مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
بچه ها یه سوال دیگه: شما تو آزمون آزمایشی ثبت نام کردید؟ من میخاستم ثبت نام کنم اما چون نرسیدم بخونم شک دارم که بیخیالش شم یا ثبت نام کنم و سوالاشو نگه دارم هر وقت درسارو خوندم چون من هیچ کتاب تستی ندارم ینی نمیدونم اصن چه کتابای تستی هست اگه میشناسید بگید و به نظرتون چی کار کنم بهتره؟؟:idea_majidonline:

rawy

New member
سلام دوستان و سلام به راوی جون عزیزم خوبید؟ بچه ها دستتون درد نکنه زحمت کشیدید حیف که من به شما نرسیدم و جوابای هیچ کدومو بلد نیستم
راوی جون در مورد روزا من استرس گرفتم راستش من هر روزی که خونه باشم اگه اینترنتم ادا درنیاره می تونم آخر هفته ها چون خونه نیستم اکثرا و مهمونیم نمیتونم اما تو هفته حتما سعی کی کنم حتی اگه 1 خطم درس خونده باشم تستش کنم و بذارم فک کنم 2 شنبه رو قول بدم مطمئن تره البته 2 شنبه یادم نی برا کی بود اما اگه اجازه بدن منم باشم.فقط راوی جون اگه میشه ی کم شرایط منو در نظر بگیرین من خیلی عقبم حتی اگه همه دوستان رو دونده هایی بگیریم که تو میدونن من انگار تازه دارم بند کفش می بندم و استارتم نزدم اما چون نمیخام فقط تماشاچی باشم قول میدم هرچی یاد گرفتم رو تست کنم و مشارکت داشته باشم الانم ی گزارش کامل از امروزم می دم که پیش زمینه تستم باشه
من امرو پایان نامه و درسای دانشامو رها کردم و زور زدم تا بشینم سر کاپلان البته خاستم از فصلای آسونتر مث خواب و فصل 25 شر کنم اما اونام برام سخت بود در حدی که با ادبیات کاپلان آشنا بشم بود و چیزی تو ذهنم نیس و از متنشم کلی سوال دارم که باید ترجمه شه مثلا نمیدونم برادیکاردی و آتونی و هیپوتونی و آرتینکت ینی چی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می دونم منی که هیچی بارم نیس برا تون تست بذارم خنده داره اما حالا این دفعه رو به بزرگی خودتون ببخشید و ناراحت نشین که من تست آبکی یا غیر علمی گذاشتم باشه؟
تست:به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
1- خشونت زا 2- خودشیفتگی 3- سرکوب کننده 4- تکانه های جنسی

یه بار دیگه همچین حرفی بزنی خدایی تا همیشه دیگه باهات قهر می کنم شوخی هم نداااااااااااااااارم (بی ادب :smilies-azardl (12))
قربووووووووونش برم الهیییییییی :28:
خیلییییییییییییی خوشحالم که تو این شرایط بازم هستی عزیزم
نگران روزها نباش, همینکه می گی هستی خودش یه دنیاست, شماها که زیاد وقت ندارید نخودی باشید, هر وقت که فرصت داشتین بیاین (البته این لفظ توهین نباشه ها رو حساب بازی های بچگیمون گفتم)
شما آزاد باشین ولی اگه نیاین دلخور می شمااااااااااااااااااااا
منتظرم تستهای مفیدت رو ببینم
ضمنا تستت رو تو پست جدا بذار که واسه جواب دادن بشه ازش نقل قول گرفت
و اینکه اونایی که گفتی رو منم معنی هاشون رو نمی دنم فکر کردی چی؟ :25r30wi:

parand

Well-known member
شایعترین الگوهای وسواس به ترتیب کدامند؟؟؟؟
ا.افکار مزاحم، تردید مرضی، الودگی، تقارن
2. الودگی تردیدمرضی افکار مزاحم تقارن
3. تردیدمرضی الودگی تقارن افکار مزاحم
4. الودگی افکارمزاحم تقارن تردید مرضی

rawy

New member
سلاااااااااام راوی جونم. خوبی؟؟؟
من متاسفانه طرح کردن تستم خوب نیست در حد وسعم تست طرح میکنم.
یه مشکل دیگم دارم اینه من الان تمرکز رو منابع علوومه. ولی تمام تلاشمو میکنم تستای خوب براتون بزارم.

سلام عزیزم, قربانت شبت بخیر
خیلییییییییی هم خوب تست طرح می کنی, اون تست اون دفه رو که یادته گفتم از رواشناسی معکوس استفاده کردم جواب دادم
بی خودی اینجا شکسته نفسی نکنید هممون مثل همیم
فدای سرت, هرررررررچی از هرررررررجا تونستی بذار , اصلا داشتی روزنامه می خوندی مطلب روانشناسی توش بود تستش کن بذار اینجا
روانشناس بااااااااااااید همه چی مربوط به رشتش بلد باشه اگه می خواد بهداشت قبول بشه , مطمئنم تست هات عالیه مثه همینی که الان گذاشتی , من هنگ کردم (تو زیادی کمال گرا ای می شناسمت)

rawy

New member

آخ جون اینو بلدم :4d564ad6:

گزینه 2

(الان آیلین میاد میگه اشتباه بود :25r30wi: یاااااااااادته آیلییییییییییییییییین, چقد زود خاطره شد:sad:)

rawy

New member
بچه ها یه سوال دیگه: شما تو آزمون آزمایشی ثبت نام کردید؟ من میخاستم ثبت نام کنم اما چون نرسیدم بخونم شک دارم که بیخیالش شم یا ثبت نام کنم و سوالاشو نگه دارم هر وقت درسارو خوندم چون من هیچ کتاب تستی ندارم ینی نمیدونم اصن چه کتابای تستی هست اگه میشناسید بگید و به نظرتون چی کار کنم بهتره؟؟:idea_majidonline:

من احتمالا فقط جامع ها رو شرکت کنم
به نظر من کتاب تستهای کنکورهای سالهای قبل بهداشت رو حتماااااااااا بخر واسه کتابخونه فرهنگه

rawy

New member
بچه ها با اجازتون من برم, خیلی وقته اینجام
خدایی اقلا دو ساعت از وقت درس خوندنم رفت :14:
ولی مرسی از همه که هستین :thanks:
شب خوش, پرستاره, خوابای 3D :smiliess (10):

parand

Well-known member
سلام عزیزم, قربانت شبت بخیر
خیلییییییییی هم خوب تست طرح می کنی, اون تست اون دفه رو که یادته گفتم از رواشناسی معکوس استفاده کردم جواب دادم
بی خودی اینجا شکسته نفسی نکنید هممون مثل همیم
فدای سرت, هرررررررچی از هرررررررجا تونستی بذار , اصلا داشتی روزنامه می خوندی مطلب روانشناسی توش بود تستش کن بذار اینجا
روانشناس بااااااااااااید همه چی مربوط به رشتش بلد باشه اگه می خواد بهداشت قبول بشه , مطمئنم تست هات عالیه مثه همینی که الان گذاشتی , من هنگ کردم (تو زیادی کمال گرا ای می شناسمت)

مررررسی راوی جونم..
سعی میکنم از منابع بهداشت سوال بدم. من کمال گرااااام؟؟؟
قبلا یه مقدار بودم. و حااااالاااااااا کنکور کاری کرده سطح خواسته ها و اهداف به زیر خط فقر نزول کرده:25r30wi::motat:

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
دوستای عزیزم فردا دوباره تست میزارم.
الان خیلی خوابم میاد....
شب همگی بخیر...

parand

Well-known member
82500986279930745092.jpg

hamidehjoon

New member
سلام دوستان و سلام به راوی جون عزیزم خوبید؟ بچه ها دستتون درد نکنه زحمت کشیدید حیف که من به شما نرسیدم و جوابای هیچ کدومو بلد نیستم
راوی جون در مورد روزا من استرس گرفتم راستش من هر روزی که خونه باشم اگه اینترنتم ادا درنیاره می تونم آخر هفته ها چون خونه نیستم اکثرا و مهمونیم نمیتونم اما تو هفته حتما سعی کی کنم حتی اگه 1 خطم درس خونده باشم تستش کنم و بذارم فک کنم 2 شنبه رو قول بدم مطمئن تره البته 2 شنبه یادم نی برا کی بود اما اگه اجازه بدن منم باشم.فقط راوی جون اگه میشه ی کم شرایط منو در نظر بگیرین من خیلی عقبم حتی اگه همه دوستان رو دونده هایی بگیریم که تو میدونن من انگار تازه دارم بند کفش می بندم و استارتم نزدم اما چون نمیخام فقط تماشاچی باشم قول میدم هرچی یاد گرفتم رو تست کنم و مشارکت داشته باشم الانم ی گزارش کامل از امروزم می دم که پیش زمینه تستم باشه
من امرو پایان نامه و درسای دانشامو رها کردم و زور زدم تا بشینم سر کاپلان البته خاستم از فصلای آسونتر مث خواب و فصل 25 شر کنم اما اونام برام سخت بود در حدی که با ادبیات کاپلان آشنا بشم بود و چیزی تو ذهنم نیس و از متنشم کلی سوال دارم که باید ترجمه شه مثلا نمیدونم برادیکاردی و آتونی و هیپوتونی و آرتینکت ینی چی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می دونم منی که هیچی بارم نیس برا تون تست بذارم خنده داره اما حالا این دفعه رو به بزرگی خودتون ببخشید و ناراحت نشین که من تست آبکی یا غیر علمی گذاشتم باشه؟
تست:به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
1- خشونت زا 2- خودشیفتگی 3- سرکوب کننده 4- تکانه های جنسی
گزینه سه....؟؟؟

hamidehjoon

New member
من اگه سرجلسه کنکورم اینجوری بجوابم وزارت بهداشت شرمندم میشه
احتمالا گزینه دو

دل آرام

New member
اون آقا مسئولیت کارش به عهده ی خودشه ضمن اینکه شما که تازه اومدین بذارید عرقتون خشک بشه بعد قضاوت کنید, لزگی رو جمع زیادی از بچه ها باهم ترجمه کردن و اون آقا شاید دوماه مونده به کنکورش اینکار رو انجام نداده! یا هزار دلیل دیگه که به تاپیک ما مربوط نیست.
اصلا نمی فهمم چرا باید این بحث بی معنی رو ادامه بدم؟ از کجا به این نتیجه رسیدید که من به خودم و یه عده ی محدود فکر می کنم؟ انقد این حرف بی معنیه که نیازی نمی بینم بهش جواب بدم, اما برای بار آخر دوباره تکرار مکرارت می کنم بلکه متوجه بشید اینجا چه خبره و اصلا قضیه چی بوده:

کسی برای شما یا هیچ کس دیگه ای محدودیتی نذاشته, اگه زورتون میاد مسئولیت بپذیرید اجازه ی استفاده رو ندارید از نظر شخص من , هنوز این کار عملی نشده که انقد به خودت فشار میاری و وقت من رو هم تلف می کنی هر وقت هم که خواستیم عملیش کنیم قطعا طبق روالی که از قبل رفتار کردم نظر بچه هایی که اینجا شریک هستند و سهم دارن رو می پرسم. نه افراد صرفا تماشاچی
بهتره برای خودتون متاسف باشید که ادبیات صحبت در جمع رو هنوز ندارید اینکه "اینجا ارثیه ی پدری کسی نیست" کاملا درونیاتتون رو نشون داد و دیگه نیازی به این بحث بی معنا با شخصیت های اینچنینی که تجربه ی تلخش رو دارم که هرچی بگم تا صبح باید با شما بحث کنم نمی بینم.

من یه اختیار فردی در مورد رفتار با شما دارم یه اختیار مرتبط با وظائفم در اینجا
در مورد فردی خودم جوابتون رو دادم و این آخرین باری بود که وقتم رو برای اینکار تلف کردم و نهایتا در ارتباط با همچین فردی نادیده اش می گیرم
در مورد نظم تاپیک اجازه نمی دم نظم اینجا رو بهم بزنید و جو دوستانه ی ما رو با کلام زشت تیره کنید, برای اینکه به خاطر خصومت شخصی در موردتون قضاوت نکنم موردتون رو با مسئولین بالاتر از خودم مطرح می کنم که در صورت ادامه خودشون قضاوت کنند و برخورد لازم رو انجام بدن.
این آخرین باری بود که تذکر دادم[/QUOTE
واقعا واقعا براتون متاسفم
من گفتم با اینکه تاپیک برای یه عده خاص خصوصی سازی شه مخالفم !! نه گفتم دزدکی میام میخونم و نه مشکلی دارم با تست طرح کردن یا مطلب مفید گذاشتن !!!!!چرا حرف تو دهن من میزاری ؟!!!!!!!!

ارثیه بابا از کلمات انتخابی شما کاملا مشهود و مبرهنه !! توجه رو به چند تا از کلمات انتخابی شما جلب میکنم :::
ضمن اینکه شما که تازه اومدین بذارید عرقتون خشک بشه بعد قضاوت کنید
طبق روالی که از قبل رفتار کردم نظر بچه هایی که اینجا شریک هستند و سهم دارن رو می پرسم
و بقیه کلمات انتخابی توسط شما که کاملا نشان دهنده ی شخصیت شما هست
و در اخر تهدیدی که کردی که به مدیریت گزارش میدهید !!!!!!! در صورتی که من با مدیریت مشکلی ندارم و تا زمانی که اون بالا نوشته دل آرام عزیز خوش امدید به این تاپیک خواهم اومد و در حد توانم هم کمک خواهم کرد .

این پست هم که الحمد الله ندید بنابراین دوباره براتون کپی پیست میکنم تا بیشتر با درونیات من آشنا بشید .
یروز 12:42 PM #1392
دل آرام
دل آرام هم اکنون آنلاین است.
کاربر عادی
دل آرام آواتار ها

مقطع
کارشناسی
رشته تحصیلی
روان شناسی
رشته مورد علاقه
روانشناسی بالینی

ما روزانه این همه از فضای مجازی سود میبریم . کتاب .موسیقی . فیلم . دوستیابی و... اما حالا که نوبت به خود ما رسید که فضایی رو در این محیط مجازی ایجاد کنیم که علاوه بر خودمون عده ایی دیگر هم سود ببرن احساس تملک و مالکیت میکنیم !
چه اشکالی داره واقعا من نمیفهمم .
من واقعا به این اعتقاد دارم که تو این دنیا هر چی بکاری همون رو به دست میاری . اگر شما بر فرض اینکه یه عده ایی دارن از اطلاعات شما استفاده میکنن و شما به کسی که نمیشناسید کمک کردید وباعث شدید به چیزی که هدف و ارزوشه برسه ( چه بسا اون آرزوی شما هم هست ) وباعث خوشحالی اون فرد شدید خوشحال نمیشدید ؟من بودم از صمیم قلبم خوشحال میشدم به خدا.

راوی جان من برات از صمیم قلبم آرزو میکنم جزو نفرات برتر کنکور امسال بشی دوست خوبم . و مهم تر از اون یک روان شناس کاردان و کاردرست تا بتونی به انسان ها همون جور که خودت دوست داری کمک کنی .

دل آرام

New member
واقعا که
اینجا باید جایی باشه که تمرکز و انگیزه ادم رو بالا ببره متاسفانه با برخورد مدیر اینجا من نتونستم رو تست های مطرح شده تمرکز کنم !!!!

havash

New member
عاغا حالا که نگار خانم نیست من فعلا یه تست می دم تا بیبینیم میشه بعدا با ایشون کنار اومد یا نه!!!
کدام بک از گزینه های زیر در مورد واکنشهای دفاعی درست نیست.

1. رفتار واکنشی را می توان از حالت وسواس گونه ی آن تشخیص داد.
2. عمل زدایی نوعی تحریم لمس کردن را در بر دارد.
3. واکنشهای وارونه به یک موضوع محدود هستند.
4. در جابه جایی افراد می توانند امیال و تکانه های خود را به سمت اشخاص و اشیای گوناگون هدایت کنند.

زود به خودتون بجنبین که دو روز دیگه جوابشو میگم

سلام گرامیان.
کتاب فیست ص 51. عمل زدایی نوعی سرکوبی است و آنچه که تحریم لمس کردن را در بر دارد جداسازی است پس با این حساب گزینه 2 جواب میشه. اما در مورد باقی گزینه ها؛ رفتار واکنشی را می توان از حالت وسواس گونه و خصلت اغرار آمیز آن تشخیص داد. واکنشهای وارونه به یک موضوع محدود هستند اما در جابه جایی فرد می تواند امیال نامعقول خود را به سمت اشخاص یا اشیای گوناگون هدایت کند. در ضمن در جابه جایی مبالغه دیده نمی شود. عمل زدایی منجر به اعمال وسواسی و جداسازی منجر به افکار وسواسی و مکرر می شود.

aylinn

New member
شنبه ها از این به بعد آقای هاوش (که در واقع جمعه, آخر شب لطف می کنند و جمله و تستهاشون رو می ذارن)
یکشنبه ها پرندعزیز
دوشنبه ها با آقای یزدان بود که نیستن (آیلین جان شما دوشنبه رو بر می داری؟)
سه شنبه ها حمیده جون
چهارشنبه ها با آقای هاوش بود که جاشون با من عوض شد (این چهارشنبه هم با من)
پنج شنبه ها آقای بالزاک
جمعه ها نگار عزیز
اکی؟؟؟
البته همه هر روز می تونن لطف کنن تست بذارن اما مسئولیت اون روز خاص با اون فرد خاصی که معرفی شده باشه
بازم اکی؟؟؟

ok...........

havash

New member
(متاسفانه شماره صفحات کاپلان من از کتاب شما متفاوته اما سعی می کنم جوری توضیح بدم که واضح باشه و امیدوارم تو ورژن 2007 به همین ترتیب اومده باشه ممنون می شم اگر وقت بذارید چک کنید و تایید کنید)

در قسمت اختلالات اضطرابی/هراس اختصاصی و جمعیت هراسی/اصول کلی/عوامل روانکاوانه:

... سه مکانیزم مذکور (واپس زنی, جابه جایی, نمادسازی) می توانند به کمک یکدیگر اضطراب را از بین ببرند. با این حال, از بین رفتن این اضطراب به بهای ایجاد یک نوروز هراس گونه (فوبیک) به دست آمده است. این جمعبندی نظری در مورد نحوه تشکیل فوبی را "فروید" نخستین بار به هنگام معرفی بیمار مشهور خود "هانس کوچولو" پسر بچه 5 ساله ای که از اسب می ترسید ارائه داد.

کاپلان 2003 صفحه 155 (تو کاپلان 2007 چند صفحه جلوتر باید باشه)

ممنون از همه که جواب دادن

راوی جان سلام. این مورد رو هم قبلا خوندم ولی نمی دونم چرا همش فک می کنم بین این این دو پاراگراف یه تناقض ظریفی وجود داره. تو پاراگراف اولی میگه وقتی واپس زنی کارایی نداشته باشه دو مکانیزم دیگه به کار میان (استنباط من از این قسمت اینه که واپس زنی تو ایجاد هراس تاثیری نداره) ولی تو پاراگراف بعد میگه هر سه مکانیزم موجب هراس می شوند. من فک کنم در این مورد یه کم گیج شدم میشه اگه شما درست متوجه شدین این دو پاراگرافو واسه من توضیح بدین لطفا

aylinn

New member
(بچه ها به نظرم این نکته خیلی مهم اومد چون خودم هم همش با اینکه چندین بار فلشش رو خوندم مدام اشتباه جواب می دم)
در قسمت اختلالات خلقی/ بعد از اختلال دو قطبی ii/ مختصه های توصیف گر آخرین حمله/ با خصائص کاتاتونیک:

علائم کاتاتونی از همه بیشتر با اختلال دوقطبی i دیده می شود. این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علائم کاتاتونی با علائم شناخته شده مانیا دارد, اغلب به ذهن بالینگر نمی رسد.

کاپلان 2003 صفحه 92-93

کاپلان 2007 ص 104
کاتاتونی علامتی است که در انواع اختلالات روانی و از همه شایع تر در اسکیزوفرنی و اختلالات خلقی دیده میشود.وجود کاتاتونی در بیماران دچار اختلالات خلقی از نظر پیش آگهی و درمان اهمیت دارد.
شاه علامت کاتاتونی یعنی بهت زدگی حالت عاطفی کند انزوای مفرط و... را در اسکیزوفرنی اختلال افسردگی اساسی و اختلالات طبی و عصبی میتوان دید. علایم کاتاتونی ممکن است با اختلال دو قطبی 1 هم دیده شود.
این تقریبا عین مطلب کتاب بود که اینجا تایپ کردم بنابراین هم گزینه افسردگی اساسی هم گزینه دو قطبی 1 میتونه صحیح باشه ولی تاکید بیشتر کتاب روی اختلال افسردگی اساسی بوده . پس به نظر من افسردگی اساسی درست تره .
نظر شما چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا