aylinn
New member
گزینه 2 .......تست:به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
1- خشونت زا 2- خودشیفتگی 3- سرکوب کننده 4- تکانه های جنسی
گزینه 2 .......تست:به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
شایعترین الگوهای وسواس به ترتیب کدامند؟؟؟؟
ا.افکار مزاحم، تردید مرضی، الودگی، تقارن
2. الودگی تردیدمرضی افکار مزاحم تقارن
3. تردیدمرضی الودگی تقارن افکار مزاحم
4. الودگی افکارمزاحم تقارن تردید مرضی
آخه چیکار کنم من تفکرم از نوع واگراست یعنی به همه چیز از یه بعد متفاوت نگا میکنم برا همینم هست که این همه میخونم آخرشم قبول نمیشم:25r30wi:آخ جون اینو بلدم :4d564ad6:
گزینه 2
(الان آیلین میاد میگه اشتباه بود :25r30wi: یاااااااااادته آیلییییییییییییییییین, چقد زود خاطره شد:sad![]()
شایعترین الگوهای وسواس به ترتیب کدامند؟؟؟؟
من نمیدونم counterphobic attitudeچیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آیلین خانم. یعنی نگرش پادهراسانه. ص 175 کاپلان 2007 توضیح داده
گزینه 1 .مکانیزم دفاعی به کار گرفته شده در counterphobic attitude کدام است؟؟
1. وارونه
2. جبران
3. همانندسازی با پرخاشگر
4. سرکوبی
میزان شیوع افسردگی عمده و فوبی اجتماعی در ocd به ترتیب چند درصد است؟؟؟
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد
مکانیزم دفاعی به کار گرفته شده در counterphobic attitude کدام است؟؟
1. وارونه
2. جبران
3. همانندسازی با پرخاشگر
4. سرکوبی
با اجازتون میخوام پادرمیونی کنم بین راوی جون و دلارام جون
به نظر من اونچه که بینتون پیش اومده سوء تفاهم ساده ای بیش نیست راوی جون خییییییییییلی حساسه و به نظرم از 2 جهت از دست دلارام جون ناراحته یکی اون جمله ارث بابا... و دوم اینکه پارسال بعد از اعلام نتایج یه خانومی اینجا پیداش شد که ما قبلا ایشون رو نمیشناختیم اما برعکس ما ایشون ما رو بهتر از خودمون میشناخت مثلا یه پستی گذاشته بود با این محتوا: طفلک آیلین چقدر هم برای مرضی کودک و مارنات وقت گذاشته بود اما یه سوال بیشتر از مرضی کودک نیومده بود.
من خودم این پستشون رو خوندم شاخ دراوردم که ایشون بیشتر از اینکه با جدیت هر چه تمام تر به درساشون برسن ما رو تعقیب کردن که ببینن بقیه چی میخونن و چی نمیخونن و اینکه مثل ما ننشستن همه کتابارو سطر به سطر و مو به مو بخونن و با هوش و زکاوت خاصی به صورت گزینشی نصف منابع رو خوندن که نتیجه هم گرفتن و...
بگذریم منظورم از گفتن این حرفا این بود که من به عنوان عضو کوچک اینجا دوس دارم همه با هم دوست باشن و هیچ کینه و کدورتی بینمون نباشه .
طبیعیه که بعضا یه بحثایی پیش بیاد ولی نباید از هم به دل بگیریم .
همونطور که گفتم راوی جون زودرنجن و امکان داره بعضی حرفا ناراحتشون بکنه و این به خاطر حساس بودنشه.
خلاصه کاش این سوء تفاهم برطرف بشه و دلارام و بقیه دوستامون اینجا برای هدف مشترکمون تلاش کنیم.
میزان شیوع افسردگی عمده و فوبی اجتماعی در ocd به ترتیب چند درصد است؟؟؟
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد
سلام دوستان و سلام به راوی جون عزیزم خوبید؟ بچه ها دستتون درد نکنه زحمت کشیدید حیف که من به شما نرسیدم و جوابای هیچ کدومو بلد نیستم
راوی جون در مورد روزا من استرس گرفتم راستش من هر روزی که خونه باشم اگه اینترنتم ادا درنیاره می تونم آخر هفته ها چون خونه نیستم اکثرا و مهمونیم نمیتونم اما تو هفته حتما سعی کی کنم حتی اگه 1 خطم درس خونده باشم تستش کنم و بذارم فک کنم 2 شنبه رو قول بدم مطمئن تره البته 2 شنبه یادم نی برا کی بود اما اگه اجازه بدن منم باشم.فقط راوی جون اگه میشه ی کم شرایط منو در نظر بگیرین من خیلی عقبم حتی اگه همه دوستان رو دونده هایی بگیریم که تو میدونن من انگار تازه دارم بند کفش می بندم و استارتم نزدم اما چون نمیخام فقط تماشاچی باشم قول میدم هرچی یاد گرفتم رو تست کنم و مشارکت داشته باشم الانم ی گزارش کامل از امروزم می دم که پیش زمینه تستم باشه
من امرو پایان نامه و درسای دانشامو رها کردم و زور زدم تا بشینم سر کاپلان البته خاستم از فصلای آسونتر مث خواب و فصل 25 شر کنم اما اونام برام سخت بود در حدی که با ادبیات کاپلان آشنا بشم بود و چیزی تو ذهنم نیس و از متنشم کلی سوال دارم که باید ترجمه شه مثلا نمیدونم برادیکاردی و آتونی و هیپوتونی و آرتینکت ینی چی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می دونم منی که هیچی بارم نیس برا تون تست بذارم خنده داره اما حالا این دفعه رو به بزرگی خودتون ببخشید و ناراحت نشین که من تست آبکی یا غیر علمی گذاشتم باشه؟
تست:به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
واقعا نمی دونم اما به هر حال 2.حلالم کنید:14:شایعترین الگوهای وسواس به ترتیب کدامند؟؟؟؟
واقعا نمی دونم اما به هر حال 2.حلالم کنید:14:
شنبه ها از این به بعد آقای هاوش (که در واقع جمعه, آخر شب لطف می کنند و جمله و تستهاشون رو می ذارن)
یکشنبه ها پرندعزیز
دوشنبه ها با آقای یزدان بود که نیستن (آیلین جان شما دوشنبه رو بر می داری؟)
سه شنبه ها حمیده جون
چهارشنبه ها با آقای هاوش بود که جاشون با من عوض شد (این چهارشنبه هم با من)
پنج شنبه ها آقای بالزاک
جمعه ها نگار عزیز
اکی؟؟؟
البته همه هر روز می تونن لطف کنن تست بذارن اما مسئولیت اون روز خاص با اون فرد خاصی که معرفی شده باشه
بازم اکی؟؟؟