که از اسب می ترسید ارائه داد.

می شه اون یکی پاراگراف رو هم بگید من نمی دونم منظورتون کدوم قسمته

rawy

New member
کاپلان 2007 ص 104
کاتاتونی علامتی است که در انواع اختلالات روانی و از همه شایع تر در اسکیزوفرنی و اختلالات خلقی دیده میشود.وجود کاتاتونی در بیماران دچار اختلالات خلقی از نظر پیش آگهی و درمان اهمیت دارد.
شاه علامت کاتاتونی یعنی بهت زدگی حالت عاطفی کند انزوای مفرط و... را در اسکیزوفرنی اختلال افسردگی اساسی و اختلالات طبی و عصبی میتوان دید. علایم کاتاتونی ممکن است با اختلال دو قطبی 1 هم دیده شود.
این تقریبا عین مطلب کتاب بود که اینجا تایپ کردم بنابراین هم گزینه افسردگی اساسی هم گزینه دو قطبی 1 میتونه صحیح باشه ولی تاکید بیشتر کتاب روی اختلال افسردگی اساسی بوده . پس به نظر من افسردگی اساسی درست تره .
نظر شما چیه؟

یعنی شما اینو تو کتابتون ندارید؟

علائم کاتاتونی از همه بیشتر با اختلال دوقطبی i دیده می شود. این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علائم کاتاتونی با علائم شناخته شده مانیا دارد, اغلب به ذهن بالینگر نمی رسد.

:14:

rawy

New member
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد

چقد درصدا نزدیک به همهههههههه تو کنکورم اینجوری بدن که بیچااااااره ایم :14:
فکر می کنم گزینه 1 درست باشه

rawy

New member
به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
1- خشونت زا 2- خودشیفتگی 3- سرکوب کننده 4- تکانه های جنسی

نمی دووووووونم!!!
3؟؟؟

hamidehjoon

New member
راوی جون سلام
درمورد موضوع دل ارام خاسی بچه هانظرشون روبگن منم میگم اماچون پستت زیااااد بودمنم نقل قول نگرفتم
به نظرم نبایداجازه بدیم فضای تاپیک جودوستانش رو ازدست بده وبقول خودت بحث کشدارنشه
بهترنیست یه فرصتی به دل ارام بدی تاحسن نیت خودش رو نشون بده^؟؟؟مثلا دلارام بیاد تست توووووپ طرح کنه مثل بقیه وبه تستاجواب بده یامشکلات درسیشومطرح کنه
بنظرم بهتره اجازه بدهی یه فیلم طولانی تری از دل ارام و رفتاراش وهمکاریش ببینیم وبراساس چندتاعکس ازرفتاراش درموردشخصیتش قضاوت کنیم البته مادرجایگاه قضاوت نیستیم وقاضی اصلی خداست اینوبرای کشدارنشدن موضوع میگم
دل ارام جان شماهم سعی کن همونطورکه خودت گفتی براتاپیک تست بذاری ومفیدباشی
امیدوارم جوتاپیک همیشه دوستانه باشه
ببخشیدمنظورم این بودبراساس چندتاعکس ازرفتاراش درموردشخصیتش قضاوت نکنیم که نون تایپ نشد وبازموبایلم هنگکردنمیتونم درستش کنم

آخرین ویرایش:

rawy

New member
راوی جون سلام
درمورد موضوع دل ارام خاسی بچه هانظرشون روبگن منم میگم اماچون پستت زیااااد بودمنم نقل قول نگرفتم
به نظرم نبایداجازه بدیم فضای تاپیک جودوستانش رو ازدست بده وبقول خودت بحث کشدارنشه
بهترنیست یه فرصتی به دل ارام بدی تاحسن نیت خودش رو نشون بده^؟؟؟مثلا دلارام بیاد تست توووووپ طرح کنه مثل بقیه وبه تستاجواب بده یامشکلات درسیشومطرح کنه
بنظرم بهتره اجازه بدهی یه فیلم طولانی تری از دل ارام و رفتاراش وهمکاریش ببینیم وبراساس چندتاعکس ازرفتاراش درموردشخصیتش قضاوت کنیم البته مادرجایگاه قضاوت نیستیم وقاضی اصلی خداست اینوبرای کشدارنشدن موضوع میگم
دل ارام جان شماهم سعی کن همونطورکه خودت گفتی براتاپیک تست بذاری ومفیدباشی
امیدوارم جوتاپیک همیشه دوستانه باشه
ببخشیدمنظورم این بودبراساس چندتاعکس ازرفتاراش درموردشخصیتش قضاوت نکنیم که نون تایپ نشد وبازموبایلم هنگکردنمیتونم درستش کنم

مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی
من چطوری فرصت بدم؟ همون فرصتی که برای همه ی ما هست برای ایشون هم هست, منتها تا به حال به جز خورد کردن اعصاب و درس اخلاق و کپی یه پست طولانی غیر مرتبط با این تاپیک کاری انجام نشده.
کاری به بعد از اینش ندارم فقط می خوام بدونم اگه براتون ایجاد مزاحمت داره درخواست بلاکش رو بکنم اگه نداره که هیچی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا