:sadsmiley:Slm. Bacheha yeki b man j bede .. man zist lodish 2008 khondam... ba jadide kheily fargh dare ???? Lotfan begin
:sadsmiley:Slm. Bacheha yeki b man j bede .. man zist lodish 2008 khondam... ba jadide kheily fargh dare ???? Lotfan begin
بچه ها اگه بیام بیوتک شرکت کنم منو دعوااااااااااااااا نمیکنید البته باید اجازه از دوستان بزرگ اینجا لاو و علیرضا بگیرررررررم/ خخخخخخخخ برای خنده بود جووووو عوض شههههههههههههههه
ولی بچه ها چنان بخونید که سوال سلولی کنکور بگه غلط کردم ولم کنید / ولی همه رو به فال نیک بگیرید / شنتیا قدیم ول کن وووووولک برو رو به اینده / هرکسی سلولی خوب زد جایزه بهش میدیم اونم رطب دمباز بره حال کنه / ایولاااااااااااااااااا :riz304::riz304::a2d3::a2d3:
از دوستم میپرسم اونم علوم روزانه هست میخاد برای بهداشت دوباره شرکت کنه / علیرضا
...
alireza-ja شما سوالتون چی بود ؟
بچه ها منم یه سوال دارم ! یعنی کلا گیج شدم !!
الان واسه ثبت نام در دو رشته ،
یکی مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 رو ثبت نام میکنه ، فقط یه رشته از سه تا رو میتونه امتحان بده ؟ یعنی مثلا فقط بیوتک ؟؟؟
(یا مثه کنکور علوم شده ؟؟)
یــا اینکه رشته دوم یعنی باید از یه گروه دیگه باشه ؟ یعنی مثلا علوم آزمایشگاهی 2 ؟؟؟
...
...لاو جان ما نمیتونیم در گروه ا شرکت کنیم یعنی از گروه های دیگه مثل 2 و 3 / مجموعه ها در گروه 1هست/ مجموعه 1هستیند در 3رشته شانس دارید براساس علوم/ چون احتمالا ازمون ها در یک روز هست
اگر تاریخ روز خوبی بود منم میزنم تاریخ /
...
خیـلی ممنون
پس از هر گروه فقط یه مجموعه یا یه رشته میشه انتخاب کرد
واسه مجموعه علوم آزمایشگاهی 1 هم پس همون رقابت بین بچه های بیوتک و ژنتیک و بیوشیمی هست ... خوبه :4d564ad6:
واسه رشته دوم ، شاید من زدم کتـابـداری
...
بچه های تاریخ خودتونو اماده کنید دارم میاممممممممممممممم / خخخخخخخ/ بچه ها کیک ساندیس میدن بریم برای ازمون دوم