مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
این از سلیگمن بود؟
من اضطرابی کاپلان رو خوندم اینو توش ندیدم, بچه ها شما تو کاپلان هم این مورد رو دیدین؟ چون کتاب من 2003 هست

راوی جونم سلااام...
تو کاپلان نوشته هراس امپول جراحت و خون تو خونواده ها تداوم داره .
ص 177 کاپلان

rawy

New member
خواستم یه ربع بیام و برم, الان شد یه ساعت
نظرتون رو در مورد برنامه ای که نوشتم بگید, هرکسی که تو اون برنامه هست بسم الله بگه و شروع کنه
پرند کاش می شد صفحه رو برای کسایی که شرکت نمی کنن ببندیم متوجه شدی می شه یا نه؟
روزتون خوش و پربار

آخرین ویرایش:

hamidehjoon

New member
خب خب حالا می ریم سراغ قوانین جدید
این مواردی که اینجا میگم رو تو پست اول هم اضافه می کنم که هر عضو جدیدی اومد بدونه اینجا چه خبره و باید چه کاری انجام بده
در حال حاضر عضوهای ثابت اینجا : منم, پرند, یزدان, حمیده جون, هاوش, بالزاک, نگار (آقای یزدان چون مرتب نمیاین لطفا اعلام حضور بفرمایید که تو این برنامه شرکت می کنید یا خیر؟)
1- خوشبختانه هفت نفریم :4d564ad6: به همین ترتیبی که نوشتم هرکسی تو روز خودش مسئوله که یه جمله انگیزه دهنده حالا چه به صورت عکس چه نوشته تو تاپیک بذاره, اول صبح اینکار رو انجام بده یا آخر شب از شب قبل که اون جمله به عنوان شعار اون روزمون باشه , من شنبه, پرند یکشنبه, یزدان دوشنبه, حمیده جون سه شنبه, هاوش چهارشنبه, بالزاک پنج شنبه, نگار جمعه.
2- و بخش مهم قضیه اینه که قطعا هممون داریم درس می خونیم این بدیهیه, هرررر نکته ای که حین خوندن به نظرتون تووووووووپ و تاپ اومد حتی اگه دارید درس می خونید یه گوشه یادداشت کنید واسه تاپیک, هر کس بااااااااااید اقلا روزی یه تست یا سوال اینجا بذاره
3- و بقیه هم تک به تک باید بهش جواب بدن, (حتما به همراه سوال پست کنید که مشخص باشه در پاسخ به کدوم سوال هست) حتی اگه جواب اول داده شده صحیح باشه بقیه باید نظر خودشون رو بگن.
بعد از اینکه همه جوابهاشون رو گفتن طراح سوال هرکی بوده لطف کنه جواب درست رو حتمااااا با ذکر منبع (کتاب و شماره صفحه) پست کنه
4- هرکسی خودش سوالات خودش رو مدیریت کنه و حواسش باشه که آیا همه جواب دادن یا نه؟ و چه زمانی باید جواب رو بذاره
5- حتی اگه همه به سوال قبلیتون پاسخ ندادن و هنوز جواب اون رو نگذاشتید, سوال بعد روز بعد رو باید بگذارید
6- حداکثر یک روز صبر کنید که همه پاسخ بدن اگه کسی بود که تو پاسخدهی شرکت نکرد تو پستی که پاسخ رو می گذارید اسمش رو از بد بنویسید و جواب رو بدید (حتما به همراه سوال) که بقیه منتظر نمونن
7- ممکنه اعضاء شرکت کننده تو این شیوه کم و زیاد بشن, در هر صورت هرکسی که تمایل به مطالعه گروهی داره کار خودش رو انجام بده و منتظر کسی نباشه
با سپاس از همه

خانوم مدیر یه نکته من بگم
درمورداینکه هرروزیه سوال همه بگن یایه نکته وبقیه حتماجواب بدن شایدمثلا شمایه سوال ازفصل دهم بالینی بگی ومن هنوزنرسیدم بهش ونتونم بجوابم
اون وقت چیکاربایدکرد؟؟؟
بهترنیست هرکسی اگه جوابومیدونست یاباتحلیل میتونه جواب بده واگه نه صرفابالایک کردن اون پست اعلام کنه من اون سوالوخوندم امابلدنیستم
نکته دوم اینکه عاغااگه من نتونم یه سوالطرح کنم ولی فقط نکته بگم خوفه؟؟؟
نکته سوم عاغا من کودتاچی نیستم انقلابیم اررررررررررره

rawy

New member
خانوم مدیر یه نکته من بگم
درمورداینکه هرروزیه سوال همه بگن یایه نکته وبقیه حتماجواب بدن شایدمثلا شمایه سوال ازفصل دهم بالینی بگی ومن هنوزنرسیدم بهش ونتونم بجوابم
اون وقت چیکاربایدکرد؟؟؟
بهترنیست هرکسی اگه جوابومیدونست یاباتحلیل میتونه جواب بده واگه نه صرفابالایک کردن اون پست اعلام کنه من اون سوالوخوندم امابلدنیستم
نکته دوم اینکه عاغااگه من نتونم یه سوالطرح کنم ولی فقط نکته بگم خوفه؟؟؟
نکته سوم عاغا من کودتاچی نیستم انقلابیم اررررررررررره

حمیده جون اون میشه همون روال سابق
خودت یه سوال پرسیدی یادته که کسی جواب داد؟
خودت وقتی سوال طرح می کنی دلت نمی خواد که بقیه اهمیت بدن و جواب بدن؟
ما از دبیرستان که نیومدیم یه دفه روانشناسی بخونیم , هممون یه اطلاعات پایه ای داریم
اینکه اینجا اشتباه کنیم کسی بهمون نمره منفی نمیده, پس اشتباه کردن هیچ اشکالی نداره البته به شرطی که بقیه از روی اون اشتباه یاد نگیرن, اگه به جواب مطمئن نیستید مطرح کنید که مطمئن نیستید که بقیه به اشتباه نیفتن, اما اگه مطمئن بودید چه بهتر که با ذکر کتاب و صفحه بگید.

نکته تو کتاب هست, ذهن رو به چالش نمی کشه, اینطوری مشخص می شه که چند مرده حلاجیم (این مورد هم قبلا تست شده و ناموفق بوده, ضمن اینکه تاپیکی به اسم نکات داریم و اون دیگه مطالعه گروهی نیست) چرا همه مقاومت دارید برای طرح تست و سوال؟؟؟

اکی هرچی راضیم ازت :smiliess (3):

مرسی که نظرت رو گفتی, امیدوارم دلائلی که آوردم قانعت کرده باشه اگه نه شما دلیل بیار و من رو قانع کن, چون تا حالا که هی کوتاه اومدم که تا نظر جمع چی باشه که همه رفتن پی کار خودشون, راوی مونده و حوضش, اینبار می خوام این روش رو هم امتحان کنم
الانم دنبال اینم که ببینم چطوری میشه این تاپیک فقط برای کسانی باز باشه که مواردی رو که گفتم اجرا می کنند و کسی که تا یه حدی اسمش از بد نوشته بشه از تاپیک بره بیرون و نتونه مطالب رو ببینه, امیدوارم که شدنی باشه

balzak

New member
این مواردی که اینجا میگم رو تو پست اول هم اضافه می کنم که هر عضو جدیدی اومد بدونه اینجا چه خبره و باید چه کاری انجام بده
در حال حاضر عضوهای ثابت اینجا : منم, پرند, یزدان, حمیده جون, هاوش, بالزاک, نگار (آقای یزدان چون مرتب نمیاین لطفا اعلام حضور بفرمایید که تو این برنامه شرکت می کنید یا خیر؟)
1- خوشبختانه هفت نفریم :4d564ad6: به همین ترتیبی که نوشتم هرکسی تو روز خودش مسئوله که یه جمله انگیزه دهنده حالا چه به صورت عکس چه نوشته تو تاپیک بذاره, اول صبح اینکار رو انجام بده یا آخر شب از شب قبل که اون جمله به عنوان شعار اون روزمون باشه , من شنبه, پرند یکشنبه, یزدان دوشنبه, حمیده جون سه شنبه, هاوش چهارشنبه, بالزاک پنج شنبه, نگار جمعه.
2- و بخش مهم قضیه اینه که قطعا هممون داریم درس می خونیم این بدیهیه, هرررر نکته ای که حین خوندن به نظرتون تووووووووپ و تاپ اومد حتی اگه دارید درس می خونید یه گوشه یادداشت کنید واسه تاپیک, هر کس بااااااااااید اقلا روزی یه تست یا سوال اینجا بذاره
3- و بقیه هم تک به تک باید بهش جواب بدن, (حتما به همراه سوال پست کنید که مشخص باشه در پاسخ به کدوم سوال هست) حتی اگه جواب اول داده شده صحیح باشه بقیه باید نظر خودشون رو بگن.
بعد از اینکه همه جوابهاشون رو گفتن طراح سوال هرکی بوده لطف کنه جواب درست رو حتمااااا با ذکر منبع (کتاب و شماره صفحه) پست کنه
4- هرکسی خودش سوالات خودش رو مدیریت کنه و حواسش باشه که آیا همه جواب دادن یا نه؟ و چه زمانی باید جواب رو بذاره
5- حتی اگه همه به سوال قبلیتون پاسخ ندادن و هنوز جواب اون رو نگذاشتید, سوال بعد روز بعد رو باید بگذارید
6- حداکثر یک روز صبر کنید که همه پاسخ بدن اگه کسی بود که تو پاسخدهی شرکت نکرد تو پستی که پاسخ رو می گذارید اسمش رو از بد بنویسید و جواب رو بدید (حتما به همراه سوال) که بقیه منتظر نمونن
7- ممکنه اعضاء شرکت کننده تو این شیوه کم و زیاد بشن, در هر صورت هرکسی که تمایل به مطالعه گروهی داره کار خودش رو انجام بده و منتظر کسی نباشه
با سپاس از همه

راوی جان من کاملا موافقم با این روش.فقط واسه طرح سوال من از شماها خیلی عقب ترم.شاید سوالی بدین که هنوز من نخوندم!!!:smiliess (11):
اما به هر حااال سعی خودمو میکنم که با گروووه پیش برم.:smilies-azardl (113

rawy

New member
راوی جان من کاملا موافقم با این روش.فقط واسه طرح سوال من از شماها خیلی عقب ترم.شاید سوالی بدین که هنوز من نخوندم!!!:smiliess (11):
اما به هر حااال سعی خودمو میکنم که با گروووه پیش برم.:smilies-azardl (113

اتفاقا به نظر من شما چون تازه دارید فارغ التحصیل می شید از ما جلوتر هستید, من سالها از دانشگاه دور افتادم و تازه دارم از مغزم استفاده می کنم
پس لطفا هیچکی اینجا احساس ضعف نکنه, هممون تقریبا تو یه حد و حدود هستیم, فرض که نباشیم هم هیچ اشکالی نداره, مچ گیری که نیست می خوایم اشتباه کنیم و یادبگیریم, انقد از اشتباه کردن نترسید, مهم اینه که تو کنکور اشتباه نکرد که تازه اونم محاله, شاید بشه گفت کمتر اشتباه کرد :thumbsupsmileyanim:

hamidehjoon

New member
اتفاقا به نظر من شما چون تازه دارید فارغ التحصیل می شید از ما جلوتر هستید, من سالها از دانشگاه دور افتادم و تازه دارم از مغزم استفاده می کنم
پس لطفا هیچکی اینجا احساس ضعف نکنه, هممون تقریبا تو یه حد و حدود هستیم, فرض که نباشیم هم هیچ اشکالی نداره, مچ گیری که نیست می خوایم اشتباه کنیم و یادبگیریم, انقد از اشتباه کردن نترسید, مهم اینه که تو کنکور اشتباه نکرد که تازه اونم محاله, شاید بشه گفت کمتر اشتباه کرد :thumbsupsmileyanim:

من رسما برای اشتباه کردن ویادگرفتن اعلام امادگی میکنم
پس من نکاتم روبه صورت سوال تستی مطرح میکنم

balzak

New member
پس با این حساب منم مثل حمیده خانم برای اشتباه کردن و یاد گرفتن اعلام آمادگی می کنم

havash

New member
این از سلیگمن بود؟
من اضطرابی کاپلان رو خوندم اینو توش ندیدم, بچه ها شما تو کاپلان هم این مورد رو دیدین؟ چون کتاب من 2003 هست

سلام راوی جان
تست از کاپلانه (سال 2007) و صفحه ی 175 در قسمت عوامل وراثتی اومده البته تو صفحه ی 177 هم یه اشاره ای بهش شده

havash

New member
با سپاس از همه

آقا من با همش موافقم غیر از روزی یه تست چون به نظر هر نفر روزی یه تست ممکنه امکان پذیر نباشه مثلا خود من گاهی پیش میاد که چند روز سر نزنم در واقع شرایطم طوری نیست که هر روز سر بزنم اما می تونیم بگیم هر نفر هفته ای 3 یا 4 تا تست، اونوقت هرکسی هرموقعی که توی هفته وقت داشت می تونه تستاشو بزاره

hamidehjoon

New member
آقا من با همش موافقم غیر از روزی یه تست چون به نظر هر نفر روزی یه تست ممکنه امکان پذیر نباشه مثلا خود من گاهی پیش میاد که چند روز سر نزنم در واقع شرایطم طوری نیست که هر روز سر بزنم اما می تونیم بگیم هر نفر هفته ای 3 یا 4 تا تست، اونوقت هرکسی هرموقعی که توی هفته وقت داشت می تونه تستاشو بزاره

عزیزم "اقا"نه عاااااااااغااااا
املات چندمیشدی دبستان؟؟؟

havash

New member
ای بابامعذرت چرا
راسی هاوش خان یه اواتارخشکل هم براخودت انتخاب کن
اینجوری بیشترقابل شناسایی میشی بااواتتار
بای

نظر به درخواست دوستان آواتاری نیز انتخاب نمودیم. باشد که موثر اوووفتاده شناسایی بنده را برایشان سهل نموده راحت ایشان را فراهم آورد.:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا