مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
بچه ها من از کتاب بالینی فیرس خیـــــــــــلی بدم میاااااد اصلا نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم...
smilie_girl_093.gif

اخه چرا منبع علوووم فیرسه...:sad:
وقتی میخوونمش این شکلی میشم
viannen_82.gif

علوم که منبع اعلام نمیکنه.میتونی هرکتاب دیگه ای هم بخونی.کرامرو بخون (یک تیرو دو نشون)

parand

Well-known member
علوم که منبع اعلام نمیکنه.میتونی هرکتاب دیگه ای هم بخونی.کرامرو بخون (یک تیرو دو نشون)

متاسفانه یا خوشبختانه منبع علوم در مورد بالینی کاملا مشخصه و من مجبورم فیرس بخونم....:wacsmiley:
اگه کرامر رو میتونستم بخونم واسه علوم خیـــــــــــــــــــلی خوب بود...:motat:
ولی نمیشه...:sad:

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
متاسفانه یا خوشبختانه منبع بهداشت در مورد بالینی کاملا مشخصه و من مجبورم فیرس بخونم....:wacsmiley:
اگه کرامر رو میتونستم بخونم واسه علوم خیـــــــــــــــــــلی خوب بود...:motat:
ولی نمیشه...:sad:

نظر منم دقیقا برعکسه
به نظر من فیرس خیلی بهتر و کاملتر از کرامر...:tonguesmiley:

parand

Well-known member
نظر منم دقیقا برعکسه
به نظر من فیرس خیلی بهتر و کاملتر از کرامر...:tonguesmiley:

ایلین جون یه دور هم جای من فیرس رو بخوون...چون من دوسش ندارم...:tonguesmiley:
پ.ن: تو پست قبلیم خط اول اشتباها به جای علوم نوشتم بهداشت. ناخوداگاهم برمن غلبه کرد اینبار...:sdasdasd:
بهداشت خیلـــــــــــــــــی دوست دارم و می ترسم فقط بهداشت شرکت کنم قبول نشم:sad:

aylinn

New member
ایلین جون یه دور هم جای من فیرس رو بخوون...چون من دوسش ندارم...:tonguesmiley:
پ.ن: تو پست قبلیم خط اول اشتباها به جای علوم نوشتم بهداشت. ناخوداگاهم برمن غلبه کرد اینبار...:sdasdasd:
بهداشت خیلـــــــــــــــــی دوست دارم و می ترسم فقط بهداشت شرکت کنم قبول نشم:sad:

چشم پرندی اصلا دو دور جای شما میخونم.
خوبه؟؟؟:smiliess (3):

adambarfi

New member
سلااااااااااااااام خوشحالم که اینجا تقریبا داره رونق می گیره

منم با گزارش هر روزه موافقم... کارایی ام اصلا خوب نیست و راضی نیستم ... من هر روز یه درس می خونم با 3 یا 4 درس از 504 اخه سطح زبانم زیاد خوب نیست

اما خیلی خوشبینم

امروز 35 صفحه از مارنات خوندم و سه درس از 504

کلا 5 روزه شروع کردم به خوندن و تا الان
از کالات قسمت اولشو خوندم
از کری 2 فصلشو
از کودک 2 فصلشو
امروزم که مارنات
کلا هم 16 درس از 504 ... میانگین هم 7 ساعت تو روز می خونم اما اصلا کارایی ام خوب نیست ... نمی دونم چرا ؟؟:sad:
خیلی مثلا جلو هستم جمعه رو هم به خودم استراحت دادم :thumbsupsmileyanim:

برنامه من هم اینطوری هست که روزانه 35 صفحه به بالا بخونم حالا هر چقدر که رسیدم ... زبان هم که هر روزه اما نمی رسم امار رو تو برنامه هر روزم جا بدم توی 10 روز یه روز امار می خوام بخونم اگه می تونستم هر روز بخونم خیلی خوب بود اما نمیشه که نمیشه:21:

خیلی هم با مرضی درگیرم ... اصلا با نگارشش نمی تونم کنار بیام خیلی وقتمو می گیره ... شما چی ؟؟؟؟ باهاش دوستید؟؟

najme soltani

New member
با سلام نجمه هستم منهم حاضرم با شما مطالعه دروس را شروع کنم امیدوارم موفق بشیم:4d564ad6::4d564ad6:

parand

Well-known member
سلااااااااااااااام خوشحالم که اینجا تقریبا داره رونق می گیره

منم با گزارش هر روزه موافقم... کارایی ام اصلا خوب نیست و راضی نیستم ... من هر روز یه درس می خونم با 3 یا 4 درس از 504 اخه سطح زبانم زیاد خوب نیست

اما خیلی خوشبینم

امروز 35 صفحه از مارنات خوندم و سه درس از 504

کلا 5 روزه شروع کردم به خوندن و تا الان
از کالات قسمت اولشو خوندم
از کری 2 فصلشو
از کودک 2 فصلشو
امروزم که مارنات
کلا هم 16 درس از 504 ... میانگین هم 7 ساعت تو روز می خونم اما اصلا کارایی ام خوب نیست ... نمی دونم چرا ؟؟:sad:
خیلی مثلا جلو هستم جمعه رو هم به خودم استراحت دادم :thumbsupsmileyanim:

برنامه من هم اینطوری هست که روزانه 35 صفحه به بالا بخونم حالا هر چقدر که رسیدم ... زبان هم که هر روزه اما نمی رسم امار رو تو برنامه هر روزم جا بدم توی 10 روز یه روز امار می خوام بخونم اگه می تونستم هر روز بخونم خیلی خوب بود اما نمیشه که نمیشه:21:

خیلی هم با مرضی درگیرم ... اصلا با نگارشش نمی تونم کنار بیام خیلی وقتمو می گیره ... شما چی ؟؟؟؟ باهاش دوستید؟؟
سلااااااام ادم برفی جااااان.....
افررررررررررین.... برای شروع عالیه.....
یعنی هر روز ۳ درس از ۵۰۴ رو میتونی بخونی؟؟؟؟خسته نمی شی؟؟؟؟
من مرضی رو دوست دارم..........ولی باهات موافقم وقت گیره خوندش.............
موفق باشی خانومی.........

adambarfi

New member
پرند جان سخت که هست اما چاره ای نیست ... اولا هم لغات اصلی درس هم لغات متن درسو می خوندم اما الان به این نتیجه رسیدم که فقط لغات اصلی درسو بخونم کافیه ... اینطوری کارم راحت تر شده
تو هم موفق باشی عزیزم

adambarfi

New member
سلام به نجمه و نگار عزیز

موفق باشید بچه ها

من امروز فصل دوم هیلگاردو فق خلاصه نویسی کردم نرسیدم کامل بخونم و سه درس از 504 خوندم

yazdan

New member
سلام
ببخشید نشد بموقع گزارش بدم.
من روز شنبه و یکشنبه 5ساعت خوندم.هنوز موتورم گرم نشده اما حس میکنم الاناس که بتونم ی کپسول نیتروژن بزنم و با سرعت nتا گازشو بگیرم.خیلی ذوق کردم دیدم یصفحه تاپیک جلو رفته.من مطمینم اینجا بالاخره به دوران اوجش مییرسه.(البته بچه ها هستن اما حیف که اینجا نمیان)

yazdan

New member
پرند جان سخت که هست اما چاره ای نیست ... اولا هم لغات اصلی درس هم لغات متن درسو می خوندم اما الان به این نتیجه رسیدم که فقط لغات اصلی درسو بخونم کافیه ... اینطوری کارم راحت تر شده
تو هم موفق باشی عزیزم

ازونجاکه با این برنامه راحتی همین فرمون جلو برو.اما فقط ی چیزیو حواست باشه.سر هیچ درسی قمار نکن.من پارسال رو زبان قمار کردم.روزی 2ساعتو حداقل میخوندم آخرش فقط 20درصد زدم(البته بگما قبل از اون سال من عمرآ نمیتونستم سوالای زبانو بخونم.وامسالم چون اندوخته ی پارسالو دارم امید دارم که خیلی بهتر بتونم زبانو بزنم.)اما منظورماینه که هیچ درسیو به نفع درس دیگه کم نخونی.
وی چیز دیگه.امسال به من ثابت شد که زبان به اون شدت هم موثر نیست. مثلآ دوستمون صنم95درصد زده بود و باقی درسام بالای 40 و دوتاشم بالای 50 وتنها روانسنجیشو27 زده بود و فیستم 18 زده بود.رتبش خوب بود اما خیلی از انتظار ما کمتر شده بود.36 بود اگه اشتباه نکنم.این یعنی مثلآ درس شخصیتم الان دیگه کاملآ مث زبان موثره.پس مراقب باش سوپرایز نشی

7ساعت مطالعه عالیه.خیلی خیلی خوبه.

parand

Well-known member
سلام
ببخشید نشد بموقع گزارش بدم.
من روز شنبه و یکشنبه 5ساعت خوندم.هنوز موتورم گرم نشده اما حس میکنم الاناس که بتونم ی کپسول نیتروژن بزنم و با سرعت nتا گازشو بگیرم.خیلی ذوق کردم دیدم یصفحه تاپیک جلو رفته.من مطمینم اینجا بالاخره به دوران اوجش مییرسه.(البته بچه ها هستن اما حیف که اینجا نمیان)

سلااااااااام اقای یزدان.....:ad54ad:
افرررررررین خوب خوندین.....:a2d3:
امساااااال حتما انستیتو قبول میشید.....:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
تو هم موفق باشی عزیزم

لغتای اصلی رو بخونی بهتره چون بخوای یه درسشو کامل بخونی وقت گیره...
البته به نظر من لغتای اصلیش تو رضازاده هست رضازاده رو بخووون...

Negar carol

New member
منم امروز ژنتیک 1 رو تموم کردم بیشتر وقت گرفت به خاطراین هیلگارد هم فصل 13 رو فعلا اولاشو نوشتم

واسه زبان من 504 چندبار قبلا خونده بودم وبازم خوندمش 40 درس تافل هم خوندم واسه کنکور ولی فایده ای نداشت واسم , زبانم افتضاح شد دیگه نمیدونم واسه زبان چی بخونم!! در صورتی که اگه زبانم بهتر میزدم خیلی موثرتر بود

من موندم صنم چطور زبان 95 زده!! خیلی عالیه

adambarfi

New member
رضا زاده کدومه پرند جان ؟؟؟ بله خانومی منم دیدم خیلی وقت گیره به همون لغتای اصلی اکتفا کردم

نگار جون منظورت از ژنتیک چیه؟؟؟ عزیزم حالا که سطح زبانت خوبه برو سراغ لزگی

من امروز تا ساعت 3 درگیر نصب لزگی و اضافه کردن مهارتا و این مخلفات بودم ... از عصر تازه شروع کردم به خوندن 36 صفحه از فصل دوم فیستو خوندم و سه درس از 504
فردا رو به عبادت و دعا می پردازم :rolleyessmileyanim:و برای قبولی همه روز عرفه و هنگام خوندن دعای عرفه دعا می کنم
و درسای قبلی رو هم که خوندمو دوره می کنم
پس تا پس فردا فعلا بای

موفق باشید دوستان

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا