مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shentia

New member
راستی اگه الان این حرفا رو زدم به خاطره اینه که الان کنکور دارم..... قبلا بوده منم میدونستم
ولی صدای من رو کسی اون موقع نمیشنید

mh891

New member
:sadsmiley:Slm. Bacheha yeki b man j bede .. man zist lodish 2008 khondam... ba jadide kheily fargh dare ???? Lotfan begin

alireza-ja

New member
بچه ها اگه بیام بیوتک شرکت کنم منو دعوااااااااااااااا نمیکنید البته باید اجازه از دوستان بزرگ اینجا لاو و علیرضا بگیرررررررم/ خخخخخخخخ برای خنده بود جووووو عوض شههههههههههههههه

شما تشریف بیارید قدمتون رو چشم. اصلا شما بیاید به پاس حضور شما همه کنار میرن.

کسی جواب سوال منو نمیدونست؟

love virology

New member
ولی بچه ها چنان بخونید که سوال سلولی کنکور بگه غلط کردم ولم کنید / ولی همه رو به فال نیک بگیرید / شنتیا قدیم ول کن وووووولک برو رو به اینده / هرکسی سلولی خوب زد جایزه بهش میدیم اونم رطب دمباز بره حال کنه / ایولاااااااااااااااااا :riz304::riz304::a2d3::a2d3:

TrueLove90

New member
...

alireza-ja شما سوالتون چی بود ؟

بچه ها منم یه سوال دارم ! یعنی کلا گیج شدم !!

الان واسه ثبت نام در دو رشته ،

یکی مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 رو ثبت نام میکنه ، فقط یه رشته از سه تا رو میتونه امتحان بده ؟ یعنی مثلا فقط بیوتک ؟؟؟
(یا مثه کنکور علوم شده ؟؟)

یــا اینکه رشته دوم یعنی باید از یه گروه دیگه باشه ؟ یعنی مثلا علوم آزمایشگاهی 2 ؟؟؟

...

love virology

New member
لاو جان ما نمیتونیم در گروه ا شرکت کنیم یعنی از گروه های دیگه مثل 2 و 3 / مجموعه ها در گروه 1هست/ مجموعه 1هستیند در 3رشته شانس دارید براساس علوم/ چون احتمالا ازمون ها در یک روز هست

alireza-ja

New member
اگر من بخوام الان شرکت کنم باید الان انصراف بدم یا در صورتی که قبول شدم باید انصراف بدم؟

shentia

New member
ولی بچه ها چنان بخونید که سوال سلولی کنکور بگه غلط کردم ولم کنید / ولی همه رو به فال نیک بگیرید / شنتیا قدیم ول کن وووووولک برو رو به اینده / هرکسی سلولی خوب زد جایزه بهش میدیم اونم رطب دمباز بره حال کنه / ایولاااااااااااااااااا :riz304::riz304::a2d3::a2d3:

حتما..... مرسی
با تشکر از همه شما

حالا یه سوال بپرسم کسی جواب میده یا نه؟

صرایب که اینطور شدن مثلا میانگین هر کدوم رو چند بزنی خوبه؟

love virology

New member
از دوستم میپرسم اونم علوم روزانه هست میخاد برای بهداشت دوباره شرکت کنه / علیرضا

alireza-ja

New member
...

alireza-ja شما سوالتون چی بود ؟

بچه ها منم یه سوال دارم ! یعنی کلا گیج شدم !!

الان واسه ثبت نام در دو رشته ،

یکی مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 رو ثبت نام میکنه ، فقط یه رشته از سه تا رو میتونه امتحان بده ؟ یعنی مثلا فقط بیوتک ؟؟؟
(یا مثه کنکور علوم شده ؟؟)

یــا اینکه رشته دوم یعنی باید از یه گروه دیگه باشه ؟ یعنی مثلا علوم آزمایشگاهی 2 ؟؟؟

...

Untitled.jpg

TrueLove90

New member
لاو جان ما نمیتونیم در گروه ا شرکت کنیم یعنی از گروه های دیگه مثل 2 و 3 / مجموعه ها در گروه 1هست/ مجموعه 1هستیند در 3رشته شانس دارید براساس علوم/ چون احتمالا ازمون ها در یک روز هست
...

خیـلی ممنون

پس از هر گروه فقط یه مجموعه یا یه رشته میشه انتخاب کرد
واسه مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 هم پس همون رقابت بین بچه های بیوتک و ژنتیک و بیوشیمی هست ... خوبه :4d564ad6:

واسه رشته دوم ، شاید من زدم کتـابـداری :)

...

The Guy

Well-known member
اگر تاریخ روز خوبی بود منم میزنم تاریخ /

...

خیـلی ممنون

پس از هر گروه فقط یه مجموعه یا یه رشته میشه انتخاب کرد
واسه مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 هم پس همون رقابت بین بچه های بیوتک و ژنتیک و بیوشیمی هست ... خوبه :4d564ad6:

واسه رشته دوم ، شاید من زدم کتـابـداری :)

...

آره یک رشته/مجوعه از یکی از 4تا گروه + یک رشته/مجموعه از 3تا گروه باقی مونده.

منم دنبال رشته دومم! :)) سلامت و رسانه خوبه؟؟!

alireza-ja

New member
منم اگر خواستم شرکت کنم و احتیاج به انصراف الان نداشتم حتما رشته دوم رفاه اجتماعی میخونم.

love virology

New member
بچه های تاریخ خودتونو اماده کنید دارم میاممممممممممممممم / خخخخخخخ/ بچه ها کیک ساندیس میدن بریم برای ازمون دوم

alireza-ja

New member
بچه های تاریخ خودتونو اماده کنید دارم میاممممممممممممممم / خخخخخخخ/ بچه ها کیک ساندیس میدن بریم برای ازمون دوم

خداییش پارسال علوم پزشکی همدان خیلی خوب پذیرایی کردن. یعنی کیک صبحانه و سان استار و آب معدنی و 3 4 تا از این شکلات توت فرنگیها خیلی خوب بود. من که تا سلولی و بیوشیمی رو 30 دقیقه ای تموم کردم نیست که سوالات خیلی سخت بود قندم افتاد پایین رفتم تو کار تنقلات.

یعنی خوشم اومد یه آقای سطل زباله دستش بود همه زباله ها رو میریختن توش بجز پاکت سان استار رو واسه قرعه کشیش.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا