مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darenshan

New member
سلام ، من لیسانسم روانشناسی نبوده ولی می خوام برای فوق روانشناسی بخونم . به نظر شما از چه کتاب هایی شروع کنم بهتره ؟ :33:

parand

Well-known member
سلاااااااااااام دوستان منم از امروز میام و گزارش میدم...............
امروز یک فصل شخصیت..................

eliii

New member
پرند جونم به نظرت تو تابستون امار و زبان بخونیم بعد نتایج درسای دیگه بهتر نیست؟؟؟

eliii

New member
من و دوستانی امسال کنکور دادیم تو این یکسالی که با هم هم مسیر بودیم و هدف هممون قبولی ارشد بود و تو روزای سخت و نا امیدی تو روزایی که خوشحال بودیم از عملکردمون تجربه های خوبی بدست اوردیم که من از دوستان خواستم اینجا تجربیاتشون رو در اختیار شما قرار بدن . فکر میکنم بد نباشه اگر شما سوالی هم دارید بپرسید تا دوستان بهتر کمکتون کنن

eliii

New member
اماااا اول خودم : به نظر من خلاصه های هر فردی بهتر از هر خلاصه ای ، سعی کنید خلاصه بنویسید اگر زیاد وقت گیره برای دروس مهم خلاصه و دروس دیگه نکته برداری کنید . تو کاپلان کنار جدول dsm بروز و شیوع و حداقل زمان برای تشخیص سندرم رو یادداشت کنید . کنکور ازمایشی اگر میخواید شرکت کنید ۳تا جامع اخر رو شرکت کنید . شخصیت رو یکم پیش برید بعد درمان رو ظشروع کنید . زبان رو خیلی اهمیت بدید یه جورایی شرط قبولی . رشد جلد یک نکات بیشتری داره مخصوصا تغییرات نوزاد تا ۳ سالگی . مراحل رشد و نظریه های پیاژه اریکسون و مراحل رشد اخلاقی کلبرگ رو خیلی خوب بخونید. البته اینا یکم زوده الان ولی بهتر از الان بگم تا حواستون زمان خوندن جمع باشه . فکر میکنم از الان روزی ۵-۶ساعت خوب باشه تا اخر خسته نباشید . مارنات رو کامل نخونید شاید از هر فصلی ۴۰-۵۰ صفحه بیشتر لازم نباشه بخونید . سعی کنید همه درسا رو موازی پیش برید . کاپلان شخصیت درمان رو خیلی ریز و دقیق بخونید .

sanam_b

New member
سلام ، من لیسانسم روانشناسی نبوده ولی می خوام برای فوق روانشناسی بخونم . به نظر شما از چه کتاب هایی شروع کنم بهتره ؟ :33:
سلام دارن شان عزیز. میدونی که برای ارشد وزارت بهداشت باید حتما لیسانس مشاوره یا روانشناسی داشته باشی؟ ولی وزارت علوم رو میتونی شرکت کنی. به نظر من با زمینه روانشناسی هیلگارد شروع کن، چون عمومیه و یه شمای کلی از این رشته بهت میده که بفهمی اصلا دوستش داری یا نه. موفق باشی.

sanam_b

New member
سلام دوستان، منم از دوستای الی هستم و همه حرفاش رو کاملااااا تایید میکنم. آقا از من به شما نصیحت، شخصیت رو خیلییییی خوب بخونین چون احتمال اینکه نظریه ها با هم قاطی بشه خیلی زیاده و خب ضریب این درس هم بالاست. من اشتباهی که کردم این بود که فقط یکی دو ماه آخر رو تست زدم و برای همین اعتماد به نفس کافی نداشتم که تستهایی که شک دارم رو بزنم. بعد از آزمون که جوابهام رو نگاه کردم، می دیدم اکثر اونایی که از ترسم نزدم رو اگه میزدم درست بود و شاید حدود ده درصد نمره اون درس رو میبرد بالا. حالا ممکنه یکی کاملا برعکس عمل کنه و فکر کنه داره تست رو درست میزنه ولی غلط باشه ها، ولی بازم به نظر من اگه تستها رو خوب کار کنین بیشتر با قلق خودتون آشنا میشین و می فهمین که در چه صورتی ریسکش کمتره.

aylinn

New member
سلام
منم در ادامه مطالب خوبی که دوستان عنوان کردم با توجه به تجارب خودم چندتا توصیه داشتم اول اینکه سعی کنید یه برنامه خوب جامع و عملی داشته باشید و مطلقا بی برنامه و یا بصورت پراکنده درس نخونید مثلا اول یه برنامه کلی بریزید که کتابا رو به چه ترتیبی باید بخونین و اینکه یه زمانی رو در نظر بگیرید که باید دور اول همه کتابا رو تا اون زمان مشخص شده به اتمام برسونید و بعد میتونید به جزئیات برنامتون بپردازید چند هفته برنامه ای رو که طراحی کردید به صورت آزمایشی اجرا کنید و به مرور زمان به توجه به تجاربی که کسب میکنید میتونید در برنامتون برای بالا بردن کیفیت مطالعه و عملیتر شدن آن تغییراتی رو ایجاد کنید . این در مورد برنامه ریزی و اما در مورد دروس تنها پیشنهادی که دارم اینه که سعی کنید دروس مهم و دارای ضریب بالا رو از همین الان شروع کنید و تا کنکور حداقل حداقل 3 بار به طور دقیق دوره کنید پیشنهاد من اینه که اول دروس زبان کاپلان نظریه های شخصیت نظریه های رواندرمانی و روانشناسی بالینی رو اول از همه شروع کنید تا زمان بیشتری برای خوندن و دوره کردن این کتابا داشته باشید چون اینا خیلی مهمن.
ضمنا به نظر من بهتره در شروع کار تمام کتابا رو یکجا و همزمان نخونید حداقل برای دور اول اینکارو نکنید چون تو شروع کار واقعا خسته و زدتون میکنه به نظر من بهتره کل درس رو به دو قسمت تقسیم کنید یعنی مثلا از بین 10 تا کتاب 5 تا رو بخونید و تموم کنید و بعدا 5تای بعدی رو شروع کنید.
فعلا چیزایی که به ذهنم میرسه همینان اگه بعدا مطلب دیگه ای که احساس کنم براتون مفیده به ذهنم برسه مطرح میکنم.
موفق باشید.

narges-gh

New member
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی. با عرض پوزش که چند وقتی نبودم چون کارم خیلی شلوغ بود نتونستم درس بخونم. ایشالا از این هفته دوباره گزارش می دم

narges-gh

New member
مرسی از دوستای گل پارسال آیلین ، پرند ، الییی و صنم و بقیه که نظرات و تجارب ارزشمندشونو در اختیار ما قرار میدن . تایپیک شما واقعا پر انرژی و خوب بود کمک کنید امسال هم همون طوری باشه

دل آرام

New member
سلام
من تازه واردم
میخوام برای امسال شروع کنم .هدفمم رتبه زیر 10 هست ان شاء الله
امیدوارم همگی بهترین رتبه ها رو بیاریم و تو زمانی که اینجا هستیم به هم دیگه قوت قلب بدیم .

سوال :: آزمون های آزمایشی سنا چطوریه ؟کسی خبر داره ؟ ثبت نام کرده کسی تا به حال ؟؟
kelasهای آموزشیش چی ؟کسی از سطح kelasهای سنا خبر داره ؟؟

ممنون

آخرین ویرایش:

narges1120

New member
خیلی ممنون از دوستایی که اطلاعاتشون را در اختیار ما تازه کارها میذارن :riz304:
حقیقتا تجربه تواین راه خییییلی مهمه....
من از دوستای گلم یه سوالی دارم، شما برای بالینی شخصیت و درمان چه کتابی رو میخونید؟ :33:

دل آرام

New member
برای بالینی فیرس و کرامر هست .اول فیرسو بخون بعدم کرامرو
برای شخصیت فیست ترجمه سید محمدی
برای نطریه های روان درمانی هم کری ترجمه سید محمدی

psychology123

New member
سلام. منم یک ساعت مرضی، یک ساعت زبان، نیم ساعت رشد خوندم!
خوشبحال دوستايي که همه وقتشون آزاده. منکه نصف روز سربازيم:-(

سلام اقای فرهاد
اتفاقا کسایی که تمام وقتشون ازاد نیست اغلب اقات بهتر از افرادی که تمام وقت آزاد هستن از زمانشون استفاده می کنین
اگر همین جور اهسته و پیوسته پیش برین و ماه های اخر فول تایم بخونین , مطمعا باشین که به نتیجه دلخواهتون می رسین
موفق و پیروز باشین:thumbsupsmileyanim:

psychology123

New member
سلام
من تازه واردم
میخوام برای امسال شروع کنم .هدفمم رتبه زیر 10 هست ان شاء الله
امیدوارم همگی بهترین رتبه ها رو بیاریم و تو زمانی که اینجا هستیم به هم دیگه قوت قلب بدیم .

سوال :: آزمون های آزمایشی سنا چطوریه ؟کسی خبر داره ؟ ثبت نام کرده کسی تا به حال ؟؟
kelasهای آموزشیش چی ؟کسی از سطح kelasهای سنا خبر داره ؟؟

ممنون

براتون ارزوی موفقیت دارم عزیزم
من فقط امار شرکت کردم .نمی شه گفت عالی بود , خوب بود.
اما از بچه هایی که ک ل اس های دیگر رو شرکت کرده بودن وقتی سوال کردم راضی بودن که البته قبل از ازمون بود...نمی دونم ایا بعد از ازمون هم همین نظر رو داشتن یا نه:smiliess (12):

آخرین ویرایش:

psychology123

New member
خیلی ممنون از دوستایی که اطلاعاتشون را در اختیار ما تازه کارها میذارن :riz304:
حقیقتا تجربه تواین راه خییییلی مهمه....
من از دوستای گلم یه سوالی دارم، شما برای بالینی شخصیت و درمان چه کتابی رو میخونید؟ :33:

دوست خوبم اگر برای بهداشت می خونین
در مورد منابع می تونین به سایت به سايت مركز سنجش آموزش پزشكي خوش آمديد مراجعه کنین و لیست منابع 92 رو بگیرین.
به غیر از زبان و امار (چون می شه از منابع دیگر هم استفاده کرد)دقیقا همان منابع اعلام شده رو تهیه بفرمایید و مطالعه کنین چون فقط از همین منابع سوال می یاد.
موفق باشین

taranom92

New member
سلام دوستای گلم چن روز نتم قطع بود نتونستم بیام گزارش بدم
من ف6روش تحقیق رو خوندم
درسنامه ی جامع امارزیستی روگرفتم نصف ف2 ام
زبان 2درس اول رضازاده ام
ودوباره دارم ف7کاپلان رو میخونم
امانمیدونم چراکندپیش میرم شایدبخاطرماه رمضانه
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی یه فصلی رو میخونم اصلارغبت نمیکنم دوباره مرورکنم هرچندم میدونم مرورچقدمهمه ومنم که حافظه ی خوبی ندارم مرورخیلی مهمه اماااااااااااااااا موندم چکارکنم کمکم کنید

rawy

New member
سلام به همه ی جمع
منم اومدم با اجازه
باید راهنمایی کنیم؟ آخه من خودم کم خوندم و بیشتر نیاز دارم از راهنمایی بچه ها استفاده کنم
اما چیزهایی که به ذهنم می رسه رو می گم:
اول اینکه حتما حتما تمااااااام منابع رو بخونید و به هیچ وجه به دلیل نداشتن کتاب یا پایین بودن ضریب درسی اون رو کنار نگذارید
دوم اینکه حتما حتما حتی اگه روزی خواستین کلا درس نخونید و توی استراحت بودید, زبان رو کنار نگذارید, حتی شده چندتا دونه لغت, خوندن زبان مثل ورزش کردنه, نذارید بدنتون سرد بشه :thumbsupsmileyanim:
و چیزی که همیشه گفتم الان بازم بگم بچه ها منو می زنن اینکه درس خوندن به روش جعبه لایتنر رو اگه امروز شروع کنید از فردا بهتره, هر وقت که شروع کنید خودتون متوجه می شید که تا به حال که از این روش استفاده نکردید چقدر ضرر کردید.
امیدوارم همگی به نتیجه ی دلخواهمون برسیم
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا